de ez hiba is.....ez a legfőbb akadálya a klubnak hogy ÉPITSEN......ez a fajta magatartás kielégítése. Ez.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 22:00
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 24., hétfő 21:59
Nekem is tetszik az irányvonal abból a szempontból hogy az utánpótlásból többen is fel fognak kerülni, ahelyett hogy inkább vennénk a középszerű játékosokat egy halom pénzért. Ezek a srácok biztos hogy lelkesen fognak pályára lépni amikor lehetőséget fognak kapni és felszántják a pályát. Isco leigazolása pedig szerintem minőségben dobni fog a kereten, Callejon és Kaká helyett őt felüdülés lesz látni. Azt még nem látom hogy a játékunkon is dobni fog-e minőségileg, leginkább ez attól függ hogy milyen lesz a játékfelfogásunk.carvajal, jesé, isco, morata. tetszik, okos döntés, végre fiatal spanyolokat építünk be. tetszik
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. június 24., hétfő 21:53
hát igen, meg raúl és butragueno korában a közösségi média illetve a kapcsolat és a média a szurkolók között távolabbi volt, kevesebb csatornán tudtak hangot adni az elégedetlenségüknek és így valamivel több idő volt. ma már egy elhibázott ziccer után ezrek habzó szájjal szidják a játékosokat...( köztük néha én is, aztán persze rájövök jó jó mindenki hibázik)Ha állandó játéklehetőséget kap akkor hozhat......a padról nem fog elérni egy olyan szintet,a két nevezett egyén is annak köszönheti hogy lépett......ez nem a klubunk hibája,hanem a drukkerek türelmetlensége,és a média állandó támadása......ennek köszönhető,mert nem lesz ideje se lehetősége állandó posztot kapni a pályán.
Ahhoz nem eléggé tehetséges,vagyis nem lesz belőle raul,vagy butragueno.
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. június 24., hétfő 21:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 21:33
Ha állandó játéklehetőséget kap akkor hozhat......a padról nem fog elérni egy olyan szintet,a két nevezett egyén is annak köszönheti hogy lépett......ez nem a klubunk hibája,hanem a drukkerek türelmetlensége,és a média állandó támadása......ennek köszönhető,mert nem lesz ideje se lehetősége állandó posztot kapni a pályán.Kerlon írta:Én még mindig azt mondom, hogy Morata tökéletes lehet Benzema mögé. Ha hoz egy Soldado, Negredo szintet, akkor főnyeremény, ha nem válik be, illetve nem válik be Benzema, akkor kell majd bankot robbantani. Az meg mondjuk szürreális dolog, hogy Moratat Európában befutott elit csatárokkal hasonlítja össze.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 21:28
az meg hogy a TH-nél,az edző ezt akarja....az elnök is,teljesen érthető....hiszen egy futóbolondot illik megtartani,az nagyon kell még akár 60-80 milláért is,mindenki meg akarna tűzön vízen át tartani egy ilyen sablonjátékost.......nem minden bokorban van hogyisneveztékpáranKözben AVB ismét kijelentette, hogy Bale marad, erre az elnöktől külön garanciát kapott és nem kívánnak meghallgatni a játékosért egyetlen ajánlatot sem! Sok van még hátra, de .........
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 24., hétfő 21:08
Elég fagyos volt a két klub közt a viszony...ahogy mondom gesztus...gesztust tettünk az atletico felé,hogy nem raboljuk le őket.Mert nyilván fordított eset elég ritka lenne...nem üzlet ez...hanem politika.Ok, de miért; merő nagylelkűségből vagy szánalomból???
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 24., hétfő 20:52
Azt is kinézem belőle, hogy itt marad a szerződése lejártáig. A VB keretbe kerülős duma csak mese... Esélye nincs beverekedni magát, szerintem le is mondott már róla. Brazíliába meg hazamehet 33 évesen is bohóckodni még 1-2 évet. Itt meg elteszi a zsetont legalább.A brazil maradni szeretne és mindenképp megvárná a téli átigazolási időszakot, illetve azt hogy decemberig hogyan teljesít/muzsikál majd Ancelotti kezei alatt! Amennyiben az olasz szakvezető alatt is keveset szerepelne majd az elkövetkező félévben, úgy télen hajlandó hazaigazolni Brazíliába!
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 24., hétfő 20:47
Isco érkezésével ezt mostmár sehogy sem tudom elképzelni. A posztján így már négyen lennének, esélytelen hogy bármi esélye lenne Kakának, szerintem ezt mostmár végleg be fogja látni. Nagyon sokat vártam énis tőle, imádtam a játékát de sajnos az első évében lejátszott néhány jó meccsen kívül semmit nem tudott megmutatni itt.A spanyol ABC szerint Kaká Ancelottitól is megkapja az utolsó utáni lehetőségét!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 24., hétfő 20:38
A spanyol ABC szerint Kaká Ancelottitól is megkapja az utolsó utáni lehetőségét!Kaká se da una última oportunidad en el Madrid
ABC asegura que el mediapunta buscará una oportunidad con Ancelotti
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 24., hétfő 20:18
Azért egyelőre még ettől a szinttől is bőven távol van!Ha hoz egy Soldado, Negredo szintet, akkor főnyeremény, ha nem válik be
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 24., hétfő 20:16
vegre valamiben egyetertunkKerlon írta:Én még mindig azt mondom, hogy Morata tökéletes lehet Benzema mögé. Ha hoz egy Soldado, Negredo szintet, akkor főnyeremény, ha nem válik be, illetve nem válik be Benzema, akkor kell majd bankot robbantani. Az meg mondjuk szürreális dolog, hogy Moratat Európában befutott elit csatárokkal hasonlítja össze.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 24., hétfő 20:10
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 24., hétfő 19:58
na ne.MorataMartin írta:"Itt van még Morata is
Ja létszámot növelni, azon kívül?!? "
Mert Higuaín, a 65 milliós Cavani v. a 40 milliós Suarez jobb lenne...
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 24., hétfő 19:52
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 24., hétfő 19:47
Értem én; azzal is tisztában vagyok, hogy az évekkel ezelőtt megromlott spanyolországi kapcsolatokat helyre kellett hoznia Pereznek és valamivel le kellett a szomszédokat is kenyerezni, de ezzel ugyanott vagyunk ahol a part szakad; arról nem is beszélve, hogy évtizedekkel ezelőtt is ezzel a jelzővel illeték a csapatot, mégis onnan igazoltunk ahonnan csak tudtunk; elsősorban nem ettől leszünk majd úriemberek, de mind1 --> szerintem fent lehet tartani jó viszonyt és meg lehet tartani úriemberi mivoltunkat (pl. a tárgyalások alatt) úgyis, hogy közben attól igazolunk a törvényes keretek között, akiktől csak akarunk és persze tudunk!nem kell feltétlen mindenben a biznict keresni. tudod, úriemberek klubja.
Ennyi nagyjából a lényeg.
Ez meg a másik; azt már fölösleges is ecsetelni, hogy az általad említett 2 klub vezetői, a játékosaikról már nem is beszélve miként viszonozzák ezt a gesztust a Real Madrid irányába; hányszor meg hányszor ment a pocskondiázás .......amit én nem értek, az a barcával kötött szóbeli vagy nem szóbeli megállapodás,
Tulajdonképpen az ő esetleges idei "elvesztése" nem különösebben vág földhöz, én eleve nagyobb esélyt láttam a walesi jövő évi érkezésére! Előzetesen is abszolút elégedett lettem volna egy D. Carvajal, Kondogbia, Gündogan, Isco, Suárez + Jesé pakkal, kérdés ebből mi valósul meg???Nem kell izgulni
Ja létszámot növelni, azon kívül?!?Itt van még Morata is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 24., hétfő 19:45
Ennyi nagyjából a lényeg. A barcásat én sem értem, bár ott már lehet félnivalója mindkét klubnak, hogy elhappolja a másik üdvöskéjét.nem kell feltétlen mindenben a biznict keresni. tudod, úriemberek klubja.
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 24., hétfő 19:40
Rájár a rúd mostanában a Kicsibácsikra..............R.M.C.F írta:Jester írta:Lionel Messi a napokban mutatta be 2010-es és 2011-es jövedelemadó bevallását, amely azt mutatja, hogy 10 millió eurot pótadót fizetett be. A dokumentumok bizonyítják, nem csak hogy nem csalt adót a játékos, de minden esetben eleget tett adófizetési kötelezettségének, sőt túl is fizette azt.
Én teljesen biztos voltam abban hogy messi ártatlan mint a ma született bárány.......de ha mégsem,akkor is ártatlan,neki ez a szerepe a földön.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 24., hétfő 19:20
nem kell feltétlen mindenben a biznict keresni. tudod, úriemberek klubja.Nem kicsit; gőzöm sincs, hogy mi késztethette Perezt egy ilyen alku megkötésére, de hogy nekünk ebből semmi hasznunk nem származik az is fix --> az Atma vezetőségének részéről a szurkolóik miatt már sokkal inkább érthető, de hogy nekünk ebben hol van a biznisz ..........................
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 24., hétfő 19:15
Jester írta:Lionel Messi a napokban mutatta be 2010-es és 2011-es jövedelemadó bevallását, amely azt mutatja, hogy 10 millió eurot pótadót fizetett be. A dokumentumok bizonyítják, nem csak hogy nem csalt adót a játékos, de minden esetben eleget tett adófizetési kötelezettségének, sőt túl is fizette azt.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem