Adom, isten őrizzen Pogbától, ha kaphatunk Verratit is (megjegyzem, talán még olcsóbbért is). Szerintem Verrati köröket ver erre a csávóra.rashidm írta:Én mindegyiknek egy jó 50%-kal. A meccs legjobbja egyébként Bale szerintem.ziro4vr írta:Csökkenteném a fizuját az összesnek 20%-kal. Túl nagy a pofa.Aki meg azt hiszi, hogy Pogba kell, az nem látta a meccset. Totál nagy arc, legyen még eggyel több nagypofájú senki a csapatban? Kellene egy olyan aki a taktikába is befér, nem pedig oda rakni embereket, ahova épp van hely....
Amúgy a meccsről:
Akik ma hozták magukat: Marcelo (végre!), James, Iker (végre szintén!), és nálam igyekezetért jár a dícséret Carvajalnak és Isconak is (aki nagyot melózott, de a védekezésbe beleszürkült. De Isco volt a legnagyobb küzdőnk ma talán).
Ramos, Varane és Kroos jó meccset hoztak, de sok hibával játszottak. Nálam a harmadik gól az övék, Kroost nem is értettem, hogy hagyhatta ennyire egyedül ott Moratat, de a védőket se, hogy egyáltalán ez a helyzet hogy alakulhatott ki (pláne, hogy Casillas végre egyszer jól levadászott egy beívelést, és véleményes, hogy Chiellini szabálytalankodott e vele szemben, mert alátámasztott).
A nagy nagy negatívumok: BBC. Benzemát felmentem, mert olyan szinten nem volt kivel játszani, hogy így persze, hogy ő se volt jó. De amit ma Ronaldo lehozott, az harmatgyenge. Bale ma küzdött, de hogy valaki ilyen szinten gyenge legyen, én ilyet talán még nem is láttam. Hihetetlen.