GARETH
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 0:51
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 14., csütörtök 0:47
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 14., csütörtök 0:45
Ennél rosszabb még mi jöhet ma estére-éjjelre?primrose írta:Bale: "Ami nem öl meg, az megerősít és ezt megtanultam ebben a szezonban. A befejezésem nem olyan hatékony, mint tavaly és ezen dolgoznom kell a következő szezonban."
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 14., csütörtök 0:40
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 14., csütörtök 0:39
F@szom, mi vagy te egy adidas reklám film ötletfelelőse, vagy mi? Focizni tanulj meg először....Remélem Angliában kamatoztathatod eme tulajdonságaidat.primrose írta:Bale: "Ami nem öl meg, az megerősít és ezt megtanultam ebben a szezonban. A befejezésem nem olyan hatékony, mint tavaly és ezen dolgoznom kell a következő szezonban."
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 14., csütörtök 0:38
RealRaúl77 írta:Angliában.primrose írta:Bale: "Ami nem öl meg, az megerősít és ezt megtanultam ebben a szezonban. A befejezésem nem olyan hatékony, mint tavaly és ezen dolgoznom kell a következő szezonban."
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 14., csütörtök 0:37
Angliában.primrose írta:Bale: "Ami nem öl meg, az megerősít és ezt megtanultam ebben a szezonban. A befejezésem nem olyan hatékony, mint tavaly és ezen dolgoznom kell a következő szezonban."
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 14., csütörtök 0:34
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 14., csütörtök 0:33
Tudommm, csak az idő mindent megszépít.KAG írta:De nálunk is rendre visszaesett miután meg lett etetve...
Igen, bennem is él és ezért sokszor becsapva érzem magam. De én őt legfeljebb 12. embernek szeretném látni újra a csapatunkba. Akit, ha szarban vagyunk berakunk és 50-50.
De gondolj vissza arra a 3-4 évre amit nálunk volt. Összesen volt 6-7 jó hónapja (most a félév legutóbb, ami volt inkább 4 hónap. Illetve amikor a Thammel játszottuk az elődöntőket akkortájt)
Talán ez miatt hiányzik csak.KAG írta:Igazából, ami nekünk hiányzik az a váratlan, a védelem megbontása.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 14., csütörtök 0:32
Hát ne haragudj, de te ha Hazardot Chicahoz hasonlítod ott már, akkor nincs miről beszélni... Művészien úgy fogalmaznék, hogy zongorázni lehet a különbséget.wxyz írta:Ha ennyi kellene, akkor Hernandez is jó lenne, mert ő is hasonlóan jól gyorsul 2-3 méteren
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 0:28
Tedd már te is takarékra a hülyeségeidet.hamesz írta:Ha eladjuk a szerződésébe legyen benne, hogy a Real ellen nem játszhat, mert tuti a BL-ben rúgna nekünk egy mesterhármast. :Đ
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 14., csütörtök 0:28
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 14., csütörtök 0:26
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 14., csütörtök 0:21
Ez azért bonyolultabbKAG írta:wxyz írta:Pont, hogy nézem
Sablonos megoldások, alibi forgolódások, 16os belüli bizonytalanság, rossz helyzetkihasználás
Látványos, mert mindig őt keresik a társaj, meg az embereknek tetszik, ahogy gyorsul 2-3 méteren
Gyorsul 2-3 méteren belül!!! POnt most írtad le, hogy mi nincs meg nekünk ott az első hármasban.
Nincs aki megtudná bontani úgy igazán ott elől a dolgokat.
Isconak talán-talán menne, de ő meg kurvára hátul van.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 14., csütörtök 0:09
Sierra írta:Én nem nézem, bennem csak a tavaly tavaszi teljesítménye maradt meg.KAG írta:Amúgy nézitek is Mariskát idén vagy csak úgy hasraütésből bemondjátok?
Idén nagynulla, hozza a szokásost, hogy majdnem félév foci és utána újra nulla amíg nem kell több fizuNa jó nem, én is annyit szidtam, mint a bokrot, sosem szerettem. De valamiért elnézegetném ott középen, mint tavaly.
Amúgy szerintem nem is boldog Manchesterben. Itt az volt. Csak több pénz kellett neki, ott lehet megkapta, de vissza is esett elég durván.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 14., csütörtök 0:06
Én nem nézem, bennem csak a tavaly tavaszi teljesítménye maradt meg.KAG írta:Amúgy nézitek is Mariskát idén vagy csak úgy hasraütésből bemondjátok?
Idén nagynulla, hozza a szokásost, hogy majdnem félév foci és utána újra nulla amíg nem kell több fizu
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 14., csütörtök 0:04
wxyz írta:Pont, hogy nézem
Sablonos megoldások, alibi forgolódások, 16os belüli bizonytalanság, rossz helyzetkihasználás
Látványos, mert mindig őt keresik a társaj, meg az embereknek tetszik, ahogy gyorsul 2-3 méteren
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 14., csütörtök 0:02
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 13., szerda 23:59
wxyz írta:Hazard teljesítménye sem nagy szám, ennyi az egész
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 13., szerda 23:58
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem