CS0ki írta:
A lélektelenséget meg sajnos meg kell szokni, a madrid jó ideje nem nyert kúszva-mászva, akkor szokott nyerni, amikor egyszerűen jobb csapata van, és összejönnek a dolgok. De ehhez a csillogáshoz nem illik az összekoszolt mez...1-2 játékosban talán benne van, de az egész csapat arculata nem ilyen.
Nem volt jó nekünk az sem, hogy évekig nyeretlenek voltunk, nem tett jót az sem, hogy a világ legjobb csapata lettünk, én úgy érzem, hogy menthetetlen szeretett csapatunk, jöhet ide akárki. És volt is itt, Mou, Ancelotti, Capello, csupa csupa előzetesen nagy név, aztán hopp, kit kéne hozni?
Ezek alapján nem az edzőkkel van a hiba, szvsz a játékosokkal, de kollektíve. Én ezt egyetlen egy dologgal tudnám megoldani:totális keretcsere és arculatváltás egyben, mégha durvának és FIFA-nak is hangzik.
Kroos, Modric, Ramos, Cé kivételével mindenki mehetne Isten hírével, ezek azok a játékosok, akik tudnak küzdeni és egyes pillanatokban sokat tehetnek hozzá a játék képéhez. Iscot is bármennyire csipázom, nem látom ebben a vonalban. Igazából Cét is már csak azért mondom, mert talán van benne egy vagy két év még, addig, amíg beérne az új gárda.
Legnagyobb valószínűséggel ez nem fog megvalósulni, pedig szerintem ez az egyetlen megoldás, nem pedig az edzők, elnökök cserélgetése.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.