gaborz1 írta:Le Mans-i 24 órás autóversenyt fogja nézni valaki rajtam kívül?
naná

HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. június 13., szombat 14:40
gaborz1 írta:Le Mans-i 24 órás autóversenyt fogja nézni valaki rajtam kívül?
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2015. június 13., szombat 14:24
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 10., szerda 12:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 8., hétfő 11:50
Eddig 1-1 a párharc...nmate írta:Rangers meg az Anaheim játékosai mehetnek is nyaralniNesztek főcsoportgyőztesek.
Komoly kis döntő lesz, legutóbbi 5 meccsükből 4 döntetlenre végződött rendes játékidő alatt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 31., vasárnap 9:56
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 21., csütörtök 22:48
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 21., csütörtök 21:46
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 21., csütörtök 21:39
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 21., csütörtök 21:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 18., hétfő 13:55
Hát, elég csúnya lett ez...az Oroszoknak.[/quote]morientes írta:Este Ororoszország-Kanada VB döntő,érdemes megnézni mert csúcs hoki lesz
Azért egy Toews,Getzlaf,Crosby van olyan technikás hokis mint pl Ovecskin,Malkin vagy Dadzjuk...a két válogatott hasonló szinten van,tegnap kanadának jött ki a lépés...kb ennyi.realistahuni írta:Vb-ket most nem követem annyira, és a topligákat sem, de a hoki is elment egy olyan irányba az utóbbi években, ahonnan Kanada messze kimagaslik. Már nincs annyi finesz, mint azon a generáción amelyiken felnőttem, Forsberg, Jagr, Selanne, Sundin, Fedorov, Kovalev stb. Egyre inkább az a mérce, hogy a játékosok mennyire tudnak eredményesek lenni kiszorított helyzetekből, persze sokkal gyorsabb az egész és az ütközések is már egy komoly elemnek számítanak.
Ma viszont Kanada lőtt nagy gólokat is, partiban nem voltak az oroszok, teljesen halott volt a passzjátékuk, aztán 2-3 gól után már csak gáláztak a juharlevelesek.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 18., hétfő 10:57
Csak hallottam róluk, de ez már megint olyan mint fociban, hogy az aranycsapat verné-e a mostani Realt, Barcát, BM-et vagy nem, nem sok értelme van.Tretyak - Fetyiszov - Kaszatanov -Makarov - Krutov - Larionov
nem szeretem az oroszokat (szovjeteket), de ez volt minden idők csapata. jégkorongban ezen nőttem fel, nagyon tudtak.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 17., vasárnap 23:19
Tretyak - Fetyiszov - Kaszatanov -Makarov - Krutov - Larionovrealistahuni írta:Vb-ket most nem követem annyira, és a topligákat sem, de a hoki is elment egy olyan irányba az utóbbi években, ahonnan Kanada messze kimagaslik. Már nincs annyi finesz, mint azon a generáción amelyiken felnőttem, Forsberg, Jagr, Selanne, Sundin, Fedorov, Kovalev stb. Egyre inkább az a mérce, hogy a játékosok mennyire tudnak eredményesek lenni kiszorított helyzetekből, persze sokkal gyorsabb az egész és az ütközések is már egy komoly elemnek számítanak.
Ma viszont Kanada lőtt nagy gólokat is, partiban nem voltak az oroszok, teljesen halott volt a passzjátékuk, aztán 2-3 gól után már csak gáláztak a juharlevelesek.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 17., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 17., vasárnap 22:46
Hát, elég csúnya lett ez...az Oroszoknak.morientes írta:Este Ororoszország-Kanada VB döntő,érdemes megnézni mert csúcs hoki lesz
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 17., vasárnap 12:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 14., csütörtök 13:18
Nem sok vitte pedignmate írta:Mondtam![]()
Sajna nem bírtam nézni, fáradt voltam.
Maga a jégkorong amúgy közömbös számomra, de egyre jobban tetszik ez az NHL, szoros meccsek vannak, élvezetes.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 14., csütörtök 11:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 17:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 17:02
Egyszer mindennek eljön az idejenmate írta:Esélytelen, MSG-ből nem visznek el még egyet
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 14:18
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem