akkor a remek átigazolási politikájára is emlékeztethetné valaki...Pereznek is rémlik, hogy hova vezet az egész. Egyszer bőven elég volt átélni.

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 14., csütörtök 8:38
akkor a remek átigazolási politikájára is emlékeztethetné valaki...Pereznek is rémlik, hogy hova vezet az egész. Egyszer bőven elég volt átélni.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. május 14., csütörtök 8:35
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 14., csütörtök 8:24
bocsánat, a kupát leadtuk, a bajnokságban leadtuk csúnyán az előnyünket (egy Real Madridnak amúgy illik szerintem két ponttal a vége előtt esélyesnek lenni a bajnokságra [nem éppen hívnám már esélynek] , mikor gyakorlatilag alig van pár épkézláb csapat), a BL-ben a csoportkörben egy értelmes ellenfél nem volt (a Liverpool talán akkor még igen), a Schalke ellen majdnem kiestünk 2-0-ról, a Bernabéuban 4-et kaptunk tőlük, az Atletico ellen épphogy tovább csúsztunk a véghajrában (emberelőnyben), a Juventus ellen két mérkőzésen 1 akció gólt tudtunk összehozni. arról nem beszélve, hogy egyik meccsen sem szakadt meg a csapat, sőt. ez neked megfelel?Egy romhalmazt, ami két fordulóval a vége előtt esélyes a bajnoki címre, és a bl elődöntőben esett ki. Éltem én már át nagyobb romhalmazt is ennél...
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 14., csütörtök 8:07
Egy romhalmazt, ami két fordulóval a vége előtt esélyes a bajnoki címre, és a bl elődöntőben esett ki. Éltem én már át nagyobb romhalmazt is ennél...-a tavaly BL döntős, látványosan játszó, majdnem tökéletes csapatból csinált egy romhalmazt
nekem ez pont elég, hogy búcsút intsek neki. a nyilatkozataiból is elegem van, sablon sz.r, itt komoly változtatások kellenek. elnök bá is mehet a bús francba, mert szerintem míg ő itt van, addig nem a játékosok képességei fogják eldönteni, hogy ki van a kezdőben...
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 8:04
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 14., csütörtök 7:58
nekem is amúgy, örültem is neki rendesen. bár annak nem, hogy az utolsó két liga meccsen (már ha lejátsszák ugye...) nem ülhet ott a kispadon, mert akkor hogy a fuckba fog elbúcsúzni a klubtól? annál azért jóval többet tett/érdemel.Nekem ez a meccs utani nyilatkozata eleg lekoszonos volt, szerintem mar reg tudja h ez itt neki ennyi volt.
jó kérdés. egy Klopp stílusú edzőt (vagy talán őt), aki leordítja a fejüket, aki együtt él a játékkal, őrjöng a kispadnál, úgy feltüzeli a játékosokat, hogy azok 90 percig vért hugyozzanak, mert ezt már évek óta nem láttam, egy Granadában több küzdés van.Es kit hoznal vagy hoznatok edzonek?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 14., csütörtök 7:56
Es kit hoznal vagy hoznatok edzonek?Victor írta:Jó neked, nekem több is:Nekem egy bajom van Ancelottival, Bale játszatása.
-nem tud megfelelően motiválni
-nem használja ki a keretet (legyen az akármilyen)
-nem tud cserélni, a meccsbe nyúlni
-ha kicsit is taktikázni kell, rögtön megbukik
-a tavaly BL döntős, látványosan játszó, majdnem tökéletes csapatból csinált egy romhalmazt
nekem ez pont elég, hogy búcsút intsek neki. a nyilatkozataiból is elegem van, sablon sz.r, itt komoly változtatások kellenek. elnök bá is mehet a bús francba, mert szerintem míg ő itt van, addig nem a játékosok képességei fogják eldönteni, hogy ki van a kezdőben...
és ettől megőrülök, egyszerűen fáj.A lélektelenséget meg sajnos meg kell szokni, a madrid jó ideje nem nyert kúszva-mászva
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 14., csütörtök 7:49
Jó neked, nekem több is:Nekem egy bajom van Ancelottival, Bale játszatása.
és ettől megőrülök, egyszerűen fáj.A lélektelenséget meg sajnos meg kell szokni, a madrid jó ideje nem nyert kúszva-mászva
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 14., csütörtök 7:22
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 14., csütörtök 3:42
CS0ki írta:A lélektelenséget meg sajnos meg kell szokni, a madrid jó ideje nem nyert kúszva-mászva, akkor szokott nyerni, amikor egyszerűen jobb csapata van, és összejönnek a dolgok. De ehhez a csillogáshoz nem illik az összekoszolt mez...1-2 játékosban talán benne van, de az egész csapat arculata nem ilyen.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 14., csütörtök 2:55
Nem volt jó nekünk az sem, hogy évekig nyeretlenek voltunk, nem tett jót az sem, hogy a világ legjobb csapata lettünk, én úgy érzem, hogy menthetetlen szeretett csapatunk, jöhet ide akárki. És volt is itt, Mou, Ancelotti, Capello, csupa csupa előzetesen nagy név, aztán hopp, kit kéne hozni?CS0ki írta: A lélektelenséget meg sajnos meg kell szokni, a madrid jó ideje nem nyert kúszva-mászva, akkor szokott nyerni, amikor egyszerűen jobb csapata van, és összejönnek a dolgok. De ehhez a csillogáshoz nem illik az összekoszolt mez...1-2 játékosban talán benne van, de az egész csapat arculata nem ilyen.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 14., csütörtök 1:04
Igen, mondjuk az egy kivételes szezon volt, több ilyen nem nagyon lesz. Konkrétan miután meghirdették a 12 döntőt, minden meccs így nézett ki: kezdőrúgás, attak bázdmeegg, ziccer ide, kapufa ide, na már megint gólt kaptunk, kaparás az egyenlítésért, csak összejön, aztán már a szívroham kerülgetett és a végén jött RC, Higuaín, RVN, Tamudo meg nem is tudom ki még aztán kihúzott a szarból a hosszabbításban, minden hétvégén lehetett asztalon ugrálni, mint tavaly Ramos góljánálRealRaúl77 írta:utoljára Capellonál volt ez... szerettem azt a szezont.. az a mentalitás és küzdés hiányzik azóta is a csapatból
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 14., csütörtök 1:03
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 14., csütörtök 0:54
utoljára Capellonál volt ez... szerettem azt a szezont.. az a mentalitás és küzdés hiányzik azóta is a csapatbólbesteve7 írta:Én lassan úgy vagyok, hogy nem a szép játék a dribbli nyűgözne le a Real Madridtól, igazán azt szeretném, ha csapatként, egymásért, a szurkolókért küzdve, nem érdekel ha nyögve nyelősen is, de úgy tudnánk meccseket, bajnokságot, esetleg kupákat nyerni.
Lássuk be ez Carloval nem megy.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 14., csütörtök 0:52
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 14., csütörtök 0:44
Persze, ez teljesen igaz, de nem járhatunk vele rosszabbul, mintha hagynánk Carlot még 1 évre. Elképzelhetetlen számomra, hogy ez a brigád jövőre kimegy és megbasz mindenkit. Az teljesen kizárt. Kellenek új impulzusok edzői fronton is, nemcsak bale-t lecseréljük valami jólcsengő névre aztán minden hepi. Amúgy az elérhetőek közül te kit hoznál edzőnek, ha hoznál? Azt már tudjuk, hogy nem Kloppot. Pellegrini?cart írta:Pont ezért nem szeretném, hogy a Real Madridnál kezdjen el kísérletezgetni, hogy hogyan kell a sztárokkal és a médiával bánni...realmadridfan írta:Az meg hogy neki csak kiscsapat való, egyáltalán nem bizonyított tény, mert még nem volt nagycsapat edzője.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 13., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 13., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: Raull77 » 2015. május 13., szerda 23:39
Pontosan úgy is nézunk ki mint aki nem ugy uzletelt,,,csak kiadtunk egy csámpás spanyolért 35 milliot az pontosan fedezett volna normális embert,,valamint hoztunk egy kapust amit adán is levédett volna,,,meg hoztunk egy brazilt akirol inkább szót se ejtek,,akkor tessék ezeket az osszegeket osszeszámolni hogy mi jon kicsabi87 írta:Szerencsére az utóbbi években már nem így üzletelnek.nem hiszem el hogy perez nem adott volna ki pluszba 40 milliot a nyáron hogy hozzunk egy normális kozéppályást pluszba,,
Azért közel nullás átigazolási szezonokat tudhat maguk mögött a csapat.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 13., szerda 23:36
Szerencsére az utóbbi években már nem így üzletelnek.nem hiszem el hogy perez nem adott volna ki pluszba 40 milliot a nyáron hogy hozzunk egy normális kozéppályást pluszba,,
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem