bocsánat, a kupát leadtuk, a bajnokságban leadtuk csúnyán az előnyünket (egy Real Madridnak amúgy illik szerintem két ponttal a vége előtt esélyesnek lenni a bajnokságra [nem éppen hívnám már esélynek] , mikor gyakorlatilag alig van pár épkézláb csapat), a BL-ben a csoportkörben egy értelmes ellenfél nem volt (a Liverpool talán akkor még igen), a Schalke ellen majdnem kiestünk 2-0-ról, a Bernabéuban 4-et kaptunk tőlük, az Atletico ellen épphogy tovább csúsztunk a véghajrában (emberelőnyben), a Juventus ellen két mérkőzésen 1 akció gólt tudtunk összehozni. arról nem beszélve, hogy egyik meccsen sem szakadt meg a csapat, sőt. ez neked megfelel?
Az, amit leírtál, az nem, nem teljesen megfelelő, de Ancelotti munkájával meg vagyok elégedve, és nem akarok megint belemenni egy karloskvejrozs-luxemburgo-juanderamos érába, bőven elég volt átélni egyszer. A kupából az az Atletico vert ki aki a legnagyobb mumusunkká nőtte ki magát, hát istenem, benne van. Nem lehet minden évben mindenkit megalázni. A bajnokságot én is bánom, de a sérülések, meg nyilván a rotáció is bizonyos szinten, de ez ilyen, ha egyszer egy Barcelonával versenyez az ember. Bármelyik másik ligát röhögve húztuk volna be. Carlóval. A matematikai esély pedig továbbra is megvan. Az meg, hogy alig van pár épkézláb csapat, pont abban az évben, amikor toronymagasan kiemelkedik a világon a spanyol liga, hát, merész kijelentés.
A Juve ellen az első félidő egyébként teljesen rendben volt szerintem (a visszavágón), arról nem Carlo tehet hogy Buffon megint megmutatta a klasszisát, meg hogy kihagytuk a helyzeteinket.
Tartom hogy hiba lenne elküldeni Ancelottit, remélem nem akarjuk meghúzni ezt a rettenetesen ostoba lépést.
illene már össze kaparni egy triplázást.

ja, tiszta szánalmas hogy nem tudunk mindenkit 8-0-ra megverni az évi 60-70 meccsen.