Szerintem idén ezt gondolta mindenki a Rearól is,és lám nekik sem jött össze a címvédés.Azért szép a BL. Nincs címvédés.Ráadásul az elmúlt 5 évben 5 különböző csapat nyert.Meg van ennek is a szépsége.dannen írta:én alapból a barcának szurkolnék, mert ilyen nyomorék juventus ne nyerjen BL-t. viszont ott a másik fele, hogy ennek a barcának ha kijön a lépés jövőre is nagy esélyesek lesznek és nem akarok, hogy címet védjenek.

Bajnokok Ligája
-
Re: Bajnokok Ligája
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Az utolsó 30 oercben kezdtünk ívelgetni, lehet röhögni, de ott már nrm volt idő és főleg HELY a földöN megjátszott akciókra. Tökéletesen lezárták a közepét.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Földön játszva rommá lehet verni az ilyen chielliniket, csak hát ez a nagyokosainknak nem jutott eszébe, inkább balfaszok módjára ívelgettek.
Igaz az sem ártana ha egy normális kényszerítőt össze tudnának hozni a sokmilliósaink.

Igaz az sem ártana ha egy normális kényszerítőt össze tudnának hozni a sokmilliósaink.
szépen elkezdődött az üzengetés.
evra: "The most important thing is I play the final, you know. I am proud to be what I am, I am proud about my colour and I will shake his hand, it is no problem, but I will make sure he will feel me on the pitch."
természetesen suareznek címezve.
az se semmi, h evra az ötödik bl döntőjén vesz majd részt.
evra: "The most important thing is I play the final, you know. I am proud to be what I am, I am proud about my colour and I will shake his hand, it is no problem, but I will make sure he will feel me on the pitch."

az se semmi, h evra az ötödik bl döntőjén vesz majd részt.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon meg lennék lepve, ha egy sima meccset játszana a barca a döntőben... A barca is mindig meg szenved az olasz csapatok ellen. Rossz Milan ellen is állandóan szenvedtek, és biztos vagyok benne, hogy a Juve ellen is különösen fognak...
spanyolországrealistahuni írta:Én szorítanék a Juvénak, de hát ezek olyan négyest kapnak, hogy már a barca fogja sajnálni őket.
olaszország
2012
európabajnokság
döntő
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A tegnapi még csak-csak, de az előző minden volt csak átlagos nem. Amikor szinte mindenki szarul játszik, azt nem nevezném átlagosnak.Realista24 írta:Pont hogy két átlagos meccset toltunk le és kellett volna az extra, ami senkitől nem jött.Szomorú... még mindig nem fogtam fel, hogy kiestünk egy Juventus ellen. Két átlagos meccsel letudtuk volna a párharcot. Erre toltunk egy év egyik legrosszabb meccsét meg hoztunk egy semmi extrát.
De mindegy is, sajnos ez már nem változtat semmin.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pont hogy két átlagos meccset toltunk le és kellett volna az extra, ami senkitől nem jött.Szomorú... még mindig nem fogtam fel, hogy kiestünk egy Juventus ellen. Két átlagos meccsel letudtuk volna a párharcot. Erre toltunk egy év egyik legrosszabb meccsét meg hoztunk egy semmi extrát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én szorítanék a Juvénak, de hát ezek olyan négyest kapnak, hogy már a barca fogja sajnálni őket.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Decemberig olyan szép volt a szezon, minden klappolt, bárki jött szembe velünk, megvertük. Aztán jöttek a sérülések, és ami a legfontosabb, hogy nem Bale sérült le...
A csapat összezuhant, Carlo meg nem tudott mit kezdeni ezzel a helyzettel. Hibáztatom is érte, viszont nem tudom kit lehetne hozni a helyére, szóval 1 évet még adnék neki.
Szomorú... még mindig nem fogtam fel, hogy kiestünk egy Juventus ellen. Két átlagos meccsel letudtuk volna a párharcot. Erre toltunk egy év egyik legrosszabb meccsét meg hoztunk egy semmi extrát.
Hülyén hangzik, de ezt a szezont már csak a Bilbao és a Juve tudja valamelyest megszépíteni, de ahhoz le kell győzniük a katalánokat. Bár ez a tényen nem változtat, a szezon 0 kupás lesz, viszont a rivális csapat se tudna triplázni. És igen... most már csak ebben tudok bízni.
Nyáron nagyon sok meló lesz. CR-t pihentetném, akár októberig is, csak jöjjön helyre a térde.
Bale-t meg el kell adni!!!

Szomorú... még mindig nem fogtam fel, hogy kiestünk egy Juventus ellen. Két átlagos meccsel letudtuk volna a párharcot. Erre toltunk egy év egyik legrosszabb meccsét meg hoztunk egy semmi extrát.
Hülyén hangzik, de ezt a szezont már csak a Bilbao és a Juve tudja valamelyest megszépíteni, de ahhoz le kell győzniük a katalánokat. Bár ez a tényen nem változtat, a szezon 0 kupás lesz, viszont a rivális csapat se tudna triplázni. És igen... most már csak ebben tudok bízni.
Nyáron nagyon sok meló lesz. CR-t pihentetném, akár októberig is, csak jöjjön helyre a térde.
Bale-t meg el kell adni!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én nem a Barcának fogok, hanem az olaszok ellen

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barcának szurkolni? Na azt soha, semmilyen körülmény között.
A Juve szidását meg be lehet fejezni...
A Juve szidását meg be lehet fejezni...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Olyan lesz a döntő, mint a 2012-es EB döntő. Meglepetésre bejutnak az olaszok a döntőbe, aztán ott jól kiszopnak a spanyoloktól.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
egy futóstatot tud valaki dobni a meccsről??
én pedig fordítva vélekedek.. a spanyoloknak fogok szurkolni. egy ilyen genoa ne legyen már BL győztes.. és igen minket elvertek,tudom..Toti írta:mindenesetre semmiképp sem szeretném, h a barcelona nyerje meg a bl-t, nem is értem akik nekik szurkolnak madridistaként.
joabulicsak
nos, a döntő számomra totál semleges lesz, nem érzek ellenszenvet a juve ellen, mi basztuk el az egészet, h nem tudtunk helyzetet kihasználni.
mindenesetre semmiképp sem szeretném, h a barcelona nyerje meg a bl-t, nem is értem akik nekik szurkolnak madridistaként. ebbe egy kicsit gondoljatok bele mélyebben, meg mikor esetleg majd azt látjátok, h magasba emelik a bl serleget júniusban.
szóval szurkolni én nem fogok egyik csapatnak sem, ha választani kell nyerjen a juve, és igen, pusztán azért, h ne a barcelona. sztem nincs ebben semmi meglepő, fordítva ők is így vélekednének, ebben biztos vagyok. már aki nem álszent és lemeri írni. ennek ellenére azt gondolom, h hármat közéfog baszni a barca berlinben.
ez a bl címvédésből meg olyan legendát csináltak már szerte a világon.. olyan lehetetlen küldetést.. h ezért nem sikerül már senkinek. olyan lassan mint a lottó, tudod, h papíron kihúzhatják jövőhéten is ugyanazokat a számokat, de közben azt is tudod, h úgysem fog megtörténni.
mindenesetre semmiképp sem szeretném, h a barcelona nyerje meg a bl-t, nem is értem akik nekik szurkolnak madridistaként. ebbe egy kicsit gondoljatok bele mélyebben, meg mikor esetleg majd azt látjátok, h magasba emelik a bl serleget júniusban.
szóval szurkolni én nem fogok egyik csapatnak sem, ha választani kell nyerjen a juve, és igen, pusztán azért, h ne a barcelona. sztem nincs ebben semmi meglepő, fordítva ők is így vélekednének, ebben biztos vagyok. már aki nem álszent és lemeri írni. ennek ellenére azt gondolom, h hármat közéfog baszni a barca berlinben.
ez a bl címvédésből meg olyan legendát csináltak már szerte a világon.. olyan lehetetlen küldetést.. h ezért nem sikerül már senkinek. olyan lassan mint a lottó, tudod, h papíron kihúzhatják jövőhéten is ugyanazokat a számokat, de közben azt is tudod, h úgysem fog megtörténni.
- realmadridfan
Nem lehetne bannolni a kövi szezonig shuttert? már a faszom kivan vele őszintén szólva, a nagyokos közhelyeivel. tényleg, ki csinál ilyet, hogy idejön ilyenkor okoskodni? eszemfaszommegáll
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De most ki kíváncsi az okoskodásodra? Menjél már haza vagy csak úgy random kiraklak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igen, láthatjuk mennyire motiválja ez a játékosainkat úgy 2004 óta.Prométheusz írta:te jól vagy? akit nem motivál az, hogy a Real Madrid játékosa, vagy elnöke, és hogy a Föld bolygó negyedének az ikonja meg a kedvence, akkor mi a lóphasz motiváljon?

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
áprilisban írtam ide a bl topicba :
csak tartom a véleményem, és szerintem túlzó, hogy már mindenki elkönyveli a barca bl győzelmet.
nincs ebben semmi.
kicsit közhely, mert a döntő szinte sose könnyű, az mindig kicsit más meccs, de szerintem a juventus tipikusan az a csapat, aki ellen kifejezetten nehéz lenne.
stabilak, szervezettek, és ha annyira nem is, mint a matracosok, de le tudják parkolni a buszt és tördelni a játékot, ha kell.
e mellé megvan az a pár sztárjuk (pogba, vidal, tevez, vagy éppen egy utolsó nagyot villantó pirlo) akikben benne van a plusz.
úgyhogy bárki ellen is döntőznének, biztos nem legyintenék rájuk.
oda-visszavágós párharcban nagyobb eséllyel jön ki a különbség, ott azért más a szituáció.
csak tartom a véleményem, és szerintem túlzó, hogy már mindenki elkönyveli a barca bl győzelmet.
nincs ebben semmi.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én nem lepődök meg, de azért kell ahhoz egyfajta szellemi korlátoltság, hogy miután kiesett a kedvenc csapatunk és ezt dolgoznánk fel, idejön, és finomkodva elemzi a saját csapata(legnagyobb riválisunk) esélyeit a döntőben. Őőő
Miért?
Oké.
Miért?
Oké.
Nem illik.