Láttuk Mourinhonál mennyire működött.
Míért szar taktikailag.
Ezt magyarázzátok már meg?
Ma levolt játszva a csapat vagy mi a tököm?
Tavaly akkor míért mennt minden faszául?
Ja tudom.
Szerencse volt.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 13., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 13., szerda 23:05
Ja, aztán az EL indulás talán összejön következő szezonban...realmadridfan írta:Jó eséllyel jövőre úgy hívják a Madrid edzőjét, hogy Jürgen Klopp.
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 13., szerda 23:04
Amikor van egy taktikailag 0 edződ, aki amatőr szint alatt nyúl a kerethez minden tekintetben, aki nagy pszichológusnak van tartva, de a játékosok fejben 0-k minden tétmeccsen, akkor kiderül, hogy még annak is szar. Kérdem én, ha mindenben ilyen gyatra akkor nem az a kérdés, hogy ki jobb nála, hanem, hogy ki nem...peadani írta: Akkor írd már le, hogy ki lenne jobb nála? Kit hoznál? Mert itt puffogtatod, hogy így szar úgy szar de értelmes érveket nem láttam még tőled.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 13., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. május 13., szerda 23:02
Akkor írd már le, hogy ki lenne jobb nála? Kit hoznál? Mert itt puffogtatod, hogy így szar úgy szar de értelmes érveket nem láttam még tőled.phys írta:Szép és jó ez csak nem igaz egyik pont sem.nmate írta:Majd ha holnap lesz kedvem leírom normális hangnemben miért nem kell kibaszni Ancelottit. Röviden: 1. Mert nincs jobb 2. mert ő is jó 3. nem ő hibás NAGYRÉSZBEN
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 13., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 13., szerda 23:00
Szép és jó ez csak nem igaz egyik pont sem.nmate írta:Majd ha holnap lesz kedvem leírom normális hangnemben miért nem kell kibaszni Ancelottit. Röviden: 1. Mert nincs jobb 2. mert ő is jó 3. nem ő hibás NAGYRÉSZBEN
HozzászólásSzerző: Demes » 2015. május 13., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 13., szerda 22:56
Ha a kettőnek bármi köze lenne egymáshoz akkor még lenne is értelme a kérdésednek. Annyira rossz hasonlat, hogy inkább hagyjuk isnmate írta:És ezért ki kell baszni? Órádban lemerül az elem eldobod az órá
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 13., szerda 22:53
De nem lehet mindent a játékosokra fogni. Mégis csak neki kéne felkészíteni őket minden téren. Ennyi véletlen nincs a világon. Én nagyon sokáig kiálltam mellette, de ez már sok tényleg... Megint elbalfaszkodták a bajnoki hajrát 4!!!! pont előnyről, csak most még a döntőbe sem sikerült bejutni. Persze szép, hogy idáig eljutottunk, de ez a BL szezon max ősszel volt a miénk. Schalke ellen is mi volt? Atlético ellen volt valami fellángolás, de itt az elődöntőben megint egy nagy semmi, még hazai pályán sem. A kupáról ne is beszéljünk.nmate írta:Igen Ancelotti balfasz, hogy kihagyott ziccereket. Húzzatok a csába.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 13., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 13., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: pavel » 2015. május 13., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 22:47
És ezért ki kell baszni? Órádban lemerül az elem eldobod az órát?phys írta:Ő rakta a pályára a magicboyst. Ő nem pótolta megfelelően az embereket és ő nem rotált, hogy megelőzze a sérüléseket és még 1000 más hiba, meccsről meccsre.nmate írta:Igen Ancelotti balfasz, hogy kihagyott ziccereket. Húzzatok a csába.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 13., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 13., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 13., szerda 22:45
Ő rakta a pályára a magicboyst. Ő nem pótolta megfelelően az embereket és ő nem rotált, hogy megelőzze a sérüléseket és még 1000 más hiba, meccsről meccsre.nmate írta:Igen Ancelotti balfasz, hogy kihagyott ziccereket. Húzzatok a csába.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 13., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 22:44
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem