HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 25., kedd 9:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 9:43
Dolgozik, bár sokak szerint egy lúzer és csak nyaralgatGyerekek, Perezzel mi történt? Egyenes, lényegre törő mondatok, nincs mellébeszélés?
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. június 25., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 25., kedd 9:37
Én nem.Akkor ki fog? Kizártnak tartom, hogy egy Karim-Morata duóval nekivágnánk a szezonnak.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 25., kedd 9:26
a mu hivatalos boltjában nem lehet kapni valencia-mezt már. nem zörög a harasztnumberone1 írta:ne legyen igazan és CR irjon ala 2030-ig, de van egy olyan erzesem....hogy azert nem fogjak iden igazolni Balet, mert jovore hozzak CR helyett aki lepni fog és kell egy nagy durranas abban az esetben ha a legertekesebb jatekosunk tavozna.Balet nem tudom hova tenni, Pérez ahogy most nyilatkozott a nagy igazolásokról, bármi lehet, de ugyanakkor ott van AVB nyilatkozata is...nehéz ügy.
Suarez nem fog jönni szerintem. Gündogan meg megint nyilatkozott, és nagyon maradni akar Lewával együtt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 9:11
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 25., kedd 9:09
Torresért is megközelítőleg ennyit fizettek 2 éve. Ha Josénak valóban kell; Abra papa tejelni fog, ez nem is kérdés; főleg, hogy ezenkívül olyan nagyon masszív erősítésre véleményem szerint már nem szorul a Chelsea!Erre gondoltam én is, de szerintem még a Chelseanek sem ér ennyit.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 25., kedd 8:59
Erre gondoltam én is, de szerintem még a Chelseanek sem ér ennyit.hehe írta:de biztos, hogy 60 millát nem ér.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 8:53
Nálam már van edzőnk hetek óta.edzőnk meg biztos hogy lesz, ettől még ne verd a földhöz magad Realistakoma
A hűtőben vár a pezsgő a pukkantásra, csak jelentsék be hivatalosan Higu távozását.isco szép erősítés, kérdés mennyit fog játszani, remélhetőleg az argentinok takarodnak.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 25., kedd 8:48
Nagyon remélem, hogy ez valóban így van!Újabb jó hír!
A Napoli szóvivője elmondta, hogy a Chelsea lett a befutó Cavaniért, aki 8,5 milliót fog keresni szezononként. A klub elnöke egy kis kedvezményt biztosít a vásárlónak a kivásárlási árból, ahogy tette ezt annó Lavezzi esetében is, így 58 millió euró körül fog csapatot váltani, de hivatalos csak akkor lesz, ha megtalálták a Matador utódját.
Akkor ki fog?Suarez nem fog jönni szerintem.
Perez tegnap azt mondta, hogy még a szezonnyitó előtt meglesz a hosszabbítás --> aztán ha addig se történik semmi, na akkor elkezdek én is aggódni és összeesküvés elméleteket gyártani; de előbb szerintem várjuk ki a történet és a nyár végét!ne legyen igazan és CR irjon ala 2030-ig, de van egy olyan erzesem....hogy azert nem fogjak iden igazolni Balet, mert jovore hozzak CR helyett aki lepni fog és kell egy nagy durranas abban az esetben ha a legertekesebb jatekosunk tavozna.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 25., kedd 8:46
egy cselszibe ideális játékos lesz a fickó, oda az kell. a fizikuma is megvan, aránylag jó befejező.nmate írta:Ez az utóbbi hetek legjobb híre. Cavani...ómájgád, remélem lebőg a 'csába, hihetetlen mennyire túlsztároltRealista24 írta:Újabb jó hír!
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 25., kedd 8:21
ne legyen igazan és CR irjon ala 2030-ig, de van egy olyan erzesem....hogy azert nem fogjak iden igazolni Balet, mert jovore hozzak CR helyett aki lepni fog és kell egy nagy durranas abban az esetben ha a legertekesebb jatekosunk tavozna.Balet nem tudom hova tenni, Pérez ahogy most nyilatkozott a nagy igazolásokról, bármi lehet, de ugyanakkor ott van AVB nyilatkozata is...nehéz ügy.
Suarez nem fog jönni szerintem. Gündogan meg megint nyilatkozott, és nagyon maradni akar Lewával együtt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 8:07
Az a bili most nagyon valóságosnak tűnik. Amint official Blanc, megtörténik Ancelotti bejelentése is, akit szerintem a madridi Four Seasonsben bújtatnak addig. :Đbilibe ér a kezed minnyá
jelen állapotok szerint a carvajal, kondogbia, gündogan/thiago (csakazér is beleírom, RMCF-et hadd verje a guta ), isco, bale és talán suarez pakkot szeretném, bár sztem egyértelmű, hogy az utolsó kettő anyagi okok miatt egyszerre nem fog jönni. nem is baj, a két argentint ki kell baszni, jesének meg adni lehetőséget a gyökkettő spanyol kiscsapatok ellen isco cseréjeként.
özilre leszek kíváncsi, hogy meddig képes még elalibizni egy real madrid 10-eseként, pláne, ha így telepakoljuk új emberekkel azt a pályarészt.
Balet nem tudom hova tenni, Pérez ahogy most nyilatkozott a nagy igazolásokról, bármi lehet, de ugyanakkor ott van AVB nyilatkozata is...nehéz ügy.a carvajal, kondogbia, gündogan/thiago (csakazér is beleírom, RMCF-et hadd verje a guta ), isco, bale és talán suarez
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 25., kedd 8:02
Ez az utóbbi hetek legjobb híre. Cavani...ómájgád, remélem lebőg a 'csába, hihetetlen mennyire túlsztároltRealista24 írta:Újabb jó hír!
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 25., kedd 7:59
bilibe ér a kezed minnyáRealista24 írta:Igen, ő mondta. Azt hiszem úgy volt, hogy olyan név, akire talán senki sem gondol.zt ki mondta perez?
Mától elkezdenek pörögni az eseményekCarlo hivatalos lesz 36 órán belül, aztán jön Isco, megy Higu. :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 7:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 7:43
Igen, ő mondta. Azt hiszem úgy volt, hogy olyan név, akire talán senki sem gondol.zt ki mondta perez?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 25., kedd 0:12
messi neve még egyszer sem jött szóbaRealjoe írta:Én is emlékszem egy ilyen rövidhírre itt, amiben erről beszéltezt ki mondta perez?
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. június 25., kedd 0:04
Én is emlékszem egy ilyen rövidhírre itt, amiben erről beszéltezt ki mondta perez?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 24., hétfő 23:57
de itt lenne esélye kupákra a poolban nem. azért ha nem csak a médiát nézzük, akkor ez neki nagyon nagy előrelépés lenne.legendary írta: Nem azért, de az angol sajtó finomabb, mint a spanyol, pláne a Madrid-környéki, ami tényleg rendkívül agresszív. Cseberből vederbe kerülne ilyen szempontból.
ezt ki mondta perez?Los Blancos írta:Azért azt ütne. Mondta valaki(talán Perez nem emlékszem), hogy lesz olyan igazolás amire kb senki sem számít. Na ez AZ lenne.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem