Hát ha Nikolicot írnak akkor jogos is a dologZsombor írta:Nagy a baj. Mindjárt jön valaki, aztán beveri, hogy Waltner Robi>Benzema.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 12., kedd 21:48
Hát ha Nikolicot írnak akkor jogos is a dologZsombor írta:Nagy a baj. Mindjárt jön valaki, aztán beveri, hogy Waltner Robi>Benzema.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 12., kedd 21:47
Zsombor írta:Nagy a baj. Mindjárt jön valaki, aztán beveri, hogy Waltner Robi>Benzema.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 12., kedd 21:47
Ja, végül is csak kétszeres világbajnok a brazil.Prométheusz írta:Vele nem nyertünk nagyon semmit. Nem lehet kérdés, hogy mind csapatban, mind egyéni eredményességben, mind mentalitásban, mind megnyert címben Cé gallyra veri a másikat.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 12., kedd 21:47
cáfold kérlekRealista24 írta:Folytasd kérlek.ezt a mostanit Sosem cserélném el a másikra. Vele nem nyertünk nagyon semmit. Nem lehet kérdés, hogy mind csapatban, mind egyéni eredményességben, mind mentalitásban, mind megnyert címben Cé gallyra veri a másikat.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 12., kedd 21:46
Egy Ronaldo van, az meg nálunk van most is.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 12., kedd 21:46
Abban a csapatban nem voltak kozeppalyasok sem vedok. Nem is lehet ossze hasonlitani azt a csapatot a mostanival, ha mar eredmenyessegrol beszelunk. Ronaldonak sokkal tobb skillje volt, robbanekonyabb is volt.Prométheusz írta:
ezt a mostanit Sosem cserélném el a másikra. Vele nem nyertünk nagyon semmit. Nem lehet kérdés, hogy mind csapatban, mind egyéni eredményességben, mind mentalitásban, mind megnyert címben Cé gallyra veri a másikat.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 12., kedd 21:46
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. május 12., kedd 21:45
Prométheusz írta:
ezt a mostanit Sosem cserélném el a másikra. Vele nem nyertünk nagyon semmit. Nem lehet kérdés, hogy mind csapatban, mind egyéni eredményességben, mind mentalitásban, mind megnyert címben Cé gallyra veri a másikat.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 12., kedd 21:45
Köszi,már közbe megvilágosodtam, át is írtam a hülyeségemtorjack írta:Az 2 éve, akkor Pep kreatív szabadságon volt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 12., kedd 21:45
Aki szereti a focit, mint játékot, az többre tartja R9-t. Ismétlem, a focit.Prométheusz írta:ezt a mostanit Sosem cserélném el a másikra. Vele nem nyertünk nagyon semmit. Nem lehet kérdés, hogy mind csapatban, mind egyéni eredményességben, mind mentalitásban, mind megnyert címben Cé gallyra veri a másikat.
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. május 12., kedd 21:45
Let the fight begin,Realista24 írta:Folytasd kérlek.ezt a mostanit Sosem cserélném el a másikra. Vele nem nyertünk nagyon semmit. Nem lehet kérdés, hogy mind csapatban, mind egyéni eredményességben, mind mentalitásban, mind megnyert címben Cé gallyra veri a másikat.
egyetértesz vele mi Gala?esszus atyaég.
nyugi nem a véleményedre mondtam.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 12., kedd 21:44
jesszus atyaég.Prométheusz írta:ezt a mostanit Sosem cserélném el a másikra. Vele nem nyertünk nagyon semmit. Nem lehet kérdés, hogy mind csapatban, mind egyéni eredményességben, mind mentalitásban, mind megnyert címben Cé gallyra veri a másikat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 12., kedd 21:44
Folytasd kérlek.ezt a mostanit Sosem cserélném el a másikra. Vele nem nyertünk nagyon semmit. Nem lehet kérdés, hogy mind csapatban, mind egyéni eredményességben, mind mentalitásban, mind megnyert címben Cé gallyra veri a másikat.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 12., kedd 21:43
ezt a mostanit Sosem cserélném el a másikra. Vele nem nyertünk nagyon semmit. Nem lehet kérdés, hogy mind csapatban, mind egyéni eredményességben, mind mentalitásban, mind megnyert címben Cé gallyra veri a másikat.torjack írta:Eretnek.Egy Ronaldo van, az meg nálunk van most is.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 12., kedd 21:43
Én meg szürcsölgetek, szóval az enyém sem 100%Meg vagyok zavarodva, mint a kiszántott egér.
Az 2 éve, akkor Pep kreatív szabadságon volt.És a 0-7 mikor volt ?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 12., kedd 21:42
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 12., kedd 21:40
Csak azokat a gólokat számoltam, amik nekem tetszettek.Becksy23 írta:Ez hogy jött ki?
Meg vagyok zavarodva, mint a kiszántott egér.torjack írta:na.
cselzi ellen 2-3
ellenünk 0-5
bárszá ellen 1-5 eddig
ez 3-13, egy x, 5 vereség. a 17 kapott még meglehet
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 12., kedd 21:38
Szééééép.Prométheusz írta: Egy Ronaldo van, az meg nálunk van most is.
torjack írta:Eretnek.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 12., kedd 21:37
ezt adom, regota hangoztatom h kapni fognak egy pofont vmikor. igy nem csinalhatnak vegig honapokat.LaMartin írta:Ami szerencséje volt egész évben a barcának, az vissza fog jönni a döntőben, akárki is lesz az ellenfél.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 12., kedd 21:37
Lehet, de a Barcelona akkor is nagyon kevés gólt kap.kelemen.istvan írta:Igazából itt egyik csapat sem tud védekezni.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem