brit/favágóföldei sajátosság.realistahuni írta:Ez igaz.nagyon nem egy meccset nézünk sztem.
pont akartam írni hogy félelmetes hogy cr hogy feljavult hogy mellette van benzema, nagyon érzik egymást.
és cr a góltól függetlenül is veszélyesen játszik.
Nem hibátlan CR de többször kéri, többet van játékban, és nem annyira kiszámítható. Balenek volt a lövés meg a passz, azzal ennyi. Egy faékegyszerű kényszerítőre nem képes amúgy.
Megy a meccs!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Megy a meccs!

Casillasnál megint többször volt a labda, mint Balenél. 
Uefapontcomon 9 passza volt és 8 embert talál. Legalább pontos.
Uefapontcomon 9 passza volt és 8 embert talál. Legalább pontos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2015. május 13., szerda 21:42-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Balellel csak egy baj van. Szarul helyezkedik (tudatosan vagy véletlenül, az más kérdés). Támadásnál túl hátul van, hogy csatár legyen, beinduljon, stb, de nem elég hátul, hogy irányítani tudjon, védekezésnél meg túl távol van a védőktől, hogy letámadjon, zavarjon, de túl elől van a kp-tól, hogy besegítsen nekik. Ezt hívják tökéletes bujkálásnak, aztán mehet a panaszkodás, hogy nem passzolnak neki.
Az meg, hogy annyit csinál mint CR, csak egy rossz vicc lehet. Max egy Messi fan láthatja úgy
Az meg, hogy annyit csinál mint CR, csak egy rossz vicc lehet. Max egy Messi fan láthatja úgy
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon halovány a Juve, ha ezektől kiesnénk nagyon szomorú lennék , kell még 2 gól mert sajnos a védelmünk meccsek óta bizonytalan és bármikor találhatnak gólt , a döntőbe ezt a Juvét keresztbe lenyelné a Barca be kell hogy jussunk! ahogy fogy az idő kockáztatni kénytelen a Juve, na ott kellene kivégezni őket!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ket itelete akar meghatarozhatja a meccset, a tizi es volt egy Kroos labdavesztes ahol vkivel osszefutott, ott siman kialakulhatott volna golhelyzet a Juvenak. A tizi semmi nem volt.nmate írta:Sokszor feleslegesen állítja meg, tördeli amikor előnyszabály lenne nekünk, olaszoknak kedvez.numberone1 írta:Par biroi itelet minket kedvez.
Konkretan ezekre ertettem a parat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez igaz.nagyon nem egy meccset nézünk sztem.
pont akartam írni hogy félelmetes hogy cr hogy feljavult hogy mellette van benzema, nagyon érzik egymást.
Nem hibátlan CR de többször kéri, többet van játékban, és nem annyira kiszámítható. Balenek volt a lövés meg a passz, azzal ennyi. Egy faékegyszerű kényszerítőre nem képes amúgy.
-
VanillaSky
A második részével egyetértek. De ha nekünk ennyiben kimerül a tudomány és elértük a "lefocizzuk őket" szintet, akkor a katalánok elleni meccsre jó lenne eszközölni egy fél éves halasztási kérelmet, mert nagyon nincs egy szinten a két csapat.lefocizzuk őket a picsába, nem tetszik ez.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Akkor én láttam rosszul, hogy két ziccernél is rossz lehetőséget választott?
Letámadni az erős túlzás. Többször is sétálgatott a labdás Juve játékos mellett főleg a meccs elején. Inkább, amikor van kedve letámad, ha nincs nem. Lehet a gólja kicsit megdobta, és felpörgött azóta, de az nem tart ki végig.
Ma Marcelo a legjobb támadásban mintha nem lenne, aki vele menne támadásnál a Juve játékosok közül. Full taktikai sötétség az olaszok részéről, hogy állandóan üresen ívelgethet be, meg tör a tizenhatos felé. Pedig olyan váratlan húzás ez tőle.
De Bale-nek nem passzolnak.
Letámadni az erős túlzás. Többször is sétálgatott a labdás Juve játékos mellett főleg a meccs elején. Inkább, amikor van kedve letámad, ha nincs nem. Lehet a gólja kicsit megdobta, és felpörgött azóta, de az nem tart ki végig.
Ma Marcelo a legjobb támadásban mintha nem lenne, aki vele menne támadásnál a Juve játékosok közül. Full taktikai sötétség az olaszok részéről, hogy állandóan üresen ívelgethet be, meg tör a tizenhatos felé. Pedig olyan váratlan húzás ez tőle.
De Bale-nek nem passzolnak.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem passzolnak neki a gonosz csapitársak!!!!revolver írta:Bale amióta fejelte Evrat, szerintem labdához se ért. Ronaldo most megzavarta a labdakihozatalt, sokszor odamegy zavarni, próbál labdát szerelni, sokkal aktívabb. Mondjuk ma a támadásaink döntő többsége baloldalon megy, szóval nehéz labdába érni labda nélkül
Jobbak vagyunk, de ezek a szerencsétlenek tuti makkolnak egyet, kéne még vagy két gól.
Nem illik.
-
revolver
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Bale amióta fejelte Evrat, szerintem labdához se ért. Ronaldo most megzavarta a labdakihozatalt, sokszor odamegy zavarni, próbál labdát szerelni, sokkal aktívabb. Mondjuk ma a támadásaink döntő többsége baloldalon megy, szóval nehéz labdába érni labda nélkül
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Veszem észre Gala,hogy nem csak nézed a meccset de látod isGalacticos írta:nagyon nem egy meccset nézünk sztem.Anyaka írta:Akárhogy szidva van Bale, de most kb. egy szinten teljesít Ronaldo-val. Más kérdés, hogy nem túl nehéz azt hozni. Gól ide, vagy oda, ma is nulla eddig a portugál.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Borzasztó helyzetkihasználás, lefocizzuk őket a picsába, nem tetszik ez. Nagyon kellett volna CR-től a helyzetek gólra váltása.
azzal a különbséggel, hogy Ronaldo letámad, Ronaldo helyzetbe kerül, Ronaldonál van labda, Bale meg csak van, de amúgy igazad vnaAnyaka írta:Akárhogy szidva van Bale, de most kb. egy szinten teljesít Ronaldo-val. Más kérdés, hogy nem túl nehéz azt hozni. Gól ide, vagy oda, ma is nulla eddig a portugál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sokszor feleslegesen állítja meg, tördeli amikor előnyszabály lenne nekünk, olaszoknak kedvez.numberone1 írta:Par biroi itelet minket kedvez.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Carvajalt mintha kicserélték volna múlt hét óta.Ma jó.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Galacticos
nagyon nem egy meccset nézünk sztem.Anyaka írta:Akárhogy szidva van Bale, de most kb. egy szinten teljesít Ronaldo-val. Más kérdés, hogy nem túl nehéz azt hozni. Gól ide, vagy oda, ma is nulla eddig a portugál.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Par biroi itelet minket kedvez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2015. május 13., szerda 21:31-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Akárhogy szidva van Bale, de most kb. egy szinten teljesít Ronaldo-val. Más kérdés, hogy nem túl nehéz azt hozni. Gól ide, vagy oda, ma is nulla eddig a portugál.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
nem lesz ennek jó vége...