Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 13., szerda 15:39

Szerintem Carlo marad. Klopp jó, de ő inkább Simeone stílus képviselője. Egy kis költségvetőssel rendelkező csapattal, ahol sok a fiatal tehetség, akiket pont ő vitt oda csodát tud tenni...de nem tudjuk mi lenne vele ha hirtelen nagyobb sztárok közé csöppenne, egy valag lóvé lenne, az jön akire rámutat...Perez :mrgreen:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 13., szerda 15:08

morientes írta: Ez ok,csak nemtom kiben gondolkodik a presidente,én jelen pillanatban nem tudnék jobbat mint az olasz,még akkor sem ha idén ne aggy isten nem nyernénk semmit..
Rengeteg helyen Kloppot írják, mint lehetséges utód.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 13:15

Viszont, ha ne adj Isten szerdán búcsúznánk a BL-től is, akkor nagy valószínűséggel Perez meneszteni fogja az olaszt...legalábbis szerintem...
Ez ok,csak nemtom kiben gondolkodik a presidente,én jelen pillanatban nem tudnék jobbat mint az olasz,még akkor sem ha idén ne aggy isten nem nyernénk semmit..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 11., hétfő 15:11

Nálam akármi lesz is a szezon vége, Carlo kapna még minimum egy évet...ha Mourinho maradhatott 3 évig, akkor Ancelottinak is kijár a bizalom...
Viszont, ha ne adj Isten szerdán búcsúznánk a BL-től is, akkor nagy valószínűséggel Perez meneszteni fogja az olaszt...legalábbis szerintem...
A másik problémám, amit már előttem is írtak, hogy úgy néz ki Hierro visszalépés Zidane-hoz képest...szerintem Zizou remek motivátor volt Carlo mellett, így ki tudták egymást egészíteni (Carlo nyugodtabb - Zidane temperamentumosabb)...míg most a spanyol, nem hiszem, hogy érdemben sokat hozzá tudna tenni taktikához, vagy akármihez...de mondom, nem látok a dolgok mögé, nem biztos, hogy így van....

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 11., hétfő 9:01

Ancelottival talán az a baj, hogy nem tudja minden meccsre felpörgetni a csapatot. DE itt sokat segít egy megfelelő másodedző. Egyébként Hierro mit csinál, mert úgy tűnik elég nagy visszalépés Zidanehoz képest. Talán kéne oda egy tüzesebb ember.

A másik az a mindenkori Real edző problémája: Perez vásárol, ő meg csináljon belőle csapatot valahogy. Nem volt megfelelő a keret összetétele, ezt ősszel is írtam, de majd a szezonértékelőben kifejtem.

Őszintén remélem, hogy marad az olasz, és jövőre megfelelő kerettel hozza a megfelelő eredményeket (triplázás :mrgreen: )

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 11., hétfő 6:16

Hamesz. Nehány sorral alattad ott a valasz... :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 11., hétfő 1:27

Unhatjátok azt amit írunk, én meg azt unom, hogy a kis CR noname csapatok elleni mesterhármas után a világ legjobbja, de amikor a világ legjobbjának elő kellene lépnie, még egy tizenegyest sem tud berúgni. Messi eldöntötte egyedül a BM ellen. CR még a Valencia ellen sem képes. De világ legjobbja. Meg azt is unom, hogy minden meccs után a fórum fele Carlo hibáiról beszél, de csak azért akarjátok megtartani, mert összemákolta a Realnak a BL győzelmet. Hogy van az, hogy az edzőnk az összes fontos meccsen taktikailag kikap. Mióta itt edző, volt kb. 20 fontos meccs, azokból kb. 4 meccsen nem kapott taktikailag. Ez edző? Ez csak egy pszichológus, akinek a segge alatt klasszis csapatok vannak, és lepottyan 1-2 kupa. De csak azért, mert jó a csapat hangulata.
:fpalm: el kéne már fogadni, hogy egyszer Messinek megy jobban egyszer meg CR-nek ez ilyen... Messi hol döntötte el ősszel a meccseket? Ja, sehol... De mondok durvábbat anno még a BL-ben ha jól emlékszem a Barcának a Chelsea ellen egy tizenegyesen múlt a továbbjutása és lám mit is csinált Messi? Unalmas már, hogy amikor Messinek rosszul megy és nem dönt el meccseket azt senki se jegyzi meg. Most jobb formában van Messi és pont. Meg úgy az egész Barca is. Semmi szerencsétlenség nem sújtja őket. A másik kedvencem mikor a barcások is írják, hogy no name csapatoknak képes csak CR gólt lőni. A Barcának is eltett már párat szóval no name csapat... Am ha a Schalke ellen nincs CR már nem lennénk a BL-ben. :coffee: BL-t mákkal nyerni meg nem lehet. Mourinho segge alatt is klasszis csapat volt mégse nyert BL-t. Én se vagyok teljesen elégedett Ancelottival, mert vannak hibái, de azért nem egy nímand és sokat köszönhetünk neki. De kíváncsi lennék nálad ki számít edzőnek?

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 11., hétfő 1:13

Sierra írta:
Ezt meg nem értem. Ősszel pont fordítva volt. Sajnos Cé húzta a rövidebbet, mert a szezon fontosabbik szakaszában esett vissza. Messi meg a legjobbkor robbant be újra.
Azert azt nem mondanam, h rovidebbet huzott volna, az oszi teljesitmeny nagyban befolyasolta az aranylabda kimenetelet.
A tavaszival mar nem sok eselye lesz megvedeni a cimet, foleg ha Messi meg behuz egy Copat a nyaron.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 11., hétfő 1:01

nmate írta:Egy normális világban most az lenne, hogy Perez leül vele, megbeszélik mi volt a baj, hol hibáztak...aztán megpróbálják együtt kijavítani, kemény munkával egész nyáron. Mint 2012/13-ban a BM a bukott BL döntő után.
Egy normalis vilagban lenne opciok a Real kispadjara hosszas kutakodas nelkul.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 10., vasárnap 21:48

dzsi91 írta:Tök értelmetlen veled vitázni amikor Carlo a téma, csak fújod mint a pereces,forgatod csavarod, kihagysz-hozzá adsz annyit amennyit akarsz.Szerintem vagy 1000szer megkérdeztük már,hogy kit szeretnél és még mindig nem jött válasz csak a vetítés. Pedig vannak témák amiben egyetértek veled.
Egyszer valaszolt ra, mondjuk azota ezerszer megkerdeztuk, de semmi valasz.
Eleg hosszu hsz-rol van szo, de itt egy reszlet:
Re: Edző és vezetőség PosztSzerző: Matt009 Dátum: 11 márc. 2015, 17:48 írta:Le kell-e váltani? Én utálom az edzőváltásokat, azt gondolom, hogy időt kell adni az edzőknek. Úgy gondolom, hogy van néhány top edző, akik jobbak a többieknél, de sok átlagosan jó edző van (én Carlot ide sorolom), akik szintén sikerre tudnának vezetni egy nagy klubot. Véleményem szerint nem feltétlenül kell ide a 4-5-6 top edző egyike, hogy sikeresek legyünk, ide olyan edző kell, aki a sztárokat rendben tudja tartani. Erre Carlo alkalmas. A probléma ott van, hogy könnyen szezononként hullámvasútazhat a csapat, egy jó szezont egy rossz követi, majd egy újabb jó, újabb rossz stb... Én személy szerint egy folyamatosan stabil edzőt szeretnék, aki konstansan magas szinten tartja a csapatot. Én a következő edzővel nem 1-2 évre, hanem 4-5 évre terveznék, ezért olyan embert hoznék, aki stabil. ((Ezért lenne nekem Löw az első választás, mert ő volt az, aki gyakorlatilag 10 éven keresztül folyamatosan magas szinten tartotta a német válogatottat, tornáról-tornára újult meg, szerintem egy szerethető, de szigorú alak (ez utóbbi nagyon fontos), és ahogy lenyilatkozták a játékosai, kedvelik őt. Ami nekem egy edzőtől a legfontosabb elvárás, azt Löwtől láttam leginkább.)) De nem Löw mellett akarok kampányolni, hanem pontosan le akartam írni, az elvárásaimat.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 10., vasárnap 21:34

R.M.C.F írta:Hogy elég lenne egy pszichológus ?
Azért illene fel is készíteni a csapatot fizikálisan és taktikailag.
Egy dolidoki nem képes erre.
Nem is ennyire kisarkítva gondoltuk. Legalábbis én nem.

Nem lenne baj Carloval, kb a tökéletes edző ide. De én a vezetőség és CA közötti kapcsolatot érzem kevésnek, továbbá mintha nem beszélnének meg egymással bizonyos dolgokat - erre a hozott döntésekből következtetek.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 10., vasárnap 21:31

Hogy elég lenne egy pszichológus ?
Azért illene fel is készíteni a csapatot fizikálisan és taktikailag.
Egy dolidoki nem képes erre.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 21:18

Hagyjátok, most a Menekülő embert rakta be a dvd lejátszóba.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 10., vasárnap 21:08

[quote="Matt009"]

Ez jut rólad eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=2cjv7hEAytU

És ennyit tudnék reagálni:
https://www.youtube.com/watch?v=TPGsyDEZk4Y

Tök értelmetlen veled vitázni amikor Carlo a téma, csak fújod mint a pereces,forgatod csavarod, kihagysz-hozzá adsz annyit amennyit akarsz.Szerintem vagy 1000szer megkérdeztük már,hogy kit szeretnél és még mindig nem jött válasz csak a vetítés. Pedig vannak témák amiben egyetértek veled.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 10., vasárnap 17:13

Ja igen, a BL döntő vagy a BM elleni visszavágó apró összecsapás volt, én hülye.
:lol: :lol:

Tegnap nem Ancelottin múlott,be kell rúgni a 11-est,a kapufa meg kapufa...nem kapura tartó lövés,mint a hokiban :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 10., vasárnap 16:51

Valóban nem bujkálás amit csinálsz, hanem keresed a számodra megfelelő eredményt, hogy a szűk érvrendszeredet előhozhasd. Én provokálásnak nevezném, sajnos sokan meg is eszik.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 16:50

A nagyobb meccsek után szoktam kommentálni valamit,
Ja igen, a BL döntő vagy a BM elleni visszavágó apró összecsapás volt, én hülye.
Csak mikor éltetem a csapatot
Ezek szerint a madridistán is fórumozol még.
, és a BL győzelem azt a tételt bizonyítja, miszerint elég ide egy pszichológus. De attól még nem lesz jó edző. Annyi hibával, amennyit idén elkövetett, nem.
Te nem érted saját magad.
Feladod az elveidet, örökre aláíratnál egy olyan edzővel, akit semmibe sem veszel, ha címet véd a csapattal. "Csak" mert összemákolt két BL-t.

Na de nézzünk két konkrét esetet:
Ha a döntőbe jutunk és a csapat - ahogy az előbb írtam - három kapufa, és kihagyott büntető mellett mondjuk kiesik egy jogtalan büntetőből elszenvedett góllal, akkor neked van igazad, mert Carlo egy szar.

Ha a döntőbe jutunk és a csapat egy lesgóllal/jogtalan büntetővel címet véd, de mellette vállalhatatlanul játszott, akkor is neked van igazad, mert Carlo remek pszichológus.
Fuck logic, mesélj még.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 10., vasárnap 16:44

Realista24 írta:Én meg téged unlak Matt, hogy mindig úgy forgatod a szavaidat, hogy jól gyere ki belőle. Vagyis csak próbálsz, de az aktív többség csak röhög a hülyeségeiden, persze kellő bosszankodás után.

Két hete ezt írtad:
Címvédés esetén határozatlan idejű szerződést is aláfirkantanám. :mrgreen: És ez most nem kamu.
Carlo nálam eleve handycappel indul, és szerintem "csak" egy pszichológus, de ha megnyerjük a BL-t, akármilyen makkal is, az elég erősen azt bizonyítja, hogy egy ilyen szintű csapatnak inkább egy kitűnő pszichológus kell, mint egy kitűnő edző, kevés pszichológiai érzékkel. Többször is leírtam, hogyha ide elég egy pszichológus, akkor Carlo a megfelelő edző. 2 BL győzelem zsinórban (ismerve milyen mélységeket jártunk meg mindkét szezonban) nekem elég érv ennek a tételnek a bizonyítására. Amúgy meg ebben az esetben Carlo mosolyogva széttárhatja a kezét: "Tessék utánam csinálni!" Nem hiszem, hogy hamar lesz valaki, akinek ez sikerülni fog. Ez egy olyan érdem, amelyet illik megfelelően jutalmazni. Én elég kritikus ember vagyok, de ha valaki valamit elért, azt el szoktam ismerni. Csak nálam néha baszottul magasan van az a léc.
Most bas.ottul magasan van a léc és Carlo átugorja, ha BL címvédés lesz, és akkor nem egy nímand? Vagy ha döntőbe jutunk, rúgunk hat kapufát, Cé kihagy egy tizenegyest és a Barca/BM nyer egy lesgóllal akkor az olasz egy nímand?

Anno is bujkáltál a BM meccs és az Atma elleni döntő után, remélem idén sem lesz másképpen.
Nem tudom mit nem értesz. Carlo egy pszichológus, és a BL győzelem azt a tételt bizonyítja, miszerint elég ide egy pszichológus. De attól még nem lesz jó edző. Annyi hibával, amennyit idén elkövetett, nem.

Bujkálni meg nem bujkáltam sosem, nem tudom feltűnt-e, de már rég nem vagyok olyan aktív, mint régebben. A nagyobb meccsek után szoktam kommentálni valamit, az átlag meccsek után nem. Csak mikor éltetem a csapatot, akkor senki nem köt belém, és nem alakul ki vita, ezért tűnik úgy, hogy bujkáltam.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 10., vasárnap 16:21

Ezt meg nem értem. Ősszel pont fordítva volt. Sajnos Cé húzta a rövidebbet, mert a szezon fontosabbik szakaszában esett vissza. Messi meg a legjobbkor robbant be újra.
Hozzátenném, hogy a formaidőzítés is nagyban múlik az edzőn.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 16:14

Én meg téged unlak Matt, hogy mindig úgy forgatod a szavaidat, hogy jól gyere ki belőle. Vagyis csak próbálsz, de az aktív többség csak röhög a hülyeségeiden, persze kellő bosszankodás után.

Két hete ezt írtad:
Címvédés esetén határozatlan idejű szerződést is aláfirkantanám. :mrgreen: És ez most nem kamu.
Carlo nálam eleve handycappel indul, és szerintem "csak" egy pszichológus, de ha megnyerjük a BL-t, akármilyen makkal is, az elég erősen azt bizonyítja, hogy egy ilyen szintű csapatnak inkább egy kitűnő pszichológus kell, mint egy kitűnő edző, kevés pszichológiai érzékkel. Többször is leírtam, hogyha ide elég egy pszichológus, akkor Carlo a megfelelő edző. 2 BL győzelem zsinórban (ismerve milyen mélységeket jártunk meg mindkét szezonban) nekem elég érv ennek a tételnek a bizonyítására. Amúgy meg ebben az esetben Carlo mosolyogva széttárhatja a kezét: "Tessék utánam csinálni!" Nem hiszem, hogy hamar lesz valaki, akinek ez sikerülni fog. Ez egy olyan érdem, amelyet illik megfelelően jutalmazni. Én elég kritikus ember vagyok, de ha valaki valamit elért, azt el szoktam ismerni. Csak nálam néha baszottul magasan van az a léc.
Most bas.ottul magasan van a léc és Carlo átugorja, ha BL címvédés lesz, és akkor nem egy nímand? Vagy ha döntőbe jutunk, rúgunk hat kapufát, Cé kihagy egy tizenegyest és a Barca/BM nyer egy lesgóllal akkor az olasz egy nímand?

Anno is bujkáltál a BM meccs és az Atma elleni döntő után, remélem idén sem lesz másképpen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: