Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 12., kedd 20:53

OTT VAN!!!!!!!!!!!!

lósz gécc!!!!!!!!!!!!!!

:iszunk: :iszunk: :iszunk: :iszunk: :iszunk: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Kép
Kép
Kép

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 12., kedd 20:53

Na. Benatia bólintott.
Toti nagy kockázatot nem vállaltál , beírtad pont a gólnál :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2015. május 12., kedd 20:54-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. május 12., kedd 20:52

Na jol indul :)
halálomig madridista leszek

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 12., kedd 20:52

ha ma sem kap golt a barca akkor lefosom a bokam.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 12., kedd 20:32

Hegyi mindjárt elcsöppen a Messi-Neymar duóra. :kivagyhe:
Hogy én mindig megfogadom, hogy nem nézem a felvezetőt.. :roll: :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. május 12., kedd 19:46

Itt nem a motivációval van gond, meg azzal, hogy pár játékos FGY. A problémáink sokkal mélyebben gyökereznek.

Értem amit írsz, viszont nekünk szerintem nem kell jobbnak lennünk a brusztolásban, illetve a fizikai párharcokban, a saját fegyverükkel nehéz lenne őket megverni, játékban viszont biztosan jobbak vagyunk, és nem is kell feltétlen nagy terület hozzá, nem sebességből kell őket megverni első sorban, hanem támaszkodni a játékosok technikai képességeire, ezért is kellene nagyon Benzema. Ez egybevág azzal, amit Te is írtál, de valamilyen szinten akkor minden meccset egyéni villanások döntenek el. Ehhez kapcsolódik, hogy Marcelot is kezdetném, hiába van mostanság gyengébb formában, Ő, Isco, Kroos, James és Karim, akikben leginkább látom azt, hogy egy-egy szép kényszerítővel, vagy megnyert párharccal helyzetet teremtenek. Persze bízok Cében is, hogy amikor odakerül nem kegyelmez... Illetve jó lenne, ha már Bale-nek is elsülne a lába valamikor.

A motivációs részen pedig értek egy egészséges önbizalmat is, annak a tehernek a bírását, hogy mi vagyunk lépéskényszerben. Merjék vállalni az egy-egyeket, nyerjék meg ezeket a párharcokat, legyen meg az egészséges önbizalom. Abban az esetben, ha ezek meglesznek, ki kell jönnie a minőségbeli különbségnek a csapatok között.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 12., kedd 19:39

neuer, rafinha, boateng, benatia, bernat, lahm, schweini, thiago, xabi, müller, lewa
mats, alba, pique, mascherano, alves, iniesta, busquets, rakitic, m-s-n

csontra ugyanazok a kezdők, mint egy hete.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 12., kedd 19:38

Ramioli írta:Bayernek ma támadnia kellene mint az őröltek ha valamit keresni akarnak, legalább akkora fordulaton kell játszaniuk mint a Porto ellen , kellene nekik egy jó adag zűrzavar is , pl gólra gól ami megzavarná a barcát .. persze kevés az esélyük de ha meg sem próbálják eleve vége a párharcnak, egy Barca gól viszont eldönt mindent.
Ugyanaz lesz a kezdőjük mint egy hete. Gólt nem tudom hogy akarnak szerezni, a kapuig nem fognak eljutni. 0-2 a tippem.
Nem illik.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. május 12., kedd 19:29

Bayernek ma támadnia kellene mint az őröltek ha valamit keresni akarnak, legalább akkora fordulaton kell játszaniuk mint a Porto ellen , kellene nekik egy jó adag zűrzavar is , pl gólra gól ami megzavarná a barcát .. persze kevés az esélyük de ha meg sem próbálják eleve vége a párharcnak, egy Barca gól viszont eldönt mindent.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 12., kedd 19:29

Szerintem holnap Marcelo helyett Coentrao-nak kellene kezdenie. Talán jobb formában van, mint a brazil. Bale-ről nem is mondok semmit, úgyis kezdeni fog. A többi meg nagyjából rendben lesz talán.

Illetve valaki említette, hogy Benzema legyen csere. Szerintem is. Talán a fáradtabb védők ellen jobban megy majd neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rashidm 2015. május 12., kedd 19:30-kor.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 12., kedd 19:23

Ráadásul amelyik játékosunknak nem elég motiváció a címvédés esélye, illetve az, hogy a Barcát megállítsák egy esetleges triplázás felé vezető úton, akkor akasszák szögre a csukát. (mondjuk én nem tartom történelmi hőstettnek a BL címvédést, amíg BEK volt a sorozat neve, és némileg más volt a lebonyolítás, volt ilyenre példa nem egyszer)
Itt nem a motivációval van gond, meg azzal, hogy pár játékos FGY. A problémáink sokkal mélyebben gyökereznek. A Juve elég jó csapat ahhoz, hogy a képességek közötti diszkrepanciát futással, ütközéssel kompenzálják. A mi játékosainknak nem ez a stílusa. Sosem volt az, és sosem lesz, éppen ezért motivációval nem fogjuk tudni túlütközni, túlfutni őket. Nem alkalmasak egyszerűen a brusztolásra. A megoldást egy-egy egyéni villanásban, illetve a pálya okos széthúzásában lehet keresni. Sajnos ez utóbbihoz Modric is nagyon kellene, mert így féloldalas a csapat, és mindig Bale oldalára lehet csak forgatni, ami sokkal kevésbé hatékony, mint fordítva. Így hiába vagyunk jobb csapat, nagyon nehéz azt érvényesíteni, mert nem lesz terület felgyorsulni. A legjobb talán a terület átadása lenne, és a Juve kicsalogatása a félpályáig, és lekontrázni őket. Ismerjük Pogbát, tudjuk, hogy szeret feleslegesen cselezni, én ráállítanék egy játékost, hogy amint a franciához kerül a labda, azonnal támadja le, hátha elszórja. Ilyen és egyéb hasonló apróságokban lehet bízni. Ahogy fentebb leírtam 15-75. perc között nyerhetünk, ezen az időintervallumon kívül szinte lehetetlen lesz továbbjutni. A hosszabbítást (ha lesz), nem mi fogjuk jobban bírni, a büntetőrúgások sem nekünk kedveznek, ráadásul Isco és James, akikre holnap nagy szerep hárul, nem fognak 75 percnél többet bírni. Ha mi lennénk előnyben, megfontolandó lenne, hogy egyikük a padon kezdjen, de így ez nem opció.
Chicharitot én kezdetném, hadd birkózzon és fárassza a védőket, aztán a második félidőben jöhet Mr. BL eldönteni a meccset.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. május 12., kedd 19:04

...nagyon jó ez a Juve...

A múlt heti vereség ellenére, és nem lenézve az olaszokat, de ez meredek kijelentés. Amit múltkor is láttam az alapján is gyenge csapatnak tartom őket, jóval gyengébb, mint a Real. Ez kiütközött a teljes BL szezonjuk során is. Nem meggyőzőek, a hiányosságaikat a szerencse és az akarat palástolja ímmel-ámmal, megjegyzem a sikerhez mindkettő elengedhetetlen, többek között ezeknek is köszönhetik az első meccs eredményét, akaratban is fölénk tudtak nőni.

Ha otthon nem vagyunk képesek ezt a magunk javára billenteni, az nagyon nagy baj, gondok vannak a fejekben ebben az esetben, mert tudásra nem egy kaliber a két csapat. Nem szoktam ilyen nagyképűnek tűnő hozzászólásokat írni, de most tényleg ezt érzem.

Ráadásul amelyik játékosunknak nem elég motiváció a címvédés esélye, illetve az, hogy a Barcát megállítsák egy esetleges triplázás felé vezető úton, akkor akasszák szögre a csukát. (mondjuk én nem tartom történelmi hőstettnek a BL címvédést, amíg BEK volt a sorozat neve, és némileg más volt a lebonyolítás, volt ilyenre példa nem egyszer)

Mindezek ellenére persze kieshetünk, egy meccsen bármi lehet és annak az ellenkezője is, viszont én egy harcos meccsen továbbjutást várok, hosszabbítás nélkül.

Amúgy nem szoktam meccsekről álmodni, most mégis sikerült; a Bayern 3-0 után továbbmegy tizikkel. Trust me. :shifty:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 12., kedd 18:23

'shutterisland írta:amit szeretnék még, az legalább egy messi gól, ha már itt is olyan éles a versenyfutás a gólkirályi címért. (egyébként ha ugyanannyit rúg a két földönkívüli, akkor mi alapján döntik el ?)
Jatekpercek szama. Messi 967-nel, Ronaldo 975-nel jar.

Madridismo

HozzászólásSzerző: Madridismo » 2015. május 12., kedd 18:15

'shutterisland írta:
A mai meccstől ki mit vár?
egyrészt egy ultraoffenzív bayernt, feltolt védekezéssel.
másrészt egy győzelemre játszó barcát, legalább is a játékosok és enrique szavaiból ítélve nem x-re akarjuk lecsorgatni.

nagy elvárásaim egyébként nincsenek, a vereség sem zavarna, inkább most kapjunk ki, mint a 3, idény szempontjából legfontosabb hátralévő meccsen (depor-bilbao-bl döntő), de a továbbjutásért ne kelljen izgulni.
amit szeretnék még, az legalább egy messi gól, ha már itt is olyan éles a versenyfutás a gólkirályi címért.
(egyébként ha ugyanannyit rúg a két földönkívüli, akkor mi alapján döntik el ?)
Automatikusan a magasabb játékos kapja.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 12., kedd 18:03

Ha már félelem.
Nekem csak annyi, hogy mi kapjuk az első gólt :roll:

Amúgy nem várok sokat a csapattól. Főleg, ha Kroos off.
Szenvedős, nyögvenyelős meccs lesz. Remélhetőleg a végén RM továbbjutással
ZIDANE

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 12., kedd 17:46

Victor írta:Én félek attól, hogy az legyen, mint az Atlético ellen, mert a Juvénál azért ott van pl. Pirlo, Tévez vagy éppen Pogba, akik könnyűszerrel előkészíthetnek/befejezhetnek egy akciót, míg az Atléti teljesen impotens volt már az odavágón is. Ha mi kapjuk az első gólt, akkor annyi, a Juventus ezerrel beáll védekezni, nekünk pedig hármat kéne szerezni a továbbjutáshoz, felállt védelem ellen pedig soha se ment, nem hogy rögtön hármat gurítsunk. Szerintem kicsit bátrabban kell kezdeni, mint a városi rivális ellen, és megszerezni viszonylag hamar az első gólt, hogy összezavarjuk őket, és rajtuk legyen a gólszerzési kényszer.
Nem lehet úgy kimenni a pályára, hogy elég egy gól a továbbjutáshoz. Úgy kell számolni, hogy eleve 3-at kell rúgnunk. A csapat képes nyerni a Juve ellen kapott gól nélkül, de azért elég jó esély van rá, hogy ők is szereznek egy gólt. Éppen ezért ha mi kapjuk az első gólt, nem sokat változtat a dolgokon, maximum morálisan rombolja le a csapatot. De erre meg fel kell készíteni a játékosokat.
Azt adom, hogy bátrán kell kezdeni, de a Juve is arra számít, hogy nekik rontunk. Az első 15 percben a labdáik nem embert fognak keresni, hanem vonalat. Figyelni kell az erőnlétre, én hosszabbításra számítok, ami azért nagy baj, mert egy Pogba-Vidal kp ellen nem mi fogjuk bírni erővel a végét. Van egy kb. 60 perces időablak (15-75 perc köze), amikor meg kell nyerni a meccset, és így vagy úgy de gurítani kell 3 gólt.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 12., kedd 17:29

Victor írta:Én félek attól, hogy az legyen, mint az Atlético ellen, mert a Juvénál azért ott van pl. Pirlo, Tévez vagy éppen Pogba, akik könnyűszerrel előkészíthetnek/befejezhetnek egy akciót, míg az Atléti teljesen impotens volt már az odavágón is. Ha mi kapjuk az első gólt, akkor annyi, a Juventus ezerrel beáll védekezni, nekünk pedig hármat kéne szerezni a továbbjutáshoz, felállt védelem ellen pedig soha se ment, nem hogy rögtön hármat gurítsunk. Szerintem kicsit bátrabban kell kezdeni, mint a városi rivális ellen, és megszerezni viszonylag hamar az első gólt, hogy összezavarjuk őket, és rajtuk legyen a gólszerzési kényszer.
Igen, én is emellett lennék,csak félek, hogy az olaszok lekontráznak majd minket rögtön az elején...nem akarom, hogy rögtön az első 10-15 percben eldőljön a meccs az olaszok javára :(
Az a baj,hogy ez sehogy se jó...nagyon jó ez a Juve...és sajnos extra motivált is...elég nekik az x is...játszhatják a saját játékukat és nem mellesleg az egész keret kipihent és egészséges... :-(
Remélem, hogy valami Isteni erő odafentről, megsegít majd minket és végre bemennek majd a helyzetek!

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 12., kedd 17:24

Én félek attól, hogy az legyen, mint az Atlético ellen, mert a Juvénál azért ott van pl. Pirlo, Tévez vagy éppen Pogba, akik könnyűszerrel előkészíthetnek/befejezhetnek egy akciót, míg az Atléti teljesen impotens volt már az odavágón is. Ha mi kapjuk az első gólt, akkor annyi, a Juventus ezerrel beáll védekezni, nekünk pedig hármat kéne szerezni a továbbjutáshoz, felállt védelem ellen pedig soha se ment, nem hogy rögtön hármat gurítsunk. Szerintem kicsit bátrabban kell kezdeni, mint a városi rivális ellen, és megszerezni viszonylag hamar az első gólt, hogy összezavarjuk őket, és rajtuk legyen a gólszerzési kényszer.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 12., kedd 17:21

csabi87 írta:Én holnap azt várom,hogy a csapat nem fog finomkodni,hanem nagyon nekik ugrik majd.Ki kell magukból adni mindent ami bvennük van.Bajnokság nem lesz úgysem lehet,bár ott már kicsi az esélye hogy nyerjen a csapat.
Szóval holnap mindent ki kell adni magukból szerintem és nagyon be kell kezdeni.
Szerintem meg pont az lehet a kulcs, hogy nem rongyolunk nekik teljes erőből...tuti erre számítanak az olaszok is, hogy nekik megyünk, hátul meg szépen kinyílunk...szóval szépen nyugodtan, nem kapkodva kell játszani...hasonlóan, mint az Atletico ellen...viszont nagyon fontos lenne, hogy ne a Juve rúgja az első gólt, mert akkor érzésem szerint vége lesz...és nem bánnám ha végre-valahára szerencsénk lenne és nem minden kifele pattanna...

A mai meccsről a véleményem: a Bayern, mindent egy lapra fog feltenni...menni fognak, mint a meszesek, csak a Barcának, meg ez fog a legjobban feküdni...az MSN, meg kedvére kontrázgathat...szóval szerintem megint vérengzést fog tartani a Barca...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 12., kedd 16:30

A bayern majd szépen kinyílik, a barca meg elintézi őket, lesz egy tavalyihoz hasonló kiesésük...Guardiolat kiteszik és megy a cityhez

Vissza: