Ha a kettőnek bármi köze lenne egymáshoz akkor még lenne is értelme a kérdésednek. Annyira rossz hasonlat, hogy inkább hagyjuk isnmate írta:És ezért ki kell baszni? Órádban lemerül az elem eldobod az órá

HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 13., szerda 22:56
Ha a kettőnek bármi köze lenne egymáshoz akkor még lenne is értelme a kérdésednek. Annyira rossz hasonlat, hogy inkább hagyjuk isnmate írta:És ezért ki kell baszni? Órádban lemerül az elem eldobod az órá
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 13., szerda 22:53
De nem lehet mindent a játékosokra fogni. Mégis csak neki kéne felkészíteni őket minden téren. Ennyi véletlen nincs a világon. Én nagyon sokáig kiálltam mellette, de ez már sok tényleg... Megint elbalfaszkodták a bajnoki hajrát 4!!!! pont előnyről, csak most még a döntőbe sem sikerült bejutni. Persze szép, hogy idáig eljutottunk, de ez a BL szezon max ősszel volt a miénk. Schalke ellen is mi volt? Atlético ellen volt valami fellángolás, de itt az elődöntőben megint egy nagy semmi, még hazai pályán sem. A kupáról ne is beszéljünk.nmate írta:Igen Ancelotti balfasz, hogy kihagyott ziccereket. Húzzatok a csába.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 13., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 13., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: pavel » 2015. május 13., szerda 22:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 22:47
És ezért ki kell baszni? Órádban lemerül az elem eldobod az órát?phys írta:Ő rakta a pályára a magicboyst. Ő nem pótolta megfelelően az embereket és ő nem rotált, hogy megelőzze a sérüléseket és még 1000 más hiba, meccsről meccsre.nmate írta:Igen Ancelotti balfasz, hogy kihagyott ziccereket. Húzzatok a csába.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 13., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 13., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 13., szerda 22:45
Ő rakta a pályára a magicboyst. Ő nem pótolta megfelelően az embereket és ő nem rotált, hogy megelőzze a sérüléseket és még 1000 más hiba, meccsről meccsre.nmate írta:Igen Ancelotti balfasz, hogy kihagyott ziccereket. Húzzatok a csába.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 13., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 22:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 13., szerda 22:43
Ha azt nézzük, hogy amíg nem ment Messinek meg Suareznek, addig szenvedtek (szinte egész ősszel), amikor Vilanova meg Roura volt a padon, akkor 100 ponttal lettek bajnokok, pedig egyik sem egy hatalmas edző szerintem.VanillaSky írta:(a katalánoknak meg grat, azért évek óta edző nélkül - a közvélekedés szerint - ismét ott vannak és a tripla kinéz nekik. Valami/valaki azért mégiscsak van náluk ami nálunk hiánycikk.)
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 13., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: Raull77 » 2015. május 13., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 13., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 16:55
Hát amilyen diplomáciai érzékkel verte meg a jó isten,adnék neki kb fél évethunmadridista írta:Rengeteg helyen Kloppot írják, mint lehetséges utód.morientes írta: Ez ok,csak nemtom kiben gondolkodik a presidente,én jelen pillanatban nem tudnék jobbat mint az olasz,még akkor sem ha idén ne aggy isten nem nyernénk semmit..
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 13., szerda 15:39
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 13., szerda 15:08
Rengeteg helyen Kloppot írják, mint lehetséges utód.morientes írta: Ez ok,csak nemtom kiben gondolkodik a presidente,én jelen pillanatban nem tudnék jobbat mint az olasz,még akkor sem ha idén ne aggy isten nem nyernénk semmit..
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 13:15
Ez ok,csak nemtom kiben gondolkodik a presidente,én jelen pillanatban nem tudnék jobbat mint az olasz,még akkor sem ha idén ne aggy isten nem nyernénk semmit..Viszont, ha ne adj Isten szerdán búcsúznánk a BL-től is, akkor nagy valószínűséggel Perez meneszteni fogja az olaszt...legalábbis szerintem...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 11., hétfő 15:11
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem