madridronie írta:Csak itt állandóan megfelejtkezel arról, hogy itt most nem eladásról van szó, hanem egy szerződési záradék érvényesítéséről, pont úgy ahogy anno Figó esetében is történt (szerződés adta kivásárlási jog)!Lehet,de tényleg van aki elhiszi? Vagy van olyan aki elhinné pl hogy mi eladnánk ikert a barcának? Vagy jesét? Vagy varanet?
nem feledkezem meg,a körülményeket is bele szoktam számítani.....és itt pont ez az ami szerintem döntő szempont. Perez JM után inkább rendezné a viszonyt a két klub között,egy ilyen húzással,amivel effektíve "ellopja" a tehetségüket,még ennél is jobban mérgesítene a helyzeten(holott ennél már nem kellene jobban)....és ugye nincsen már a "pajzs" akibe bele lehet rúgni,akire lehet fogni.
Szóval,én biztos vagyok benne,hogy ez a játékos,egy ilyen záradékkal nem lesz a miénk.......és ne is legyen,nekem senki sem ugasson 10 éven át,hogy ennyire vagytok képesek,megvenni valakit,kivásárolni valakit.........pfffejj.
Kizárt,hogy a real madridban focizzon.....nagyon le esne az állam,és rossz döntésnek tartanám.