Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 14., csütörtök 0:17

Nincs az az isten, hogy ne jöjjön ki a két csapat közti osztálykülönbségek.
annyira mondogatja mindenki, hogy sima barca győzelem lesz, hogy már csak azért se lesz az.

a juventus stabilan vissza fog állni, ha kell, tördelik is a játékot, ilyen futómennyiséggel és melóval a p-p-m-v képes lehet lefojtani a középpályánkat.
szerintem egy esetben lehet ez könnyű, ha már a meccs első harmadában vezetést tudunk szerezni és ki kell jönnie a juventusnak.

egy taktikus, kevésbé látványos, relatíve alacsonyabb színvonalú döntőt várok, ahol remélhetőleg egy msn-nel jobbak leszünk.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 14., csütörtök 0:10

besteve7 írta:
Simi írta:csinálják ki a Barcát és mutassák meg, hogy nem csak ellenünk voltak nagylegények! (Ha nem ez lesz, akkor mocskosul ideges leszek.)
Akkor kezdj el hangolódni erre, mert őket a barca az alapjátékukból kiindulva megeszi. Ez a Juve közel nem jó annyira, hogy azt a nyomást, amire a barca képes, ha akar, és persze a döntőben nagyon is akarni fognak, kibírja.
Persze nem kell itt 3, 4 nullás simázásra gondolni, persze ez is benne van a pakliban, de az egész meccset kontroll alatt tartva egy 2:0 probléma nélkül meglesz.
tudom, hogy ez a papírforma. De a remény hal meg utoljára. Mondom, a szezon végére idézőjelesen Juve ultra vagyok, kezdem a BL döntő első másodpercében és egészen a lefújásig az is maradok. Aztán viszont szomorú búcsút veszek az olaszdrukkerségtől és visszatérek a való életbe. De addig is: zúzzák be a Barcát!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 14., csütörtök 0:08

te jól vagy? akit nem motivál az, hogy a Real Madrid játékosa, vagy elnöke, és hogy a Föld bolygó negyedének az ikonja meg a kedvence, akkor mi a lóphasz motiváljon?
Hiába...az idei csapatban akkor is benne volt a jóllakottság ami a szokásosnál is nagyobbra duzzasztotta az arcot.
De bayern verés ide vagy oda, decima ide vagy oda...5 elődöntő 4 kiesés. Ide orvosi papír nem kell...

Ebbők kettő dortmund és juve ellen, mindkettő sima kellett volna legyen.
Ezt nem lehet lenyelni, ez fejben gyengeség és szánalmas nagypofájú alázatmentes hozzáállás, hiába takaróznak egyesek a decimával, egy Real Madrid nem szophat ki ötből négyszer bl elődöntőkben basszameg. Nem nem és nem.
80-90-es években megérteném sokkal szorosabb mezőny volt, de most nem. elfogadhatatlan, szánalmas, nevetséges, vicc.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 14., csütörtök 0:07

Kár ezért a gyászos kiesésért. Idén is egy rém gyenge színvonalú bl döntő várható. Legalábbis nem döntőnek való. Jobb lett volna egy klasszikus. Olasz foci újabb 90 percig. Már rágondolni is rossz.
Taktikák alapján a Juve mindig azt játszotta eddig, amit tud. Ez feküdne a Barcelonának, főleg ha azok meg letámadnak. Realnak is csak ezt kellett volna tennie helyette hagyták érvényesülni az olaszokat.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 14., csütörtök 0:05

Simi írta:csinálják ki a Barcát és mutassák meg, hogy nem csak ellenünk voltak nagylegények! (Ha nem ez lesz, akkor mocskosul ideges leszek.)
Akkor kezdj el hangolódni erre, mert őket a barca az alapjátékukból kiindulva megeszi. Ez a Juve közel nem jó annyira, hogy azt a nyomást, amire a barca képes, ha akar, és persze a döntőben nagyon is akarni fognak, kibírja.
Persze nem kell itt 3, 4 nullás simázásra gondolni, persze ez is benne van a pakliban, de az egész meccset kontroll alatt tartva egy 2:0 probléma nélkül meglesz.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 14., csütörtök 0:03

Simi írta:látni akarom, hogy a döntőben makkal vagy így-úgy, de húzzák be a Barca ellen!
Ha ezt a Barca valahogy elbukja, akkor nagyobb lúzerek, mint mi. :lol: Nincs az az isten, hogy ne jöjjön ki a két csapat közti osztálykülönbségek.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 14., csütörtök 0:02

Remy írta:GG Juve... 5-t tuti kapnak a döntőben. Ezer %, hogy ott összebalfaszkodnak mindent, Morataval együtt.
Már most merek fogadni, hogy behùzzák a köcsög olasz focijukkal...

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 14., csütörtök 0:00

Ma lettem "óriási Juve drukker" (szigorúan idézőjelben) a szezon hátralévő részére: látni akarom, hogy a döntőben makkal vagy így-úgy, de húzzák be a Barca ellen! Mert nincs igazság a földön, hogy ilyen játékkal elveszik tőlünk a döntőt, aztán meg mondjuk egy papírforma zakóval a döntőben megajándékozzák a Barcát. Tiszta Atma-Valencia feeling lenne, hogy ellenünk ezt a fos bunkert hozzák, a Barca ellen meg befekszenek - szóval ezt nem akarom látni, csinálják ki a Barcát és mutassák meg, hogy nem csak ellenünk voltak nagylegények! (Ha nem ez lesz, akkor mocskosul ideges leszek.)

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 13., szerda 23:59

Champions20 írta:Nem értem mit hőbörögnek itt egyesek.
Meg volt a 10. Bl cím és ennyi.Nem hiszem h van olyan dolog ami motiválná a csapatot vagy Perezt!Mindig is ilyen volt Perez a rövidtávú haszont nézte sose a hosszút.Nem fogtok kapni egy korszakos csapatot.Mert mindig helyet kell csinálni az aktuális sztárnak. Ha van egy játékos akinek az egyik szezonja rosszul sikerül már mindenki az eladását követeli.
te jól vagy? akit nem motivál az, hogy a Real Madrid játékosa, vagy elnöke, és hogy a Föld bolygó negyedének az ikonja meg a kedvence, akkor mi a lóphasz motiváljon?
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 13., szerda 23:57

Nem véletlen nem sikerült még eddig senkinek a duplázás a BLben...mondjuk ezt mi csesztük el elég durván...
Az első felével akkor értenék egyet, ha a sorozat indulása óta nem sikerült volna senkinek. Ez nem más csak, mint egy babona.

Ami engem zavar a kiesésen kívül, hogy a Barca néhány éven belül kétszer triplázhat... :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 13., szerda 23:57

Sierra írta:
ferni írta:Nem véletlen nem sikerült még eddig senkinek a duplázás a BLben...mondjuk ezt mi csesztük el elég durván...
Igen én is pont ezen gondolkodtam, hogy nyilván ezért nehéz a címvédés, amikor az Inter nyert 5 éve, akkor volt a Barca a csúcson, még sem tudtak továbbjutni, pedig akkor aztán ők is jobbak voltak az Internél. De itt más volt a helyzet. Egyszerűen mi csesztük el, nem a Juve csinálta jól. Ez a Juve egy nulla, ha Modric ép és egészséges, és esetleg mindenki hozza a valós tudását, akkor lesimáztuk volna. Persze ott van a ha. És ennél sokkal bonyolultabb játék a foci, ezért kár is ezen rágódni.

Anno a Barcának is volt pár kapufa ellenük.
De azzal egyetértek, hogy messze nem voltak annyira felkészülve ellenünk mint ott az Inter. Szerintem az Mou pályafutásának kb a legnagyobb munkája. Az a két mérkőzés.
És persze egy rakat szerencse, de melyik csapatnak nem kellett szerencse aki BL-t nyert az elmúlt években?

Amúgy az a legfájóbb számomra, hogy a Barca vszleg újra triplázik, úgy, hogy szezon elején mivoltunk a kiskirályok meg méregettük a pélót mindenkivel... fáj tényleg, szar....
ZIDANE

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 13., szerda 23:54

ferni írta:Nem véletlen nem sikerült még eddig senkinek a duplázás a BLben...mondjuk ezt mi csesztük el elég durván...
Igen én is pont ezen gondolkodtam, hogy nyilván ezért nehéz a címvédés, amikor az Inter nyert 5 éve, akkor volt a Barca a csúcson, még sem tudtak továbbjutni, pedig akkor aztán ők is jobbak voltak az Internél. De itt más volt a helyzet. Egyszerűen mi csesztük el, nem a Juve csinálta jól. Ez a Juve egy nulla, ha Modric ép és egészséges, és esetleg mindenki hozza a valós tudását, akkor lesimáztuk volna. Persze ott van a ha. És ennél sokkal bonyolultabb játék a foci, ezért kár is ezen rágódni.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 13., szerda 23:47

Egyébként Juve igen jó az elődöntőkben, eddigi 11-ből 8-szor bejutottak a döntőbe. Igaz, ott már csak a 7-ből 2 győzelem. :)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. május 13., szerda 23:26

Nem véletlen nem sikerült még eddig senkinek a duplázás a BLben...mondjuk ezt mi csesztük el elég durván...

Viszont nagyon nem szívesen engedtem volna ezt a Realt neki a Barcának...
Egy győzelem ellenük elképesztő lett volna, de egy vereségbe meg belepusztult volna kb mindenki...
persze az ilyenekért érdemes a focit nézni, de lehet jobb is így, véletlenek nem történnek, ennek most így kellett történnie...

fenomeno22
Kedvenc játékosaid: ronaldo09
Kedvenc csapatod: realmadrid

HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. május 13., szerda 23:13

realistahuni írta:Még jó hogy tudom nyugtatni magam azzal, hogy ha nagy nehezen be is jutottunk volna felnyársalt volna a barca, ami jóval nagyobb döfés lett volna.
És még jó hogy van pálinkám.
Én már a 70.percben nyomtam egy kis aszút,elkerülendő a szívrohamot,pedig sportos a ketyegő:)
Annyira érezhető volt a fáradság,nem lett volna feladat egyebkent ez a juventus.
Most azt mondom,igazolastól függően megyek neki a következő szezonnak,de úgyse birom tartani majd.
Bár ki tudja talán egyszer megunom.
Szerintem takarodjon Carlo,ez utan elbaszott év utánnem maradhat a nyakán a feje,akarmennyire is Perez iranyit.Azt biztos nem mondta meg neki hogy kupaban 2 vagy 3 0nal ne pihentessen.Ez eleg is volt.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 13., szerda 23:02

Még jó hogy tudom nyugtatni magam azzal, hogy ha nagy nehezen be is jutottunk volna felnyársalt volna a barca, ami jóval nagyobb döfés lett volna.
És még jó hogy van pálinkám.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 13., szerda 23:00

Nekem is az a véleményem,hogy ez a Juventus 3-at simán fog kapni.
De lehet többet.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2015. május 13., szerda 22:59

5 elődöntőből csak 1 döntő, mondjuk azt legalább megnyertük
Egyszerűen nem képes a csapat feltenni az i-re a pontot.

Abban biztos vagyok, hogy nagyon érdekes átigazolási szezonotok lesz.

Champions20

HozzászólásSzerző: Champions20 » 2015. május 13., szerda 22:58

Nem értem mit hőbörögnek itt egyesek.
Meg volt a 10. Bl cím és ennyi.Nem hiszem h van olyan dolog ami motiválná a csapatot vagy Perezt!Mindig is ilyen volt Perez a rövidtávú haszont nézte sose a hosszút.Nem fogtok kapni egy korszakos csapatot.Mert mindig helyet kell csinálni az aktuális sztárnak. Ha van egy játékos akinek az egyik szezonja rosszul sikerül már mindenki az eladását követeli.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 13., szerda 22:54

Na, remélem jönnek a barcáok, az álszent hozzászólásokkal. Nem jó ez a Juve, viszont mi még szarabbak voltunk. Nekik be fog pattanni, nekünk nem. 3 minimum lesz közte. Nagyon sima lesz. Annyi volt az egész, hogy nem rúgtuk a be a helyzeteinket, de játékban a juve se volt jobb. Barcánál meg az első 3-as nagyon megy. Sima.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: