Szerencsére az esetek többségében tévedszsosem szoktunk így továbbjutni, pláne egy elődöntőben, szóval.. én egy izgalmas elődöntőt várok, de ugyanakkor kiesést is.

Olyan mint ha 0-0 ról indulnánk,odahaza...hát nemtom hogy mikor ha nem most...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 13:46
Szerencsére az esetek többségében tévedszsosem szoktunk így továbbjutni, pláne egy elődöntőben, szóval.. én egy izgalmas elődöntőt várok, de ugyanakkor kiesést is.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 13., szerda 13:44
Jogos! Bocs... A lényeg ugyan az viszontpetiamadridista írta:az nem elődöntő volt.Pesszimistamadridista! 2001-02-es BL elődöntőnél a bayern ellen sikerült
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. május 13., szerda 13:41
az nem elődöntő volt.Pesszimistamadridista! 2001-02-es BL elődöntőnél a bayern ellen sikerült
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 13., szerda 13:40
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 13., szerda 13:39
Bale nem bánnám ha ma össze kapná magát Valencia ellen már kecsegtetett azokkal a dolgokkal amit el várnék tőle.Anthony írta:Szerintem megkukizzuk ma ezeket, a BBC összes tagja betalál!
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. május 13., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 13., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 12:45
A befejezésekre gondoltam.Realista24 írta:Szerintem pont, hogy nyugodtak voltunk az Atma ellen, végig irányítottunk.Szerintem nem lesz azzal gond,inkább attól félek nehogy elgörcsöljék,mint az atma ellen.Akkor nyögve de meglett,mondjuk azzal az eredménnyel most is meg lennék elégedve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 13., szerda 12:44
Szerintem pont, hogy nyugodtak voltunk az Atma ellen, végig irányítottunk.Szerintem nem lesz azzal gond,inkább attól félek nehogy elgörcsöljék,mint az atma ellen.Akkor nyögve de meglett,mondjuk azzal az eredménnyel most is meg lennék elégedve.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 12:23
Szerintem nem lesz azzal gond,inkább attól félek nehogy elgörcsöljék,mint az atma ellen.Akkor nyögve de meglett,mondjuk azzal az eredménnyel most is meg lennék elégedve.dannen írta:én meg nem remélem hanem ajánlom nekik, mert ha ma nem rakják oda magukat akkor mikor?? kidobom a tvt az ablakon a bernabeuig ha nem azt látom, hogy a maxot hozzuk ki magunkból.nmate írta:Reménykedek, hogy nem a flegmázós énjét veszi elő ma a csapat.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 13., szerda 11:56
Nagy tehetség, de kéne neki a teljes szezonos játéklehetőség, mert még olykor megvan benne a bizonytalanság. Ha jövőre nem kapja meg a bajnokságot is, akkor könnyen lehet, hogy elherdálják úgymond.Géci írta: Ez a Mats gyerek tegnap kivédte a Bayern szemét. Tegnap könnyen lehetett volna más a meccs állása ha nem ő vsn a kapuban...
Ez a Rode gyerek baromi szimpatikus játékos.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 13., szerda 11:56
KAG írta:csababarca írta:Döntőről csak piros lappal lövi ki magát valaki?
Vagy pl Marcelo,Carvajal,James veszélyben van nálatok az odavágón kapott sárga lap miatt?
Eltörölték őket az elődöntőkre
Ne reménykedj
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 13., szerda 11:54
csababarca írta:Döntőről csak piros lappal lövi ki magát valaki?
Vagy pl Marcelo,Carvajal,James veszélyben van nálatok az odavágón kapott sárga lap miatt?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 13., szerda 11:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 10:52
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 13., szerda 10:17
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. május 13., szerda 10:01
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 13., szerda 8:36
HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2015. május 13., szerda 8:12
Az a gond, hogy ennyi a komplett taktikai repertoár...Varane-Ramos középhátvédpárost szeretnék látni, Carvajal-Coentrao szélekkel. Ha félidőben még nincs meg a vezetés akkor Coentrao-Marcelo csere. A többi adott..
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 13., szerda 8:08
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem