Edző és vezetőség
- realmadridfan
Re: Edző és vezetőség
Hát akkor Bale és Carlo lassan nézegetheti a profession.hu-t van-e valami jó szakmai gyakorlat valahol, mert itt nincs maradásuk, az hót ziher. Jó eséllyel jövőre úgy hívják a Madrid edzőjét, hogy Jürgen Klopp. Reust hozza magával, esetleg Gündit. De Verrattinak jobban örülnék.
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szép és jó ez csak nem igaz egyik pont sem.nmate írta:Majd ha holnap lesz kedvem leírom normális hangnemben miért nem kell kibaszni Ancelottit. Röviden: 1. Mert nincs jobb 2. mert ő is jó 3. nem ő hibás NAGYRÉSZBEN
Oké hogy elnézzük Carlo-nak hogy nem a legjobb taktikus és sorba megszopatja bármilyen jöttment edző, mert akkora pszichológus, de akkor miért esik össze fejben mindenki 10/10x amikor nagyon kellene?
Ráadásul becseréljük Csikaritót amikor ívelgetni akar... komolyan mondom ha ennyire ívelgetni akar pont ilyen kib.szottnagy torony védelem ellen (ami elbaszott egy ötlet) akkor legalább Ramos mehetett volna csatárba Benz helyére meg jön Pepe.
Azzal hogy behoztuk a borsót gyakorlatilag minden fejelni tudó támadónkra jutott 3 Juve védő...
Ráadásul becseréljük Csikaritót amikor ívelgetni akar... komolyan mondom ha ennyire ívelgetni akar pont ilyen kib.szottnagy torony védelem ellen (ami elbaszott egy ötlet) akkor legalább Ramos mehetett volna csatárba Benz helyére meg jön Pepe.
Azzal hogy behoztuk a borsót gyakorlatilag minden fejelni tudó támadónkra jutott 3 Juve védő...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Majd ha holnap lesz kedvem leírom normális hangnemben miért nem kell kibaszni Ancelottit. Röviden: 1. Mert nincs jobb 2. mert ő is jó 3. nem ő hibás NAGYRÉSZBEN
- phys
Ha a kettőnek bármi köze lenne egymáshoz akkor még lenne is értelme a kérdésednek. Annyira rossz hasonlat, hogy inkább hagyjuk isnmate írta:És ezért ki kell baszni? Órádban lemerül az elem eldobod az órá

De nem lehet mindent a játékosokra fogni. Mégis csak neki kéne felkészíteni őket minden téren. Ennyi véletlen nincs a világon. Én nagyon sokáig kiálltam mellette, de ez már sok tényleg... Megint elbalfaszkodták a bajnoki hajrát 4!!!! pont előnyről, csak most még a döntőbe sem sikerült bejutni. Persze szép, hogy idáig eljutottunk, de ez a BL szezon max ősszel volt a miénk. Schalke ellen is mi volt? Atlético ellen volt valami fellángolás, de itt az elődöntőben megint egy nagy semmi, még hazai pályán sem. A kupáról ne is beszéljünk.nmate írta:Igen Ancelotti balfasz, hogy kihagyott ziccereket. Húzzatok a csába.
Szerintem egyszerűen kevés ide a tudása, vagy a szakértelme, nem tudom.. De lehet Perez miatt van minden.
Én nem tudom mi volt az a 22 meccses győzelmi széria így utólag bele gondolva, mert ha tényleg csak Modric miatt volt az egész, akkor megette a fene a dolgot. Előszezon is hogy sikerült úristen... Csoda, hogy így lehoztuk ezt a szezont.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Carlo még kapna tőlem egy évet...viszont holnaptól kezdve lehet készülni a következő szezonra majd...bízom benne, hogy egy versenyképesebb és bővebb keretet tudunk összehozni...
Nyáron kezdődött minden amikor Casillast itthagyták Perezék Lopezt meg eltakarították.
Itt kezdődött minden bassza meg.
Már nyáron tudtuk ezt.
Utánna meg jött minden dőlt minden össze.
Tavaly azért míért nem volt jó?
Ez a meccs is kézben volt egyértelmüen.Csak megint elszartak mindent a játékosok.
Itt kezdődött minden bassza meg.
Már nyáron tudtuk ezt.
Utánna meg jött minden dőlt minden össze.
Tavaly azért míért nem volt jó?
Ez a meccs is kézben volt egyértelmüen.Csak megint elszartak mindent a játékosok.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára csabi87 2015. május 13., szerda 22:51-kor.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Azért lehet Ancelotti egy taktikai zseni, de ez sajnos nem látszik a csapaton...sajnos nem egy motivátor, nem tudja a srácait felspanolni. Hiába mentünk 20 percig, a góljuk megint összetört minket. Akárcsak Torinóban. Á, már egy éve sem volt jó, az idén meg aztán hibát, hibára halmozott...
Aki meg jön azzal, hogy nem Ancelotti hagyta ki a helyzeteket, annak javaslom, olvassa el még egyszer amit írtam.
Aki meg jön azzal, hogy nem Ancelotti hagyta ki a helyzeteket, annak javaslom, olvassa el még egyszer amit írtam.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- nmate
És ezért ki kell baszni? Órádban lemerül az elem eldobod az órát?phys írta:Ő rakta a pályára a magicboyst. Ő nem pótolta megfelelően az embereket és ő nem rotált, hogy megelőzze a sérüléseket és még 1000 más hiba, meccsről meccsre.nmate írta:Igen Ancelotti balfasz, hogy kihagyott ziccereket. Húzzatok a csába.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ancelotti=/= vezetőség. Utóbbi a ludas. Igaz abba bele lehet venni az olaszt, az igaz. El lett kúrva az egész koncepció, fifában működött volna, de a valóságban becsődölt. Ideje váltani. Ja és vissza Zidanet Carlo mellé.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ancelotti nincs tököd.
- phys
Ő rakta a pályára a magicboyst. Ő nem pótolta megfelelően az embereket és ő nem rotált, hogy megelőzze a sérüléseket és még 1000 más hiba, meccsről meccsre.nmate írta:Igen Ancelotti balfasz, hogy kihagyott ziccereket. Húzzatok a csába.
- ___Samy___
csak gratulálni tudok a vezetőségnek, hogy egy tavaly bl győztes, idén minden fronton győzelemre esélyes csapatot sikerült szétbarmolni

