HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 13., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 13., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 13., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2015. május 13., szerda 23:04
De mi nem az Arsenal vagy a Liverpool vagyunk, aki minden évben azt mondhatja, hogy majd jövőre. Ilyenkor tényleg irígylem a divatdrukkereket. Náluk biztosan nincs 2 napig tartó fájdalom egy ilyen meccs után.kiserik írta:Azért nem kell olyan búsan látni mindent. Remélem tanulnak a hibákból és jövőre jobb szezonunk lesz. Azért ha azt nézzük, hogy hogy indultunk neki a szezonnak, nem is volt olyan rossz ez: nincs vkp, nincs ütköző ember, az izom, aki hajt, rombol, robotol, nincs értelmes támadó csere, csak a csupaszív chicha, nincs kp-s csere, a csapat agyának egyik fele alig játszott a szezonban, itt van a világmajdnemlegrágábbjátékosBale, önbizalom hiányos, remegőtérdű de érinthetetlen kapus. Mind mind olyan durva hiányosságok, veszteségek, hogy más csapat már rég belerokkant volna. BL 4közé jutottunk és elég sokáig harcoltunk a bajnoki címért is. Most már csak imádkozni kell, hogy Pereznek megjöjjön az esze, és csapatot építsen ne kirakatot.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 13., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 13., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 13., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 13., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 13., szerda 22:58
Én mindegyiknek egy jó 50%-kal. A meccs legjobbja egyébként Bale szerintem.ziro4vr írta:Csökkenteném a fizuját az összesnek 20%-kal. Túl nagy a pofa.
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 13., szerda 22:57
pogbát hozni kell ha 100 millió annyi bazdmeg.
HozzászólásSzerző: Arpinho » 2015. május 13., szerda 22:55
Ritkán értek veled egyet, de most közös véleményen vagyunk. Lehet, hogy most a csalódottság beszél belőlem, de ez a mai este tökéletesen megtestesítette az elmúlt tíz-tizenegy év állandó szerencsétlenkedését. Tavalyi kivételével mindig azt kell néznem, ahogy saját magunkkal baszunk ki, hogy múlnak a másodpercek, mennek az értelmetlen ívelgetések, és végül semmi. Lefújják, és mi megyünk a levesbe. Én már egyszerűen nem bírom ezt. Sajnálom Modricot, a világ legjobb középpályását, meg persze a többi valamire való játékost is, hogy egyetlen egy kibaszott BL serleggel gazdagodnak olyen Bale féle világtalanok miatt. Hogy nem szégyenli magát? Eddig védtem, meg azt mondtam, hogy csak reális összegért adnám el Garethet, de most már nem érdekel, jöhet a Milan is érte, csak TÜNJÖN EL INNEN MESSZIRE!hehe írta:hát srácok, nekem itt a vége, nem öröm ez már semmilyen szinten, igazából csúsztam pár évet, ronaldoval nekem is szögre kellett volna akasztanom, nekem onnan csak lejjebb van, lejjebb lesz.
lehet, hogy a pillanatnyi csalódottság beszél belőlem, de régóta érlelődött már ez, sokkal több volt nekem a rossz, mint a jó, inkább bele se megyek, nem kezdem el sorolni.
én ezt nem bírom nézni többé, szenvedés ez nekem. köszi mindenkinek a vitákat, trollkodást és baromkodást, jó móka volt.
kitartást - de igazából megvilágosodást - kívánok mindenkinek, a legjobbakat, szevasztok!
HozzászólásSzerző: becike80 » 2015. május 13., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 13., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: Demes » 2015. május 13., szerda 22:54
Ma Pogba kb szabadon lőhetett 11 méterről és kibikázta Ikert, az a pár meccs amit láttam vele (nem sok) az nem győzött meg arról hogy Ő kell a mi kp-ra, nem pedig Verratti.dannen írta:pogbát hozni kell ha 100 millió annyi bazdmeg.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 13., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 13., szerda 22:51
Hagyjad már magad ember. Most komolyan egy majomfejű bale miatt szállnál ki? Nem kell ez...gyere, megölellek.hehe írta:hát srácok, nekem itt a vége, nem öröm ez már semmilyen szinten, igazából csúsztam pár évet, ronaldoval nekem is szögre kellett volna akasztanom, nekem onnan csak lejjebb van, lejjebb lesz.
lehet, hogy a pillanatnyi csalódottság beszél belőlem, de régóta érlelődött már ez, sokkal több volt nekem a rossz, mint a jó, inkább bele se megyek, nem kezdem el sorolni.
én ezt nem bírom nézni többé, szenvedés ez nekem. köszi mindenkinek a vitákat, trollkodást és baromkodást, jó móka volt.
kitartást - de igazából megvilágosodást - kívánok mindenkinek, a legjobbakat, szevasztok!
HozzászólásSzerző: deaux » 2015. május 13., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: mentamas » 2015. május 13., szerda 22:50
Pogba olyan lassan jatszik, h. megalszik a tej a szajaban, Nem ide valo.dannen írta:pogbát hozni kell ha 100 millió annyi bazdmeg.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 13., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: volt » 2015. május 13., szerda 22:48
Ő is gyenge, Verratti kell ide.dannen írta:pogbát hozni kell ha 100 millió annyi bazdmeg.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem