Realista24 írta:Aha, jól van. Szopjon lovat.
Én igazából csak annyit kérek, hogy nehogy valami elvetemült indokból/média nyomására visszavásároljuk.
Eltett most kettőt, fejlődött. De ettől még egy nímand
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 14., csütörtök 0:10
Realista24 írta:Aha, jól van. Szopjon lovat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 0:09
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 14., csütörtök 0:07
Csupán mert tipik és ugyan ki más, ha nem ő az elitszinten "botlábával"!!! Kicsit kottásan is, de olvasva a hsz.-ket a nagy többség nagyjából hasonlóan érez és inkább csak kínjában mosolyog ezen az újabb "öngólon", illetve a kiesésen. A hab a tortán pedig nem is lehetett más, mint hogy - már-már - rutinból a saját nevelésünk ejti ki a csapatot /közvetlenül/! Szóval nem kell véresen komolyan venni; nem haragszom rá, nem fikázom, csupán kínomban újfent megmosolyogtat és inkább iszom rá még1-et!Aztán miért?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 13., szerda 23:46
Aztán miért?Morata meg szopjon pacit!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 13., szerda 23:44
Jól van, akkor nem vagyok egyedül.VanillaSky írta:Közel a 30-hoz már csak kényszeredett mosoly és dobtam 1-2 smst a Juvés ismerősöknek, de már közel sem az a mély elkeseredettség.
Egyik sem, ráadásul alig van pár játékos, aki 2-3 évnél többet lennének a csapatban, nem is tud úgy senki az emberhez kötődni.VanillaSky írta:Bár az is igaz, hogy mára a régi kedvencek is "kihaltak" a csapatból az újak meg már nem képesek pótolni őket, az érzelmek szintjén sem.
HozzászólásSzerző: becike80 » 2015. május 13., szerda 23:39
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 13., szerda 23:33
Detto. Bár szerintem ez mindenkinél így van. Emlékszem közép suli koleszban néztük a Monaco elleni világégést, ha nem 25 srác lett volna körülöttem elbőgöm magam. Ez volt 11 éve. Közel a 30-hoz már csak kényszeredett mosoly és dobtam 1-2 smst a Juvés ismerősöknek, de már közel sem az a mély elkeseredettség. Bár az is igaz, hogy mára a régi kedvencek is "kihaltak" a csapatból az újak meg már nem képesek pótolni őket, az érzelmek szintjén sem.Lehet öreg vagyok már ehhez?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 13., szerda 23:32
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2015. május 13., szerda 23:31
Igen, mert akkor egy CSAPAT esett ki. Most meg néhány nagyképű túlfizetett zsoldos. Legalábbis annak néztek ki. Ennél még a Dortmund elleni kiesés is jobb volt, legalább éreztem, hogy akartak játszani, nyerni. De ma nem, ma 20 percet próbálkoztak, utána meg elsétálgatták az időt.Sierra írta:Nálam az a vicc, hogy már nem vagyok annyira elkeseredve, mint mondjuk voltam 3 éve a Bayern ellen. Na én akkor estem letargiába. De ez valahogy meg sem kottyan a régi érzésekhez képest. Inkább csak röhögni tudok ezen az egészen, a bajnoki hajrán, a BL elődöntőn, szánalom. Lehet öreg vagyok már ehhez?
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. május 13., szerda 23:29
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 13., szerda 23:29
van kb 9 Barcas kollégám. eddig is szar volt velük melozni, asszem holnap füldugoval megyek melozni hanem eskuszom pofán vágom aki csak egy B betut is kiejt a szajan...ziro4vr írta:Aki beszól baszd pofán. Nem viccelek.Toti írta:igy menjen az ember hnap dolgozni...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 13., szerda 23:28
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 13., szerda 23:25
nem a masokkal van a baj.ziro4vr írta:Aki beszól baszd pofán. Nem viccelek.Toti írta:igy menjen az ember hnap dolgozni...
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 13., szerda 23:23
Emlékezz vissza 1 évvel ezelőtt-re, vagy olvass vissza. Kapuskérdés, kp-s kérdés (Khedira, Illarra), csere támadók kérdése. Ez mind mind megoldatlan maradt, mert megnyertük a 10.et és el lett könyvelve, hogy fasza a csapat.VanillaSky írta:Hova? Minek?viszont eltolta egy évvel a csapatépítést.
Iker, Pepe és Modric a három korosabb játékosunk (ebből Casillas valószínűleg már jövőre itt sem lesz), hova kellett volna csapatot építeni? Más embereket lehetett volna hozni, de amíg Perez van addig az elsődleges szempont mindig a médiaérték lesz, semmi más!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 13., szerda 23:19
Aki beszól baszd pofán. Nem viccelek.Toti írta:igy menjen az ember hnap dolgozni...
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 13., szerda 23:18
Hova? Minek?viszont eltolta egy évvel a csapatépítést.
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 13., szerda 23:17
hehe írta:hát srácok, nekem itt a vége, nem öröm ez már semmilyen szinten, igazából csúsztam pár évet, ronaldoval nekem is szögre kellett volna akasztanom, nekem onnan csak lejjebb van, lejjebb lesz.
lehet, hogy a pillanatnyi csalódottság beszél belőlem, de régóta érlelődött már ez, sokkal több volt nekem a rossz, mint a jó, inkább bele se megyek, nem kezdem el sorolni.
én ezt nem bírom nézni többé, szenvedés ez nekem. köszi mindenkinek a vitákat, trollkodást és baromkodást, jó móka volt.
kitartást - de igazából megvilágosodást - kívánok mindenkinek, a legjobbakat, szevasztok!
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 13., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 13., szerda 23:11
Köszi,puszi,csá!Arpinho írta:De mi nem az Arsenal vagy a Liverpool vagyunk, aki minden évben azt mondhatja, hogy majd jövőre. Ilyenkor tényleg irígylem a divatdrukkereket. Náluk biztosan nincs 2 napig tartó fájdalom egy ilyen meccs után.kiserik írta:Azért nem kell olyan búsan látni mindent. Remélem tanulnak a hibákból és jövőre jobb szezonunk lesz. Azért ha azt nézzük, hogy hogy indultunk neki a szezonnak, nem is volt olyan rossz ez: nincs vkp, nincs ütköző ember, az izom, aki hajt, rombol, robotol, nincs értelmes támadó csere, csak a csupaszív chicha, nincs kp-s csere, a csapat agyának egyik fele alig játszott a szezonban, itt van a világmajdnemlegrágábbjátékosBale, önbizalom hiányos, remegőtérdű de érinthetetlen kapus. Mind mind olyan durva hiányosságok, veszteségek, hogy más csapat már rég belerokkant volna. BL 4közé jutottunk és elég sokáig harcoltunk a bajnoki címért is. Most már csak imádkozni kell, hogy Pereznek megjöjjön az esze, és csapatot építsen ne kirakatot.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. május 13., szerda 23:10
Úgy gondolom, hogy ez az este, és egyben az egész szezon egyik legtökéletesebb leírása.ennyit ért a rekorddöntős nagy sorozatunk. semmit. nullát. a második félévben kell jónak lenni, nem novemberben. és akkor a barca így vagy úgy bepattanva, 11-essel nyerte a meccseiet, és ott maradt a nyakunkon. és ez lett.
Hát ez meg a másik.Kiestünk. Oké. Én végig lutriként fogtam fel a BL-t, de az utóbbi hét!!! évben egyszer nyertük meg a bajnokságot.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem