Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
nemtudom, h most bele kell e látni többet abba, h egyből beszaladt az öltözőbe lefújás után, vagy sem. nemtudom, egyébként sem az a fajta aki kintmarad a gyepen és néz.
remélem azért eligazolni nem fog, lesz egy teljes nyara pihenni és felkészülni.
remélem azért eligazolni nem fog, lesz egy teljes nyara pihenni és felkészülni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Több sikert a folytatásra. Ha nem leszel shutter meg franciska, már jó vagy.Túlzás volt alább minősíteni ezt a fórumot igaz,bocsánat.Végül is talán az késztetett rá a regisztrálásra hogy itt végre visszatérhetek a normális fórumozáshoz amihez a másik oldalon már kb partner sem volt,még ha az első posztom sokaknál ki is verte a biztosítékot,nem uszítani és kárörvendeni jöttem.Bár kicsit tényleg perverz a helyzet :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ő már kapott eleget szerencsétlen.Realista24 írta:Ilyenkor csak az nincs szidva, aki nem játszott, bár Khedira még talán most is kapja.

De kezdem érezni, hogy sok leszek mára én is, egy értelmes mondatot nem tudok megfogalmazni, csak annyi gondolat van a fejemben ezzel az egésszel kapcsolatban. Mindegy maradnak is ott, mert nem tudom értelmesen kiadni magamból.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2015. május 14., csütörtök 0:38-kor.
- boixosnoi
- Kedvenc játékosaid: Andrés Iniesta
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Túlzás volt alább minősíteni ezt a fórumot igaz,bocsánat.Végül is talán az késztetett rá a regisztrálásra hogy itt végre visszatérhetek a normális fórumozáshoz amihez a másik oldalon már kb partner sem volt.Még ha az első posztom sokaknál ki is verte a biztosítékot,nem uszítani és kárörvendeni jöttem.Realista24 írta:Akkor meg minek írod ide a hülyeséget? Kiestünk egy gyengébb képességű ámde motíváltabb ellenfél ellen. Természetes a pánikhangulat, az anyázás. Ma még megteheti bárki vígan, aztán holnap visszaáll a rend és rendesen moderálva lesznek a dolgok.
Ilyenkor csak az nincs szidva, aki nem játszott, bár Khedira még talán most is kapja.
=nagyjából.+ sátor

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boixosnoi 2015. május 14., csütörtök 0:39-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Nálam az este hozzászólása.Ilyenkor csak az nincs szidva, aki nem játszott, bár Khedira még talán most is kapja.

But he is a good boy...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Cé:egy kiváló adottságokkal megáldott, rendkívül tehetséges ember, de ilyenből van még pár. Viszont amilyen fizikai szintre eljuttatta magát, olyan még nem volt és lehet nem is lesz. De elérte a határait, kihozott magából mindent amit tudott, szerintem innen már csak lefelé fog vezetni az út.
Messi:kiemelkedő, kivételes képességekkel megáldott ember, aki nem olyan rég jött rá arra, hogy kezdenie kell valamit a testével. Megtette, visszakerült a csúcsra. Nincs annyira behatárolva, mint Cé.
Mindkettő egyedülálló a maga nemében, de ahogy Cé elért a csúcsra, az kevesebb ideig tartható.
Messi:kiemelkedő, kivételes képességekkel megáldott ember, aki nem olyan rég jött rá arra, hogy kezdenie kell valamit a testével. Megtette, visszakerült a csúcsra. Nincs annyira behatárolva, mint Cé.
Mindkettő egyedülálló a maga nemében, de ahogy Cé elért a csúcsra, az kevesebb ideig tartható.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Furcsa, ha pár évvel ezelőtt valaki megkérdez, hogy kire tenném a pénzemet. Mármint fizikai leépülés szempontjából.
Biztos, hogy Messire pakoltam volna körülbelül 5 másodperc gondolkodás után.
Arra számítottam, hogy Messi hátrébb fog avanzsálni amolyan irányítóvá az évek folyamán Cé pedig feltolódik csatárnak.
Biztos, hogy Messire pakoltam volna körülbelül 5 másodperc gondolkodás után.
Arra számítottam, hogy Messi hátrébb fog avanzsálni amolyan irányítóvá az évek folyamán Cé pedig feltolódik csatárnak.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor meg minek írod ide a hülyeséget? Kiestünk egy gyengébb képességű ámde motíváltabb ellenfél ellen. Természetes a pánikhangulat, az anyázás. Ma még megteheti bárki vígan, aztán holnap visszaáll a rend és rendesen moderálva lesznek a dolgok.
Ilyenkor csak az nincs szidva, aki nem játszott, bár Khedira még talán most is kapja.
=nagyjából.+ sátor

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
+ sátorRealista24 írta:Nem tévedtél, ti vagytok a legszánalmasabbak, nem hiába itt fórumozik az értelmes Barcások nagyjából 100%-a.Azt hittem az ellenoldal fórumánál már nincs lejjebb 1-1 vesztes mérkőzés után,nos itt ehhez elég volt 2 topicot megnéznem,tévedtem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ezt mondták tavaly Balre ishamesz írta:Szerintem hiba lenne. Ősztől egy állat lesz megint.

Alapból teljesen más kaliberű a két játékos. Meg Messi 2 és fél év előnyben van.
Ő sokkal lassabban fog fizikálisan leépülni, mint Cé. szerintem 3-4 év múlva is ugyanekkora állat lesz. Ronaldo viszont lassan csak a góllövésben kiemelkedő, persze vannak még jó momentumai, de pár év múlva már sehol nem lesz ehhez a szinthez képest, amikor már a gólok sem fognak jönni. Messi viszont szerintem ott lesz.
Ő sokkal lassabban fog fizikálisan leépülni, mint Cé. szerintem 3-4 év múlva is ugyanekkora állat lesz. Ronaldo viszont lassan csak a góllövésben kiemelkedő, persze vannak még jó momentumai, de pár év múlva már sehol nem lesz ehhez a szinthez képest, amikor már a gólok sem fognak jönni. Messi viszont szerintem ott lesz.
- boixosnoi
Ezzel abszolút egyetértek,kb a legutóbbi BL-győzelem óta offolom a helyetRealista24 írta:Nem tévedtél, ti vagytok a legszánalmasabbak, nem hiába itt fórumozik az értelmes Barcások nagyjából 100%-a.Azt hittem az ellenoldal fórumánál már nincs lejjebb 1-1 vesztes mérkőzés után,nos itt ehhez elég volt 2 topicot megnéznem,tévedtem.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak Messinek nincsenek olyan fizikai korlátai, mint ami neki van a térdével. Annak műtét meg fél év pihi kéne, és akkor talán nem pusztulna meg a fájdalomtól néhány hét után.hamesz írta:Én olyat is olvastam, hogy valaki eladná. Szerintem hiba lenne. Ősztől egy állat lesz megint. Ahogy írtam egyszer fent egyszer lent. Nem csak Messi képes feltámadni. Mástól kéne itt megszabadulni elsősorban és már az erősítés lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ne ősszel legyen állat, hanem tavasszal.hamesz írta:Én olyat is olvastam, hogy valaki eladná. Szerintem hiba lenne. Ősztől egy állat lesz megint. Ahogy írtam egyszer fent egyszer lent. Nem csak Messi képes feltámadni. Mástól kéne itt megszabadulni elsősorban és már az erősítés lenne.
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Én olyat is olvastam, hogy valaki eladná. Szerintem hiba lenne. Ősztől egy állat lesz megint. Ahogy írtam egyszer fent egyszer lent. Nem csak Messi képes feltámadni. Mástól kéne itt megszabadulni elsősorban és már az erősítés lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tévedtél, ti vagytok a legszánalmasabbak, nem hiába itt fórumozik az értelmes Barcások nagyjából 100%-a.Azt hittem az ellenoldal fórumánál már nincs lejjebb 1-1 vesztes mérkőzés után,nos itt ehhez elég volt 2 topicot megnéznem,tévedtem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
mocsok írta:az a para, hogy mikor máskor regisztrálna egy barcás a madridom fórumra ha nem ilyenkor.
és mi is lenne az első hsz ha nem egy nagypofájú okoskodás.
köszöntelek a fórumon!

But he is a good boy...
- mocsok
az a para, hogy mikor máskor regisztrálna egy barcás a madridom fórumra ha nem ilyenkor.
köszöntelek a fórumon!
köszöntelek a fórumon!

Most azért, mert kiemeltél 2 meccset, attól még igaz amit írunk. Gondolom több Real meccset láttunk, mint Te.boixosnoi írta:Azért az para,hogy sokan már őt is meglincselnék...Sőt,vannak akik őt is bűnösként emlegetik a Juve elleni kiesés után,besz*rok.Végül is csak oda-vissza gólt rúgott,jó nagy f*szkalap.
![]()
Azt hittem az ellenoldal fórumánál már nincs lejjebb 1-1 vesztes mérkőzés után,nos itt ehhez elég volt 2 topicot megnéznem,tévedtem.
És elsősorban nem is a góllövésről volt szó.
- boixosnoi
Azért az para,hogy sokan már őt is meglincselnék...Sőt,vannak akik őt is bűnösként emlegetik a Juve elleni kiesés után,besz*rok.
Végül is csak oda-vissza gólt rúgott,jó nagy f*szkalap.
Azt hittem az ellenoldal fórumánál már nincs lejjebb 1-1 vesztes mérkőzés után,nos itt ehhez elég volt 2 topicot megnéznem,tévedtem.