Vajon ma Deulofeu vagy Jesé rúg több gólt?Lopetegui apostará por: Sotres; Manquillo, Derik, Israel, Bernat; Saúl; Suso, Óliver, Denis Suárez, Deulofeu y; Jesé.

Suso-Óliver-Denis Suárez-Deu-Jesé...

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 24., hétfő 19:48
Vajon ma Deulofeu vagy Jesé rúg több gólt?Lopetegui apostará por: Sotres; Manquillo, Derik, Israel, Bernat; Saúl; Suso, Óliver, Denis Suárez, Deulofeu y; Jesé.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 24., hétfő 19:35
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 24., hétfő 18:34
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 24., hétfő 14:43
De, én is úgy tudom.Mike írta:nem 8kor lesz a spanyol meccs? Mert rövidhírekbe 9 óra van írva
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 24., hétfő 14:15
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. június 24., hétfő 14:13
A spanyoloknál már az U7-es korosztályos válogatott is ugyanazt játssza. Többek között azért olyan sikeres a kiválasztásuk, és az összes korosztályuk.Los Blancos írta:Ez oké, de nem így működik. Egy válogatottnál az adott alapanyaghoz kell a taktika, nem fordítva. Abból kell főzni ami van.A taktikát nem a játékosok találják ki, ők is ugyanúgy be lesznek limitálva a 90%-os körömpasszra.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 24., hétfő 14:00
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 23., vasárnap 15:52
Ez oké, de nem így működik. Egy válogatottnál az adott alapanyaghoz kell a taktika, nem fordítva. Abból kell főzni ami van.A taktikát nem a játékosok találják ki, ők is ugyanúgy be lesznek limitálva a 90%-os körömpasszra.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 23., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 23., vasárnap 15:37
Az lehet, de szerintem Xavi kiválásával a csapat képe sokat fog változni, és a következő EB-n már nem ilyen Spanyol csapatot fogunk látni, mint ami most van. Szerintem sokat fognak változni.impossible írta:A taktikát nem a játékosok találják ki, ők is ugyanúgy be lesznek limitálva a 90%-os körömpasszra.
HozzászólásSzerző: impossible » 2013. június 23., vasárnap 15:26
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 23., vasárnap 13:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 23., vasárnap 13:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 23., vasárnap 13:34
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. június 22., szombat 16:00
Teljes mértékben egyetértek, a srác egy zseni, nekem Iniestára hajaz a stílusa, olyan könnyedén teszi a zsugát mint ő.. Nem olvastam utána miért nem marad, de nagyon csalódott leszek ha esetleg a MUba megy és nem hozzánknem is kérdés.
jöhettek itt iscoval, de a gyerek egyedül teljesen azt csinál, amit akar, teljesen megszabja a fazonját a csapat játékának, szinte mindig az ideális optimális megoldást választja és ő a csapat esze, motorja.
a MU le fogja igazolni, és már most ki merem jelenteni, hogy a premier league róla fog szólni, jóval nagyobb upside-ja és potenciálja van, mint xavinak valaha is volt, sokkal több van benne. a modern kor tökéletes prototípusa a kp-ra, akinek nincs is konkrét posztja. szurkolok neki. a barca ezt elbaszta keményen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 22., szombat 15:58
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 22., szombat 15:35
szerintem jövőre még Xabi és Xavi is menni fognak, Cesc, Iniesta, Pedro is egyértelmű, Torres, Soldado, Villa triót viszi ki csatárokból (hacsak Negredo vagy Michu nem fut elképesztő szezont). Cazorla, Mata, Silva, Busquets, Javi M. is tuti.Galacticos írta:jövőre meg remélem delbosquenak lesz annyi esze hogy thiagot és iscot viszi a vb-re meg jesét és deulofeut. jobbhátvédeket is lekéne cserélni nem azpilicueta kéne meg arbeloa hanem montoya és carvajal.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 22., szombat 15:32
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 22., szombat 15:27
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. június 22., szombat 15:22
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem