Értettem, és igazad is van. De szerintem nekem is, abban amit írtam.Sierra írta:Arra értettem, hogy ilyen csillag együttállás a büdös életben nem lesz sehol, mint amilyen volt nálatok.mahitoo(Henke) írta:Nálatok is elképesztő hisztis egyének vannak, de ami most nálunk megy... A mostani Barcát senki sem tartotta semmire, nemhogy triplázásra esélyes csapatnak. De persze ez nem elég. Látszik, hogy nálatok a Galaktikus kor és CR adta a szurkolók zömét, nálunk meg a Pep féle Barca, meg Messi. Van egy idősebb barátom, aki Fradi és Juve drukker, és a 2 csapatot egyszerre zavarták a másodosztályba... Hát a mai Madridisták meg Barcások 90%-a öngyilkos lenne.![]()
Messi-Iniesta-Xavi, a tökéletes trió volt évekig. Ilyen még egy nem lesz.
Real Madrid vs. Barcelona
-
mahitoo(Henke)
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyik csapatnak sem a legjobb edző kell, hanem a legalkalmasabb. Jelen pillanatban a Barcának LE a legalkalmasabb, 5-6 éve meg Pep volt.wZoLee7 írta:Hát nem tudom...lehet én vagyok teljesen hülye és vak, de LE egy közepesnél is gyengébb edző. Ha megy Messinek megy a Barcának is, mert a védelem lyukas mint az ementáli.
Arra értettem, hogy ilyen csillag együttállás a büdös életben nem lesz sehol, mint amilyen volt nálatok.mahitoo(Henke) írta:Nálatok is elképesztő hisztis egyének vannak, de ami most nálunk megy... A mostani Barcát senki sem tartotta semmire, nemhogy triplázásra esélyes csapatnak. De persze ez nem elég. Látszik, hogy nálatok a Galaktikus kor és CR adta a szurkolók zömét, nálunk meg a Pep féle Barca, meg Messi. Van egy idősebb barátom, aki Fradi és Juve drukker, és a 2 csapatot egyszerre zavarták a másodosztályba... Hát a mai Madridisták meg Barcások 90%-a öngyilkos lenne.![]()
Messi-Iniesta-Xavi, a tökéletes trió volt évekig. Ilyen még egy nem lesz.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát nem tudom...lehet én vagyok teljesen hülye és vak, de LE egy közepesnél is gyengébb edző. Ha megy Messinek megy a Barcának is, mert a védelem lyukas mint az ementáli. Van két jó kapusuk és annyi. Kegyetlenül kihasználják a helyzeteiket, amit nem mondhatunk el jelenleg sem a Realról sem a Bayernről. Valljuk be őszintén, jelenleg Messi az aki a különbséget jelenti. Megteremti a helyzetet, és vagy oda rakja a másik két támadónak, vagy belövi ő maga. Nekünk háromszor annyi helyzet kell ugyan annyi gólhoz. Azt már láthattuk, hogy Modric féle kp-val levesszük a barcát a pályáról, de nélküle nincs semmi, ami a barca ellen kell. Helyzeteket nem nehéz ellenük kialakítani, csak be is kell lőni azokat.
-
mahitoo(Henke)
Nálatok is elképesztő hisztis egyének vannak, de ami most nálunk megy... A mostani Barcát senki sem tartotta semmire, nemhogy triplázásra esélyes csapatnak. De persze ez nem elég. Látszik, hogy nálatok a Galaktikus kor és CR adta a szurkolók zömét, nálunk meg a Pep féle Barca, meg Messi. Van egy idősebb barátom, aki Fradi és Juve drukker, és a 2 csapatot egyszerre zavarták a másodosztályba... Hát a mai Madridisták meg Barcások 90%-a öngyilkos lenne.Sierra írta:Olyan kétlem, hogy lesz valaha még egy.mahitoo(Henke) írta:Majd 20 év múlva lesz olyan csapat megint, mint a Pep féle Barca, hogy bármikor bárkit kisújjból szétver, és még a többi sorozatra is lesz ereje."
Leslie, értem, de totálisan látszott, ha kell, akkor váltunk. Nem kellett, ott vagyunk. Más, amikor 3 pont van a bajnokin, és 1-0-nál alibizünk, és akár a bajnokság is elmehet rajta (Sevilla). De itt a Bayernnek 5!!!!!!!-öt kellett volna rúgnia.
Remélhetőleg a döntőben, és remélhetőleg ellenünk!lesliejr írta:folytatódhatott volna még rosszabbul, erre legközelebb ráfizetünk, most mondom....
-
lesliejr
- Kedvenc csapatod: Barcelona
mahitoo(Henke) írta:Ez nem a SUPERBARCA! Ez a csapat kegyetlenül keményen dolgozott az edzővel együtt, hogy itt legyünk. 4 meccs van vissza, kellett volna valakinek, hogy 1-4-nél Xabi eltörje Messi lábát? Vagy Rafinha (Bayernes) Neymar-ét?
Akkor is életveszély módjára játszottunk. 20 kapura lövési kísérletük volt, nekünk 8. Ha csak 1 v 2 labdájuk beljebb megy már meleg a vége.danianevem írta:Nem tudom mit kellett volna még csinálniuk... Egy percig sem állt továbbjutásra a Bayern, három gólos előnnyel mentünk Münchenbe. Aztán simán meg is lett a továbbjutás (a "ha ez bemegy, ha az nem" gondolatmenetekkel nem szoktam számolni).
...és nagyon rosszul kezdtünk, folytatódhatott volna még rosszabbul, erre legközelebb ráfizetünk, most mondom....
Olyan kétlem, hogy lesz valaha még egy.mahitoo(Henke) írta:Majd 20 év múlva lesz olyan csapat megint, mint a Pep féle Barca, hogy bármikor bárkit kisújjból szétver, és még a többi sorozatra is lesz ereje."
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Nem tudom mit kellett volna még csinálniuk... Egy percig sem állt továbbjutásra a Bayern, három gólos előnnyel mentünk Münchenbe. Aztán simán meg is lett a továbbjutás (a "ha ez bemegy, ha az nem" gondolatmenetekkel nem szoktam számolni).
-
mahitoo(Henke)
Leslie, egy oldalon állunk, de akkor idézem a saját véleményem a túloldalról:lesliejr írta:Én ki nem állhatom az ilyen hozzáállást. Ha ezt megengedik maguknak most, mi lesz jövőre, ha nyerünk pár kupát.danianevem írta:Azért ne cseszd már le őket, mert bejutottak a döntőbe. Remélhetőleg sérülés nélkül...
Labdát tartani tudnak, passzolgatni tudnak, de ma csak arról szólt, hogy el a kaputól jó messzire és pörögjön az óra.
"Srácok, rendben. De gondoljatok vissza decemberre, januárra. Mindenki LE és Messi fejét követelte. Kb nem volt jobb hátvédünk. Stb, stb, stb.
A Bayern 1 hetet pihent erre a meccsre, mi meg kb élet-halál harcot vívtunk egy szívós, durva Sociedad ellen. Náluk még Neuer sem játszott volna, ha Reina-t nem állítják ki.
Ez nem a SUPERBARCA! Ez a csapat kegyetlenül keményen dolgozott az edzővel együtt, hogy itt legyünk. 4 meccs van vissza, kellett volna valakinek, hogy 1-4-nél Xabi eltörje Messi lábát? Vagy Rafinha (Bayernes) Neymar-ét?
Majd 20 év múlva lesz olyan csapat megint, mint a Pep féle Barca, hogy bármikor bárkit kisújjból szétver, és még a többi sorozatra is lesz ereje."
-
lesliejr
Én ki nem állhatom az ilyen hozzáállást. Ha ezt megengedik maguknak most, mi lesz jövőre, ha nyerünk pár kupát.danianevem írta:Azért ne cseszd már le őket, mert bejutottak a döntőbe. Remélhetőleg sérülés nélkül...
Labdát tartani tudnak, passzolgatni tudnak, de ma csak arról szólt, hogy el a kaputól jó messzire és pörögjön az óra.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Azért ne cseszd már le őket, mert bejutottak a döntőbe. Remélhetőleg sérülés nélkül...lesliejr írta:...
-
lesliejr
Ronaldinho utolsó évében láttam utoljára ennyire flegma, nagyképű csapatot. Második félidőben már csak az órát néztük, miközben a Bayern rúgott kettőt. Ilyen Müllerekkel rúgatunk gólt, aki a meccs előtti kézfogásnál rá se néz Messi-re és csak odadugja a kezét a nagyképűje.
Ki lehet kapni az Allianz-ba 3-2-re, csak nem így. Szórtuk előre a labdákat vaktában mint egy angol kiesőjelölt. Jézusom, ez mi volt.
Még, hogy nem bízzák el magukat. Ma csak a mezeket vittük fel. Meg se izzadtunk. Rakitic haja a cserénél ilyen száraz idén még nem volt.
Na de az biztos, hogy a holnapi meccs hajtósabb, izgibb lesz.
...tegyük hozzá, ha ma Valdés véd, már a félidőre ledolgozzák a hátrányukat... Ter-Stegen egy állat.
Ki lehet kapni az Allianz-ba 3-2-re, csak nem így. Szórtuk előre a labdákat vaktában mint egy angol kiesőjelölt. Jézusom, ez mi volt.
Na de az biztos, hogy a holnapi meccs hajtósabb, izgibb lesz.
...tegyük hozzá, ha ma Valdés véd, már a félidőre ledolgozzák a hátrányukat... Ter-Stegen egy állat.
Jogos, a simánt leveszem a végéről.mocsok írta:azok az idők rég elmúltak már mikor simán vernek minket ezek a..szóval a barca.
Most hirtelen pont a tavalyi 3-4 jutott eszemebe.
- mocsok
jó hát én most úgy állok hozzá, hogy az ellenfél nem balfasz.Sierra írta:Hát ja, de látod még se olyan egyszerű nekik gólt rúgni. Vagy a szerencse mellettük van, vagy balfaszok a támadók (El Clásico) vagy szimplán el se jutnak a helyzetig az ellenfelek.
nyilván anélkül nem fog nyerni ellenük senki, ha a támadók 5 méterről nem tudnak gólt lőni. vagy hogy egy két percig fekvő piké mellett nem bírják elvinni. de helyzetig egyébként nem egy nagy kihiívás eljutni ellenük.
hát istenem. egy müller-lewa duo ki tudja őket játszani.
azok az idők rég elmúltak már mikor simán vernek minket ezek a..szóval a barca.Sierra írta:Emlékszem csomószor ebben bíztunk, hogy a védelem úgyis szar nekik, xyz nem is a posztján fog játszani, a cserehátvéd még szarabb, mint a kezdő, aztán legtöbbször megvertek minket simán. Sajnos nem ezeken a dolgokon múlnak.
Hát ja, de látod még se olyan egyszerű nekik gólt rúgni. Vagy a szerencse mellettük van, vagy balfaszok a támadók (El Clásico) vagy szimplán el se jutnak a helyzetig az ellenfelek.mocsok írta:azért az megnyugtató, hogy bár az msn nagy formában van, de ez a barca védelem iszonyat kevés.
és az se hiszem, hogy hosszútávú lesz hogy a támadóhármas egyszerre van csúcsformában.
Emlékszem csomószor ebben bíztunk, hogy a védelem úgyis szar nekik, xyz nem is a posztján fog játszani, a cserehátvéd még szarabb, mint a kezdő, aztán legtöbbször megvertek minket simán. Sajnos nem ezeken a dolgokon múlnak.
- mocsok
hát néha balenek is kijöhet a lépés.ziro4vr írta:Nem kell abban lenniük, amúgy is ott van bennük a random villanás/gól. Elég ha Messi jó, akkor a másik kettő félig nyert helyzetben van. Nálunk meg aztán várhatunk mondjuk egy Bale villanást, ha van is, max a labdaszedő srácnak lesz tőle keményebb napja.
azért ha a képességeket nézzük nem akkora balfasz ő. (csak nem passzolnak neki
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem kell abban lenniük, amúgy is ott van bennük a random villanás/gól. Elég ha Messi jó, akkor a másik kettő félig nyert helyzetben van. Nálunk meg aztán várhatunk mondjuk egy Bale villanást, ha van is, max a labdaszedő srácnak lesz tőle keményebb napja.mocsok írta:azért az megnyugtató, hogy bár az msn nagy formában van, de ez a barca védelem iszonyat kevés.
és az se hiszem, hogy hosszútávú lesz hogy a támadóhármas egyszerre van csúcsformában.
Nem illik.
- mocsok
azért az megnyugtató, hogy bár az msn nagy formában van, de ez a barca védelem iszonyat kevés.
Szerintem meg nincsenek sokkal a többiek felett.ArjenMagicRobben írta:Guardiola nem fog a Cityhez menni úgy hogy egy angol szinten fullos Chelsea ellen kell versenyezzen. Annál sokkal gyávább ő.![]()
Amúgy a City nem lenne olyan rossz, csak az ilyen Milner, Demichelis féléket el kellene takarítani onnan. De szerintem bármit is csinál a többi csapat a Chelsea behúzza jövőre is a bajnokságot, sokkal a többiek felett vannak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K