Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Gilberto
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Gilberto » 2015. május 14., csütörtök 20:52

Nem tudom tudjátok-e, de az új szabály értelmében jövőre második kalaposak leszünk (a legmagasabb koefficienssel).
Olyan csapatokat kaphatunk az elsőből, mint a Bayern München, a Chelsea, a Juventus vagy a PSG. :D
És valószínű első kalapos lesz még a Benfica, a Zenit és a PSV.
Valaki elmagyarázná, hogy a makkomba kerülhetünk mi a második kalapba?

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 14., csütörtök 20:35

Toti írta: remélem a juventust kapjuk, minél hamarabb.
Csoportkörben nem lesz velük probléma...csak az igazán nagy téttel bíró meccseken szopunk ki tőlük...
Mondjuk ha a döntőben találkoztunk volna velük, valamiért azt érzem, hogy meg tudtuk volna őket verni...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 17:54

András93 írta:Nem tudom tudjátok-e, de az új szabály értelmében jövőre második kalaposak leszünk (a legmagasabb koefficienssel).
Olyan csapatokat kaphatunk az elsőből, mint a Bayern München, a Chelsea, a Juventus vagy a PSG. :D
remélem a juventust kapjuk, minél hamarabb.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 14., csütörtök 17:52

Nem tudom tudjátok-e, de az új szabály értelmében jövőre második kalaposak leszünk (a legmagasabb koefficienssel).

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 14., csütörtök 15:23

Igen, felállt védelem ellen nehéz.
Átlövésekkel lehetett/kellett volna többet operálni, de az is macerás volt, mert a labdásra kirontottak azonnal.
Bár én megmondtam volna tényleg, hogy gyereke el kell sütni aztán max kipattan vagy kimegy.

De egy James-Kroos-Bale-Ronaldo-Benzema(féligmeddig) sortól nem hiszem el, hogy nem menne be 10/1 lövés 20/25 méteren belül, ha úgy istenesen megküldik
ZIDANE

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 14., csütörtök 15:14

dannen írta:esetleg kéne valaki aki képes ilyenkor egy váratlan passzra/cselre/bármire , hogy felbontsa a tömörülő védelmet.
Toti írta:modric y nada mas
Nekem is hiányzott Modric, de csodát ő sem tud tenni. A Juve 10 emberrel beállt az alapovonal előtti 20-25 méteres sávba. Nem mentek sehova, nem is akartak mozdulni semmilyen irányban. Nem volt passzsáv, amit meg lehet játszani, csak 1-1 kirontó majd visszazáró játékos. A cseh TV-s szakkommentátor, egy egykori olasz bajnokságban játszó futballista, meg is jegyezte, hogy ennyire visszaállva nagyon nehéz lesz kibírni kapott gól nélkül. Mert nem kicsinyítve a Juve érdemeit, ebben az időszakban is lőhettünk volna gólt. Elég csak Bale helyzeteire gondolni, vagy Bonucci utolsó másodperces mentéseire. De ez benne van a pakliban. Ami nincs benne, hogy a waleszi nem indul a hátsó kapufára. Amikor lebirkózták Chicharitót, senkitől nem zavartatva bekotorhatta volna a labdát, ha normális támadóként megy a kapu felé. De nem, el sem indult, inkább helyben állva integet a bírónak. Tegnap egy Raúl kaliber legalább egyett bekotort volna az össze-vissza csorgó labdákból.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 14., csütörtök 15:11

Én meg jelenleg ott tartok, hogy nem fogom megnézni a döntőt...fölöslegesen nem fogom fájdítani a szívemet...a Barca nyerni fog, kár bárkinek is áltatnia magát, egyszerűen jobbak és jobban is megérdemelnék mint az olaszok...és nem akarom látni, ahogy mindenki majd a Barcáról fog újra ömlengeni és Messi földöntúli képességeitől lesz tele minden médium...én ebből nem kérek...igazándiból már a két utolsó meccsünkre sem vagyok kíváncsi...inkább maradok a szokásos jól bevált szlogenünknél: majd jövőre :salute:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 14., csütörtök 12:22

morientes írta:
annyira mondogatja mindenki, hogy sima barca győzelem lesz, hogy már csak azért se lesz az.
Remélem igazad lesz öreg,aztán elemezgetheted meg magyarázhatod a bizonyítványt ahogy szoktad.
Hát szerintem... amilyen formában van most a Barcelona és a Bayern sima kiejtése után, egyszerűen nincs az a csapat, amelyik megállítaná őket. Oké a védelmük nem éppen a legjobb, de pont ellensúlyozza az MSN trió, akik egyszerűen frenetikusan játszanak és képesek a legfontosabbra: hogy eldöntsenek egy meccset.

Messze van még a Június 6-a, de én már elkönyveltem a Barcelona sikert a jelenlegi formájuk okán.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 14., csütörtök 12:05

annyira mondogatja mindenki, hogy sima barca győzelem lesz, hogy már csak azért se lesz az.
Remélem igazad lesz öreg,aztán elemezgetheted meg magyarázhatod a bizonyítványt ahogy szoktad.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 14., csütörtök 11:57

istimester írta:Az utolsó 30 oercben kezdtünk ívelgetni, lehet röhögni, de ott már nrm volt idő és főleg HELY a földöN megjátszott akciókra. Tökéletesen lezárták a közepét.
Benzema - Chicha csere...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 11:53

dannen írta:
istimester írta:Az utolsó 30 oercben kezdtünk ívelgetni, lehet röhögni, de ott már nrm volt idő és főleg HELY a földöN megjátszott akciókra. Tökéletesen lezárták a közepét.
esetleg kéne valaki aki képes ilyenkor egy váratlan passzra/cselre/bármire , hogy felbontsa a tömörülő védelmet.
modric y nada mas :shifty:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Champions20

HozzászólásSzerző: Champions20 » 2015. május 14., csütörtök 11:51

dannen írta:én alapból a barcának szurkolnék, mert ilyen nyomorék juventus ne nyerjen BL-t. viszont ott a másik fele, hogy ennek a barcának ha kijön a lépés jövőre is nagy esélyesek lesznek és nem akarok, hogy címet védjenek.
Szerintem idén ezt gondolta mindenki a Rearól is,és lám nekik sem jött össze a címvédés.Azért szép a BL. Nincs címvédés.Ráadásul az elmúlt 5 évben 5 különböző csapat nyert.Meg van ennek is a szépsége.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 14., csütörtök 11:51

Az utolsó 30 oercben kezdtünk ívelgetni, lehet röhögni, de ott már nrm volt idő és főleg HELY a földöN megjátszott akciókra. Tökéletesen lezárták a közepét.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 14., csütörtök 11:23

Földön játszva rommá lehet verni az ilyen chielliniket, csak hát ez a nagyokosainknak nem jutott eszébe, inkább balfaszok módjára ívelgettek. :lol:
Igaz az sem ártana ha egy normális kényszerítőt össze tudnának hozni a sokmilliósaink.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 11:22

szépen elkezdődött az üzengetés.

evra: "The most important thing is I play the final, you know. I am proud to be what I am, I am proud about my colour and I will shake his hand, it is no problem, but I will make sure he will feel me on the pitch."
:mrgreen: :mrgreen: természetesen suareznek címezve.

az se semmi, h evra az ötödik bl döntőjén vesz majd részt. :ozil:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 14., csütörtök 11:20

Nagyon meg lennék lepve, ha egy sima meccset játszana a barca a döntőben... A barca is mindig meg szenved az olasz csapatok ellen. Rossz Milan ellen is állandóan szenvedtek, és biztos vagyok benne, hogy a Juve ellen is különösen fognak...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 11:17

realistahuni írta:Én szorítanék a Juvénak, de hát ezek olyan négyest kapnak, hogy már a barca fogja sajnálni őket.
spanyolország
olaszország
2012
európabajnokság
döntő

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 14., csütörtök 11:12

Realista24 írta:
Szomorú... még mindig nem fogtam fel, hogy kiestünk egy Juventus ellen. Két átlagos meccsel letudtuk volna a párharcot. Erre toltunk egy év egyik legrosszabb meccsét meg hoztunk egy semmi extrát.
Pont hogy két átlagos meccset toltunk le és kellett volna az extra, ami senkitől nem jött.
A tegnapi még csak-csak, de az előző minden volt csak átlagos nem. Amikor szinte mindenki szarul játszik, azt nem nevezném átlagosnak.

De mindegy is, sajnos ez már nem változtat semmin.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 11:11

Szomorú... még mindig nem fogtam fel, hogy kiestünk egy Juventus ellen. Két átlagos meccsel letudtuk volna a párharcot. Erre toltunk egy év egyik legrosszabb meccsét meg hoztunk egy semmi extrát.
Pont hogy két átlagos meccset toltunk le és kellett volna az extra, ami senkitől nem jött.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 14., csütörtök 11:10

Én szorítanék a Juvénak, de hát ezek olyan négyest kapnak, hogy már a barca fogja sajnálni őket.

Vissza: