lósz gécc!!!!!!!!!!!!!!

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 12., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 12., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. május 12., kedd 20:52
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 12., kedd 20:52
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 12., kedd 20:32
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. május 12., kedd 19:46
Itt nem a motivációval van gond, meg azzal, hogy pár játékos FGY. A problémáink sokkal mélyebben gyökereznek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 12., kedd 19:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 12., kedd 19:38
Ugyanaz lesz a kezdőjük mint egy hete. Gólt nem tudom hogy akarnak szerezni, a kapuig nem fognak eljutni. 0-2 a tippem.Ramioli írta:Bayernek ma támadnia kellene mint az őröltek ha valamit keresni akarnak, legalább akkora fordulaton kell játszaniuk mint a Porto ellen , kellene nekik egy jó adag zűrzavar is , pl gólra gól ami megzavarná a barcát .. persze kevés az esélyük de ha meg sem próbálják eleve vége a párharcnak, egy Barca gól viszont eldönt mindent.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. május 12., kedd 19:29
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 12., kedd 19:29
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 12., kedd 19:23
Itt nem a motivációval van gond, meg azzal, hogy pár játékos FGY. A problémáink sokkal mélyebben gyökereznek. A Juve elég jó csapat ahhoz, hogy a képességek közötti diszkrepanciát futással, ütközéssel kompenzálják. A mi játékosainknak nem ez a stílusa. Sosem volt az, és sosem lesz, éppen ezért motivációval nem fogjuk tudni túlütközni, túlfutni őket. Nem alkalmasak egyszerűen a brusztolásra. A megoldást egy-egy egyéni villanásban, illetve a pálya okos széthúzásában lehet keresni. Sajnos ez utóbbihoz Modric is nagyon kellene, mert így féloldalas a csapat, és mindig Bale oldalára lehet csak forgatni, ami sokkal kevésbé hatékony, mint fordítva. Így hiába vagyunk jobb csapat, nagyon nehéz azt érvényesíteni, mert nem lesz terület felgyorsulni. A legjobb talán a terület átadása lenne, és a Juve kicsalogatása a félpályáig, és lekontrázni őket. Ismerjük Pogbát, tudjuk, hogy szeret feleslegesen cselezni, én ráállítanék egy játékost, hogy amint a franciához kerül a labda, azonnal támadja le, hátha elszórja. Ilyen és egyéb hasonló apróságokban lehet bízni. Ahogy fentebb leírtam 15-75. perc között nyerhetünk, ezen az időintervallumon kívül szinte lehetetlen lesz továbbjutni. A hosszabbítást (ha lesz), nem mi fogjuk jobban bírni, a büntetőrúgások sem nekünk kedveznek, ráadásul Isco és James, akikre holnap nagy szerep hárul, nem fognak 75 percnél többet bírni. Ha mi lennénk előnyben, megfontolandó lenne, hogy egyikük a padon kezdjen, de így ez nem opció.Ráadásul amelyik játékosunknak nem elég motiváció a címvédés esélye, illetve az, hogy a Barcát megállítsák egy esetleges triplázás felé vezető úton, akkor akasszák szögre a csukát. (mondjuk én nem tartom történelmi hőstettnek a BL címvédést, amíg BEK volt a sorozat neve, és némileg más volt a lebonyolítás, volt ilyenre példa nem egyszer)
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. május 12., kedd 19:04
...nagyon jó ez a Juve...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 12., kedd 18:23
Jatekpercek szama. Messi 967-nel, Ronaldo 975-nel jar.'shutterisland írta:amit szeretnék még, az legalább egy messi gól, ha már itt is olyan éles a versenyfutás a gólkirályi címért. (egyébként ha ugyanannyit rúg a két földönkívüli, akkor mi alapján döntik el ?)
HozzászólásSzerző: Madridismo » 2015. május 12., kedd 18:15
Automatikusan a magasabb játékos kapja.'shutterisland írta:egyrészt egy ultraoffenzív bayernt, feltolt védekezéssel.A mai meccstől ki mit vár?
másrészt egy győzelemre játszó barcát, legalább is a játékosok és enrique szavaiból ítélve nem x-re akarjuk lecsorgatni.
nagy elvárásaim egyébként nincsenek, a vereség sem zavarna, inkább most kapjunk ki, mint a 3, idény szempontjából legfontosabb hátralévő meccsen (depor-bilbao-bl döntő), de a továbbjutásért ne kelljen izgulni.
amit szeretnék még, az legalább egy messi gól, ha már itt is olyan éles a versenyfutás a gólkirályi címért.
(egyébként ha ugyanannyit rúg a két földönkívüli, akkor mi alapján döntik el ?)
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 12., kedd 18:03
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 12., kedd 17:46
Nem lehet úgy kimenni a pályára, hogy elég egy gól a továbbjutáshoz. Úgy kell számolni, hogy eleve 3-at kell rúgnunk. A csapat képes nyerni a Juve ellen kapott gól nélkül, de azért elég jó esély van rá, hogy ők is szereznek egy gólt. Éppen ezért ha mi kapjuk az első gólt, nem sokat változtat a dolgokon, maximum morálisan rombolja le a csapatot. De erre meg fel kell készíteni a játékosokat.Victor írta:Én félek attól, hogy az legyen, mint az Atlético ellen, mert a Juvénál azért ott van pl. Pirlo, Tévez vagy éppen Pogba, akik könnyűszerrel előkészíthetnek/befejezhetnek egy akciót, míg az Atléti teljesen impotens volt már az odavágón is. Ha mi kapjuk az első gólt, akkor annyi, a Juventus ezerrel beáll védekezni, nekünk pedig hármat kéne szerezni a továbbjutáshoz, felállt védelem ellen pedig soha se ment, nem hogy rögtön hármat gurítsunk. Szerintem kicsit bátrabban kell kezdeni, mint a városi rivális ellen, és megszerezni viszonylag hamar az első gólt, hogy összezavarjuk őket, és rajtuk legyen a gólszerzési kényszer.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 12., kedd 17:29
Igen, én is emellett lennék,csak félek, hogy az olaszok lekontráznak majd minket rögtön az elején...nem akarom, hogy rögtön az első 10-15 percben eldőljön a meccs az olaszok javáraVictor írta:Én félek attól, hogy az legyen, mint az Atlético ellen, mert a Juvénál azért ott van pl. Pirlo, Tévez vagy éppen Pogba, akik könnyűszerrel előkészíthetnek/befejezhetnek egy akciót, míg az Atléti teljesen impotens volt már az odavágón is. Ha mi kapjuk az első gólt, akkor annyi, a Juventus ezerrel beáll védekezni, nekünk pedig hármat kéne szerezni a továbbjutáshoz, felállt védelem ellen pedig soha se ment, nem hogy rögtön hármat gurítsunk. Szerintem kicsit bátrabban kell kezdeni, mint a városi rivális ellen, és megszerezni viszonylag hamar az első gólt, hogy összezavarjuk őket, és rajtuk legyen a gólszerzési kényszer.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 12., kedd 17:24
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 12., kedd 17:21
Szerintem meg pont az lehet a kulcs, hogy nem rongyolunk nekik teljes erőből...tuti erre számítanak az olaszok is, hogy nekik megyünk, hátul meg szépen kinyílunk...szóval szépen nyugodtan, nem kapkodva kell játszani...hasonlóan, mint az Atletico ellen...viszont nagyon fontos lenne, hogy ne a Juve rúgja az első gólt, mert akkor érzésem szerint vége lesz...és nem bánnám ha végre-valahára szerencsénk lenne és nem minden kifele pattanna...csabi87 írta:Én holnap azt várom,hogy a csapat nem fog finomkodni,hanem nagyon nekik ugrik majd.Ki kell magukból adni mindent ami bvennük van.Bajnokság nem lesz úgysem lehet,bár ott már kicsi az esélye hogy nyerjen a csapat.
Szóval holnap mindent ki kell adni magukból szerintem és nagyon be kell kezdeni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 12., kedd 16:30
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem