Lesz mit csinálni a nyáron ismét. De hát ez nálunk hagyomány. Ha van egy jónak kinéző csapat gerinc, képesek vagyunk elbaszni. Most mindegy,hogy ki miért hibás, mert mindenki saras. Perez a hülye igazolásai miatt, Ancelotti amiatt,hogy a Real Madrid ívelget a Juventus ellen, amikor olyan játékosok vannak a csapatban mint Marcelo,Isco,Kroos,James,Benzema. Mindenki hibás valamiben. Bale az meg.. Láttam az ő topicja átalakult dühöngővé. Nem mondok semmit. Menjen innen.
Mind ezeken az elszart dolgokon kívül, simán ott lehettünk volna a döntőben ha kevesebbet mákolnak az olaszok.
Morata. Persze, ki más?

De még azt a lövést is eltörte, csak a nyugdíjkorban lévő casillas nem bírta kiütni.

Vicc. Szánalom.
De azt nekem ne mondja senki,hogy ez a tegnapi Real Madrid nem akart. Az első félidőben(lényegében ameddig bírtuk) mindenki csúszott-mászott a labdákért, az olaszok meg azt se tudták,hogy behugyozzanak,vagy beszarjanak-e. De ennyi helyzetet,ziccert ezen a szinten nem lehet kihagyni büntetlenül.
Igazából 2015 ott baszhatja meg ahol akarja. A szájbatekert karácsony óta valami elszállt.
Sajnálom,csalódott vagyok. Ismét végig lehet majd nézni egy tökéletes Barca évet 6 darab kupával.
Mi meg kezdhetjük elölről. Edzőkeringő,100 millás pogbák stb.