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- nmate
Igen Ancelotti balfasz, hogy kihagyott ziccereket. Húzzatok a csába.
Ha azt nézzük, hogy amíg nem ment Messinek meg Suareznek, addig szenvedtek (szinte egész ősszel), amikor Vilanova meg Roura volt a padon, akkor 100 ponttal lettek bajnokok, pedig egyik sem egy hatalmas edző szerintem.VanillaSky írta:(a katalánoknak meg grat, azért évek óta edző nélkül - a közvélekedés szerint - ismét ott vannak és a tripla kinéz nekik. Valami/valaki azért mégiscsak van náluk ami nálunk hiánycikk.)
- phys
letripláztattuk a barcelonat, csak gratulálni tudok.
Nagy edző vagy ancelotti. Január első meccse óta kalap szar az egész. Komédia ez a teljesítmény amit nyújttottunk ilyen kerettel.
Nagy edző vagy ancelotti. Január első meccse óta kalap szar az egész. Komédia ez a teljesítmény amit nyújttottunk ilyen kerettel.
-
- Kedvenc játékosaid: raul,casillas,cr
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,FTC
Ez a olasz FOS remélem elhúz innen melegebbre,,,megcsinálta leamortizálta amit tudott,,grat,,anchelottu budos szar
-
Talán még 1 éve van Ancelottinak. Idén nagyjából nulla teljesítményt nyújtott a brigád és az edző is. Az év arra legalább jó volt, hogy nyilvánvalóvá váljon, hogy Casillasnak vége van ennél a csapatnál. A védelmet meg alapjaiban kell felrázni, mert még az agyonajnározott Varane is akkora baromságokat művelt a szezonban, hogy csak néztem.
(a katalánoknak meg grat, azért évek óta edző nélkül - a közvélekedés szerint - ismét ott vannak és a tripla kinéz nekik. Valami/valaki azért mégiscsak van náluk ami nálunk hiánycikk.)
(a katalánoknak meg grat, azért évek óta edző nélkül - a közvélekedés szerint - ismét ott vannak és a tripla kinéz nekik. Valami/valaki azért mégiscsak van náluk ami nálunk hiánycikk.)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát amilyen diplomáciai érzékkel verte meg a jó isten,adnék neki kb fél évethunmadridista írta:Rengeteg helyen Kloppot írják, mint lehetséges utód.morientes írta: Ez ok,csak nemtom kiben gondolkodik a presidente,én jelen pillanatban nem tudnék jobbat mint az olasz,még akkor sem ha idén ne aggy isten nem nyernénk semmit..

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...