A második félidőben a seggükön vették a levegőt, 5 méter távolságra nem sikerült pontosan odatenni a labdát.. Hosszabbítás lett volna ki se állunk.. Voltak jó teljesítmények, de ha csapatként nem tudunk jók lenni egy ilyen stílusban játszó csapat ellen akkor teljesen mindegy mit akarnak.. Bale.. Nincsenek rá szavak, jobban jár ha elmarad az uccsó két forduló, mert lehet vki kinyírná a stadionban..
Ikernek jár a pacsi! Amit kapott mostanában, ma ő tartott meccsben minket, az hogy a 94. percben elbaszta a bedobást az leszarom, akkor már rég vége volt a meccsnek. Ronaldo ma is megmutatta, hogy lehet rá számítani. Küzdött, hajtott, önzetlen volt, ment előre. Isco is kiemelkedett a harcosságával, kicsit tartottam tőle, hogy összehoz még egy sárgát. Marcelo és Carvajal nagyot javult a korábbi meccsekhez képest. Ramos hibázott a gólnál, nem jajveszékelni kellett volna, hanem kilépni a többiekkel. Kroos halványabb volt a szokásosnál és nála ezek a távoli lövések annyira még nem jönnek.. Talán jövőre. James elfáradt, és igazából sokszor lassította a játékot. Karim cseréje remélem csak azért történt, mert elfáradt, más nem indokolta a cseréjét.
Ha jövőbe tekintek, kell egy kis takarítás a nyáron.. A mag marad, de remélem lesz onnan is morzsolódás (bale).. A védelemhez érzésem szerint nem kell nyúlni, max ha megy Coentrao. Kp-n lesz a legnagyobb mozgás reményeim szerint. Modric és Kroos mellé kell egy Pogba/Verratti és egyébként inkább francia párti vagyok.. Aztán kell vmi épkézláb cseresor, mert idén láttuk, hogy kiesett Modric és elbuktunk mindent..
Csalódott vagyok, mert döntőzhettünk volna és ott bármi lehet még egy Barca ellen is.. De ezt már soha nem tudjuk meg.