Itt nem teheti meg Klopp, hogy akkor majd padra kúrom Cét meg Bale-t meg Ramost

Ez van amikor előny, de elég sok hátránnyal is jár, főleg, ha edző vagy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 13:20
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 14., csütörtök 13:19
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 13:15
jaja, sztem én kulázom a legjobban azt az argentint. :ĐRealista24 írta:Klopp egy nulla, vagy az a menő, hogy üvöltünk a játékosokkal meg a bíróval? Meg nevetségessé tesszük magunkat? Csak mert Simeone ilyenért kulázva van évek óta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 13:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 14., csütörtök 13:08
Ancelotti kell,csak más koncepcióval.Lassan a sarkára állhatna már Perezzel szemben.realistahuni írta:Jürgen Klopp kell, és tanuljunk meg végre küzdeni, és normálisan helytállni.
Nem akarok több szarakodást akinek nem tetszik hogy kemény stílusú az edző az elhúzhat a rákba.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 14., csütörtök 13:03
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 14., csütörtök 12:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 14., csütörtök 12:35
Igen,ez lenne a helyes út,de Perezt ismerve nem lennék meglepve ha Bale szépen maradna,Ancelottit meg kirúgná,aztán helyel-közzel maradna minden a régiben...Ki kell-e rúgni Carlot? Nem. Hülyeség volna. Képesek vagyunk megverni Európát, azonban nyáron kemény munka kell, nem a fotelben nézni a Copát aztán várni egy újabb sztárra, hogy lecsaphassunk. Keresni megfelelő embereket. Ancelottinak megmondania milyen arc kell a padra, videókat néznie ezerrel, scoutolni stb. Perez meg vegye elő a diplomáciai érzéket és szállítsa a megfelelő embereket. Aztán ősztől tanulni a hibákból és kijavítani őket, a hozott embereket forgatni és pihentetni megfelelő mennyiségben.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 14., csütörtök 12:06
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 14., csütörtök 12:06
Ennél szebben megfogalmazni sem lehetett volna; sajnos ennek az életérzésnek van bőven árnyoldala is, amire a fiúk időről-időre emlékeztetnek is minket és kínosan ügyelnek arra, hogy la. mi drukkerek járjunk 2 lábbal a földön és maradjunk végül mindig a szomorú realitás talaján, ha már nekik eleve és zsigerből nem megy.Szerintem még csak nem is a játékosokon. Különböző csapatokból hoztuk őket, a többi csapatnál nem ilyenek voltak, nem ez alapján választottuk őket. Itt válnak ilyenné, az egész madrid közeg tehet róla, elnököstűl, múzeumostúl, mindenestűl. Ez a legsikeresebb csapat, a csillogás, galaktikusozás, stb. nem arra sarkal, hogy a földet túrja a játékos minden meccsen. A közönség nagyrésze is ugyanilyen szar...Valamit, valamiért.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 14., csütörtök 11:06
Ancelotti részével talán még egyet is értek (bár azért az is megjegyzendő, hogy az elmúlt 10 évben egy Milan-Chelsea-PSG szintű aranybányákból 1-1-1 bajnokságot bírt összehozni, pedig az mutatja egy edző konstans motiváló erejét/taktikai repertoárját) viszont Perez?Én hiszek benne, hogy meg tudják csinálni, annyi örömet azért okozott már nekem ez a két ember, hogy 1 évre még bizalmamat élvezzék, már csak azért is, mert szemmel láthatóan nincs jobb opciónk a padra.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 14., csütörtök 10:49
Szerintem még csak nem is a játékosokon. Különböző csapatokból hoztuk őket, a többi csapatnál nem ilyenek voltak, nem ez alapján választottuk őket. Itt válnak ilyenné, az egész madrid közeg tehet róla, elnököstűl, múzeumostúl, mindenestűl. Ez a legsikeresebb csapat, a csillogás, galaktikusozás, stb. nem arra sarkal, hogy a földet túrja a játékos minden meccsen. A közönség nagyrésze is ugyanilyen szar...Valamit, valamiért.Nem volt jó nekünk az sem, hogy évekig nyeretlenek voltunk, nem tett jót az sem, hogy a világ legjobb csapata lettünk, én úgy érzem, hogy menthetetlen szeretett csapatunk, jöhet ide akárki. És volt is itt, Mou, Ancelotti, Capello, csupa csupa előzetesen nagy név, aztán hopp, kit kéne hozni?
Ezek alapján nem az edzőkkel van a hiba, szvsz a játékosokkal, de kollektíve. Én ezt egyetlen egy dologgal tudnám megoldani:totális keretcsere és arculatváltás egyben, mégha durvának és FIFA-nak is hangzik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 14., csütörtök 10:39
Ez csak a végeredmény. Akkor rászánom az időt, nézzünk jobban a dolgok mögé.realistahuni írta:De ez miért mérce most?Carlo hibázott a szezon során, de nem szabad elküldeni. Nagyon nagy butaság lenne, igazi 2004-2009 közötti Real Madrid féle balfaszkodás.
Olyannyira lófasz mezőny van jelenleg, hogy edző nélkül is folyamatosan elődöntőzni kellene BL-ben, ha csak nem bayernt, vagy barcát kapsz negyeddöntőben, akkor formalitás kellene legyen.
De ígyis juventusok, atleticok ellen szenvedünk itt, akiknek a költségvetése a töredéke a miénkhez képest.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 14., csütörtök 10:15
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 14., csütörtök 10:07
Ez így van, még a Barcának is 2 embere van arra a posztra: Busquets és Rakitic...kiserik írta:A védelmünk jó, bár elbír némi minőségi változtatást. Egyik csapatrésznek sem tesz jót, ha elkényelmesedhetnek a játékosok.
Középpálya: vicc. Tele lyukkal mind minőségi, mind mennyiségi, mind összetétel terén. Nincs vkp-nk. Még egyszer: nincs védekezni tudó játékos a középpályán. Ez normális? Nem, de biztos ez is Carlo sara. Ő nem pótolta Khedirát meg Alonsot. Neki fontosabb a támadó harmad, mint a védekezés. Ugyanmár...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 14., csütörtök 10:06
Ez lenne a vég...olyant írnák amiért életem végéig bannolva lennék innen.LiamGallagher írta:Még ha be is kattanna Perez és elakarná hozni, Guardiola akkor sem menne a Realhoz.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 14., csütörtök 10:02
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 14., csütörtök 9:58
De ez miért mérce most?Carlo hibázott a szezon során, de nem szabad elküldeni. Nagyon nagy butaság lenne, igazi 2004-2009 közötti Real Madrid féle balfaszkodás.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 14., csütörtök 9:54
Ez szerintem is így van.LiamGallagher írta:Még ha be is kattanna Perez és elakarná hozni, Guardiola akkor sem menne a Realhoz.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 14., csütörtök 9:53
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem