Az meg, hogy annyit csinál mint CR, csak egy rossz vicc lehet. Max egy Messi fan láthatja úgy

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 13., szerda 21:40
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. május 13., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 13., szerda 21:39
Ket itelete akar meghatarozhatja a meccset, a tizi es volt egy Kroos labdavesztes ahol vkivel osszefutott, ott siman kialakulhatott volna golhelyzet a Juvenak. A tizi semmi nem volt.nmate írta:Sokszor feleslegesen állítja meg, tördeli amikor előnyszabály lenne nekünk, olaszoknak kedvez.numberone1 írta:Par biroi itelet minket kedvez.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 13., szerda 21:39
Ez igaz.nagyon nem egy meccset nézünk sztem.
pont akartam írni hogy félelmetes hogy cr hogy feljavult hogy mellette van benzema, nagyon érzik egymást.
és cr a góltól függetlenül is veszélyesen játszik.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 13., szerda 21:39
A második részével egyetértek. De ha nekünk ennyiben kimerül a tudomány és elértük a "lefocizzuk őket" szintet, akkor a katalánok elleni meccsre jó lenne eszközölni egy fél éves halasztási kérelmet, mert nagyon nincs egy szinten a két csapat.lefocizzuk őket a picsába, nem tetszik ez.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 13., szerda 21:38
HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 13., szerda 21:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 13., szerda 21:36
Nem passzolnak neki a gonosz csapitársak!!!!revolver írta:Bale amióta fejelte Evrat, szerintem labdához se ért. Ronaldo most megzavarta a labdakihozatalt, sokszor odamegy zavarni, próbál labdát szerelni, sokkal aktívabb. Mondjuk ma a támadásaink döntő többsége baloldalon megy, szóval nehéz labdába érni labda nélkül
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 13., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 21:34
Veszem észre Gala,hogy nem csak nézed a meccset de látod isGalacticos írta:nagyon nem egy meccset nézünk sztem.Anyaka írta:Akárhogy szidva van Bale, de most kb. egy szinten teljesít Ronaldo-val. Más kérdés, hogy nem túl nehéz azt hozni. Gól ide, vagy oda, ma is nulla eddig a portugál.
pont akartam írni hogy félelmetes hogy cr hogy feljavult hogy mellette van benzema, nagyon érzik egymást.
és cr a góltól függetlenül is veszélyesen játszik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 21:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 13., szerda 21:32
azzal a különbséggel, hogy Ronaldo letámad, Ronaldo helyzetbe kerül, Ronaldonál van labda, Bale meg csak van, de amúgy igazad vnaAnyaka írta:Akárhogy szidva van Bale, de most kb. egy szinten teljesít Ronaldo-val. Más kérdés, hogy nem túl nehéz azt hozni. Gól ide, vagy oda, ma is nulla eddig a portugál.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 21:32
Sokszor feleslegesen állítja meg, tördeli amikor előnyszabály lenne nekünk, olaszoknak kedvez.numberone1 írta:Par biroi itelet minket kedvez.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 21:32
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 13., szerda 21:31
nagyon nem egy meccset nézünk sztem.Anyaka írta:Akárhogy szidva van Bale, de most kb. egy szinten teljesít Ronaldo-val. Más kérdés, hogy nem túl nehéz azt hozni. Gól ide, vagy oda, ma is nulla eddig a portugál.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 13., szerda 21:30
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 13., szerda 21:30
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. május 13., szerda 21:29
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 13., szerda 21:29
Jelenlévő fórumozók: 188 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem