HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 13., szerda 23:18
az a baj, hogy ilyen mélységekben vagyunk, főleg tavalyhoz képest, abban több tényező is szerepet játszik
ki ez, ki azt emeli ki jobban, míg a másikat a háttérbe szorítja, de valamilyen szinten igaza van mindenkinek
el lett baszva a keret összetétele, létszáma, kulcsjátékosokat engedtünk el, carlo kifacsarta a kezdőt, majd a cserékhez már akkor nyúlt mikor égett a ház, külön meccsekre úgy veszem észre, hogy nem készül, balenek bármilyen teljesítménnyel bérelt helye van, plusz taktikailag alul maradt nem egyszer, főleg a kulcsmeccseken
ehhez már csak hab a tortán, hogy vagy a szerencse sincs velünk, vagy egyszerűen mindent kihagynak a srácok, mint pl ma
de, aki első évében megnyeri a tizediket, majd egy teljesen új szisztémában klubrekordot megdöntve összelapátol zsinórban 22 győztes meccset, azt ne kelljen már megmagyarázni, hogy mák
ha az elmúlt 10 évben mourinho mellett volt olyan edző, akit még két év után is marasztalni kell, akkor az carlo, nálam még egy évet kap az öreg
egyébként azt kell mondjam, hogy a tavalyi évben szerintem nagy szerepe volt zidane-nak, most nagyon meglátszik, hogy nincs ott a csapattal, már nagyon várom, hogy ő üljön a kispadunkon
viszont számomra egy megváltás volt ez, hogy kiestünk, bár kurvára letör, meg ideges vagyok miatta, de legalább kevesebb meccsen kell látnom szenvedni a csapatot
ha meg a barcától kaptunk volna ki a döntőben, én azt nem bírtam volna elviselni
remélem ebből az évből tanult a vezetőség, különben megint kezdődhet újból az elmúlt 10 év
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"