Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, egy próbát megér.

Szóval... Lassan ideje lesz egy új telefont vennem, ez olyan október/november környékére tehető.
Amit néztem azok ezek lennének:
Lumia 930 és LG G3. Vélemény?

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 14., csütörtök 18:15
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. május 13., szerda 9:51
Summoners Warra vagyok most rákattanva, de jó még a New Star Soccer, Score!, Yugioh Bam, Crossy Road, Flick Shoot 2, Dumb Ways to Die, Sniper 3D, Real Racing 3; Skyward és La Liga Head Soccer, ez utóbbit a Real miatt is érdemes kipróbálni.lordgabi írta:Androidra írnátok néhány játékot a kedvenceitek közül?![]()
Subway Surfers, Hill Climb Racing, 2048 már kilőve.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 13., szerda 8:37
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 13., szerda 8:00
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 13., szerda 7:38
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 12., kedd 18:11
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. május 10., vasárnap 9:51
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 8., péntek 22:10
Szerintem ha elqrtak volna a vagast, akkor fel sem ismerne a telo hogy sim van benne. ha mas nem, rendelj egy masik sim-t, mar ingyen hajigaljak utanad...hala real írta:rendeltem ebayrol egy galaxy a3-as telefont.
mivel nano-sim megy bele, es az elozo telefonomban nem az volt, masok javaslatara elmentem, es nano mereture vagattam..
berakom az uj telefonba, es keri a sim a pin-kodot, ami azert vicces, mert nincs...
tehat mi lehet a problema?
elkurtak a sim-kartyat, ahogy levagtak, vagy nem fuggetlen a telefon? esetleg valami mas?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 8., péntek 21:16
Rakjatok be egy olyan kártyát, ami kér Sim kódot. Bementek a beállításokba és megnézitek, hogy hogyan van beállítva.hala real írta:az rendben van, de ha nem fuggetlen, akkor hiaba.![]()
fuggetlenkent rendeltem, de masra nem tudok gondolni, hogy mi lehet a baj..
nem volt ra beallitva pin kod, levagas ota pedig keri az uj telefonban....a regibe meg nem tudom visszarakni, mert az nem veszi be a nano sim-et.
es telefon nelkul nem tudok dolgozni, ugyhogy eleg surgos lenne -.-
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. május 8., péntek 14:54
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 8., péntek 14:49
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. május 8., péntek 14:41
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 8., péntek 14:34
én úgy tudom ingyen cserélik a telekomnál. (vodánál asszem fizetni kell érte)hala real írta:rendeltem ebayrol egy galaxy a3-as telefont.
mivel nano-sim megy bele, es az elozo telefonomban nem az volt, masok javaslatara elmentem, es nano mereture vagattam..
berakom az uj telefonba, es keri a sim a pin-kodot, ami azert vicces, mert nincs...
tehat mi lehet a problema?
elkurtak a sim-kartyat, ahogy levagtak, vagy nem fuggetlen a telefon? esetleg valami mas?
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. május 8., péntek 14:33
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 2., szombat 13:35
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 2., szombat 13:33
nincs mit,de ez nem fix infó,csak én így tudom,lehet meg lehet oldani a dolgot egyszerűbben is.csabi* írta:na az fain![]()
köszi azért
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 2., szombat 13:07
szerintem ahhoz rootolni kéne a telót, nem enged mem.kártyára telepíteni 4.x-től az android ha jól tudom.csabi* írta:androidon hol és hogy kell azt beállítani, hogy az apk-t hova telepítse? állandóan a telóra bacatná de ott nincs elég hely, míg memkártyára simán csapathatná
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 2., szombat 13:05
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. április 28., kedd 22:56
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem