Ilyenkor csak az nincs szidva, aki nem játszott, bár Khedira még talán most is kapja.
=nagyjából.+ sátor

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 0:26
=nagyjából.+ sátor
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 14., csütörtök 0:25
+ sátorRealista24 írta:Nem tévedtél, ti vagytok a legszánalmasabbak, nem hiába itt fórumozik az értelmes Barcások nagyjából 100%-a.Azt hittem az ellenoldal fórumánál már nincs lejjebb 1-1 vesztes mérkőzés után,nos itt ehhez elég volt 2 topicot megnéznem,tévedtem.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 14., csütörtök 0:24
Ezt mondták tavaly Balre ishamesz írta:Szerintem hiba lenne. Ősztől egy állat lesz megint.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 14., csütörtök 0:24
HozzászólásSzerző: boixosnoi » 2015. május 14., csütörtök 0:23
Ezzel abszolút egyetértek,kb a legutóbbi BL-győzelem óta offolom a helyetRealista24 írta:Nem tévedtél, ti vagytok a legszánalmasabbak, nem hiába itt fórumozik az értelmes Barcások nagyjából 100%-a.Azt hittem az ellenoldal fórumánál már nincs lejjebb 1-1 vesztes mérkőzés után,nos itt ehhez elég volt 2 topicot megnéznem,tévedtem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 0:21
Csak Messinek nincsenek olyan fizikai korlátai, mint ami neki van a térdével. Annak műtét meg fél év pihi kéne, és akkor talán nem pusztulna meg a fájdalomtól néhány hét után.hamesz írta:Én olyat is olvastam, hogy valaki eladná. Szerintem hiba lenne. Ősztől egy állat lesz megint. Ahogy írtam egyszer fent egyszer lent. Nem csak Messi képes feltámadni. Mástól kéne itt megszabadulni elsősorban és már az erősítés lenne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 14., csütörtök 0:20
Ne ősszel legyen állat, hanem tavasszal.hamesz írta:Én olyat is olvastam, hogy valaki eladná. Szerintem hiba lenne. Ősztől egy állat lesz megint. Ahogy írtam egyszer fent egyszer lent. Nem csak Messi képes feltámadni. Mástól kéne itt megszabadulni elsősorban és már az erősítés lenne.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 14., csütörtök 0:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 0:16
Nem tévedtél, ti vagytok a legszánalmasabbak, nem hiába itt fórumozik az értelmes Barcások nagyjából 100%-a.Azt hittem az ellenoldal fórumánál már nincs lejjebb 1-1 vesztes mérkőzés után,nos itt ehhez elég volt 2 topicot megnéznem,tévedtem.
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 14., csütörtök 0:16
mocsok írta:az a para, hogy mikor máskor regisztrálna egy barcás a madridom fórumra ha nem ilyenkor.
és mi is lenne az első hsz ha nem egy nagypofájú okoskodás.
köszöntelek a fórumon!
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 14., csütörtök 0:14
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 14., csütörtök 0:13
Most azért, mert kiemeltél 2 meccset, attól még igaz amit írunk. Gondolom több Real meccset láttunk, mint Te.boixosnoi írta:Azért az para,hogy sokan már őt is meglincselnék...Sőt,vannak akik őt is bűnösként emlegetik a Juve elleni kiesés után,besz*rok.Végül is csak oda-vissza gólt rúgott,jó nagy f*szkalap.
![]()
Azt hittem az ellenoldal fórumánál már nincs lejjebb 1-1 vesztes mérkőzés után,nos itt ehhez elég volt 2 topicot megnéznem,tévedtem.
HozzászólásSzerző: boixosnoi » 2015. május 14., csütörtök 0:11
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 13., szerda 23:28
viszont ez jó hír, mert azt jelenti hogy nincs más dolgunk nyáron, csak balet elküldeni aztán jövőre egyszerre három bl-t nyerünk.Remy írta:Igazából ezzel nem mondtál hülyeséget. A Nulla teljesítménye miatt teljesen felborul a csapat. Ha egészséges mindenki, akkor tuti padozik valaki olyan, aki jobb nála. James ki szélre, Isco a mostani James helyére, aztán jó is lett volna. De nem, mert Balenek játszania kell. Volt egyáltalán 2 jó meccse egész évben?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 13., szerda 23:25
Igazából ezzel nem mondtál hülyeséget.mocsok írta:hamesz írta:Ívelgetős foci Balenek köszönhető. Ősszel amikor nem volt élmény volt nézni a játékunkat és CR-nek is jobban ment.![]()
![]()
![]()
minden. minden balenek köszönhető.
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 13., szerda 23:25
Maximalisan Bale miatt van ez az ivelgetos faszsag nezz mar utana ember.nusser írta: kialakítottuk ezt az ívelgetős szart, szerintem ez rá épülne, részben miatta van részben gondolom Bale miatt, ?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 13., szerda 23:22
hamesz írta:Ívelgetős foci Balenek köszönhető. Ősszel amikor nem volt élmény volt nézni a játékunkat és CR-nek is jobban ment.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 13., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: nusser » 2015. május 13., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 13., szerda 23:03
Nem lennék meglepve, ha igazak lennének a hírek, hogy Ikerrel kéz a kézben elhúz innen. Szerintem egyre többször láthatjuk ilyen semmilyen produkciót tőle. EL kellene gondolkoznia Péreznek is azon, hogy kupát akar, vagy pénzt.Simi írta:ziro4vr írta:Ja, és Ronaldo durcásan még be is zúzott az öltőzőbe, mikor talán ilyenkor kéne szembe nézni a Bernabeu (köpködő) publikumával.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem