Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Toti

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 11:22

szépen elkezdődött az üzengetés.

evra: "The most important thing is I play the final, you know. I am proud to be what I am, I am proud about my colour and I will shake his hand, it is no problem, but I will make sure he will feel me on the pitch."
:mrgreen: :mrgreen: természetesen suareznek címezve.

az se semmi, h evra az ötödik bl döntőjén vesz majd részt. :ozil:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 14., csütörtök 11:20

Nagyon meg lennék lepve, ha egy sima meccset játszana a barca a döntőben... A barca is mindig meg szenved az olasz csapatok ellen. Rossz Milan ellen is állandóan szenvedtek, és biztos vagyok benne, hogy a Juve ellen is különösen fognak...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 11:17

realistahuni írta:Én szorítanék a Juvénak, de hát ezek olyan négyest kapnak, hogy már a barca fogja sajnálni őket.
spanyolország
olaszország
2012
európabajnokság
döntő
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 14., csütörtök 11:12

Realista24 írta:
Szomorú... még mindig nem fogtam fel, hogy kiestünk egy Juventus ellen. Két átlagos meccsel letudtuk volna a párharcot. Erre toltunk egy év egyik legrosszabb meccsét meg hoztunk egy semmi extrát.
Pont hogy két átlagos meccset toltunk le és kellett volna az extra, ami senkitől nem jött.
A tegnapi még csak-csak, de az előző minden volt csak átlagos nem. Amikor szinte mindenki szarul játszik, azt nem nevezném átlagosnak.

De mindegy is, sajnos ez már nem változtat semmin.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 11:11

Szomorú... még mindig nem fogtam fel, hogy kiestünk egy Juventus ellen. Két átlagos meccsel letudtuk volna a párharcot. Erre toltunk egy év egyik legrosszabb meccsét meg hoztunk egy semmi extrát.
Pont hogy két átlagos meccset toltunk le és kellett volna az extra, ami senkitől nem jött.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 14., csütörtök 11:10

Én szorítanék a Juvénak, de hát ezek olyan négyest kapnak, hogy már a barca fogja sajnálni őket.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 14., csütörtök 11:08

Decemberig olyan szép volt a szezon, minden klappolt, bárki jött szembe velünk, megvertük. Aztán jöttek a sérülések, és ami a legfontosabb, hogy nem Bale sérült le... :roll: A csapat összezuhant, Carlo meg nem tudott mit kezdeni ezzel a helyzettel. Hibáztatom is érte, viszont nem tudom kit lehetne hozni a helyére, szóval 1 évet még adnék neki.

Hülyén hangzik, de ezt a szezont már csak a Bilbao és a Juve tudja valamelyest megszépíteni, de ahhoz le kell győzniük a katalánokat. Bár ez a tényen nem változtat, a szezon 0 kupás lesz, viszont a rivális csapat se tudna triplázni. És igen... most már csak ebben tudok bízni.

Nyáron nagyon sok meló lesz. CR-t pihentetném, akár októberig is, csak jöjjön helyre a térde.

Bale-t meg el kell adni!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 14., csütörtök 10:49

Én nem a Barcának fogok, hanem az olaszok ellen :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 10:48

Barcának szurkolni? Na azt soha, semmilyen körülmény között.
A Juve szidását meg be lehet fejezni...
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 14., csütörtök 10:21

Olyan lesz a döntő, mint a 2012-es EB döntő. Meglepetésre bejutnak az olaszok a döntőbe, aztán ott jól kiszopnak a spanyoloktól. :roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. május 14., csütörtök 10:17

egy futóstatot tud valaki dobni a meccsről??
Toti írta:mindenesetre semmiképp sem szeretném, h a barcelona nyerje meg a bl-t, nem is értem akik nekik szurkolnak madridistaként.
én pedig fordítva vélekedek.. a spanyoloknak fogok szurkolni. egy ilyen genoa ne legyen már BL győztes.. és igen minket elvertek,tudom..
joabulicsak

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 8:19

nos, a döntő számomra totál semleges lesz, nem érzek ellenszenvet a juve ellen, mi basztuk el az egészet, h nem tudtunk helyzetet kihasználni.

mindenesetre semmiképp sem szeretném, h a barcelona nyerje meg a bl-t, nem is értem akik nekik szurkolnak madridistaként. ebbe egy kicsit gondoljatok bele mélyebben, meg mikor esetleg majd azt látjátok, h magasba emelik a bl serleget júniusban.

szóval szurkolni én nem fogok egyik csapatnak sem, ha választani kell nyerjen a juve, és igen, pusztán azért, h ne a barcelona. sztem nincs ebben semmi meglepő, fordítva ők is így vélekednének, ebben biztos vagyok. már aki nem álszent és lemeri írni. ennek ellenére azt gondolom, h hármat közéfog baszni a barca berlinben.

ez a bl címvédésből meg olyan legendát csináltak már szerte a világon.. olyan lehetetlen küldetést.. h ezért nem sikerül már senkinek. olyan lassan mint a lottó, tudod, h papíron kihúzhatják jövőhéten is ugyanazokat a számokat, de közben azt is tudod, h úgysem fog megtörténni.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 14., csütörtök 0:27

Nem lehetne bannolni a kövi szezonig shuttert? már a faszom kivan vele őszintén szólva, a nagyokos közhelyeivel. tényleg, ki csinál ilyet, hogy idejön ilyenkor okoskodni? eszemfaszommegáll

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 0:26

De most ki kíváncsi az okoskodásodra? Menjél már haza vagy csak úgy random kiraklak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 14., csütörtök 0:26

Prométheusz írta:te jól vagy? akit nem motivál az, hogy a Real Madrid játékosa, vagy elnöke, és hogy a Föld bolygó negyedének az ikonja meg a kedvence, akkor mi a lóphasz motiváljon?
Igen, láthatjuk mennyire motiválja ez a játékosainkat úgy 2004 óta. :lol: :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 14., csütörtök 0:25

áprilisban írtam ide a bl topicba :
kicsit közhely, mert a döntő szinte sose könnyű, az mindig kicsit más meccs, de szerintem a juventus tipikusan az a csapat, aki ellen kifejezetten nehéz lenne.

stabilak, szervezettek, és ha annyira nem is, mint a matracosok, de le tudják parkolni a buszt és tördelni a játékot, ha kell.
e mellé megvan az a pár sztárjuk (pogba, vidal, tevez, vagy éppen egy utolsó nagyot villantó pirlo) akikben benne van a plusz.
úgyhogy bárki ellen is döntőznének, biztos nem legyintenék rájuk.

oda-visszavágós párharcban nagyobb eséllyel jön ki a különbség, ott azért más a szituáció.

csak tartom a véleményem, és szerintem túlzó, hogy már mindenki elkönyveli a barca bl győzelmet.
nincs ebben semmi.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 14., csütörtök 0:23

Én nem lepődök meg, de azért kell ahhoz egyfajta szellemi korlátoltság, hogy miután kiesett a kedvenc csapatunk és ezt dolgoznánk fel, idejön, és finomkodva elemzi a saját csapata(legnagyobb riválisunk) esélyeit a döntőben. Őőő
Miért?
Oké.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 0:21

Mit vagytok meglepődve? Álszent shutter újra lecsap :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 14., csütörtök 0:21

'shutterisland írta:
Nincs az az isten, hogy ne jöjjön ki a két csapat közti osztálykülönbségek.
annyira mondogatja mindenki, hogy sima barca győzelem lesz, hogy már csak azért se lesz az.

a juventus stabilan vissza fog állni, ha kell, tördelik is a játékot, ilyen futómennyiséggel és melóval a p-p-m-v képes lehet lefojtani a középpályánkat.
szerintem egy esetben lehet ez könnyű, ha már a meccs első harmadában vezetést tudunk szerezni és ki kell jönnie a juventusnak.

egy taktikus, kevésbé látványos, relatíve alacsonyabb színvonalú döntőt várok, ahol remélhetőleg egy msn-nel jobbak leszünk.

ne. kérlek ne gyere ezzel a jópofa okoskodással. most ne. ne hergelj légyszi, mert qrva ideges vagyok. menj szépen most kérlek.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 14., csütörtök 0:19

'shutterisland írta: annyira mondogatja mindenki, hogy sima barca győzelem lesz, hogy már csak azért se lesz az.

a juventus stabilan vissza fog állni, ha kell, tördelik is a játékot, ilyen futómennyiséggel és melóval a p-p-m-v képes lehet lefojtani és a középpályánkat.
szerintem egy esetben lehet ez könnyű meccs, ha már a meccs első harmadában vezetést tudunk szerezni és ki kell jönnie a juventusnak.

egy taktikus, kevésbé látványos, relatíve alacsonyabb színvonalú döntőt várok, ahol remélhetőleg egy msn-nel jobbak leszünk.
Kíváncsi vagyok a haveroknak is így elemzel-e. Komolyan ez az óvatoskodó stílus... :shutup: Na mindegy, gondolom ezt is beszólásnak veszed.
Nem illik.

Vissza: