Nekem csak annyi, hogy mi kapjuk az első gólt

Amúgy nem várok sokat a csapattól. Főleg, ha Kroos off.
Szenvedős, nyögvenyelős meccs lesz. Remélhetőleg a végén RM továbbjutással
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 12., kedd 18:03
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 12., kedd 17:46
Nem lehet úgy kimenni a pályára, hogy elég egy gól a továbbjutáshoz. Úgy kell számolni, hogy eleve 3-at kell rúgnunk. A csapat képes nyerni a Juve ellen kapott gól nélkül, de azért elég jó esély van rá, hogy ők is szereznek egy gólt. Éppen ezért ha mi kapjuk az első gólt, nem sokat változtat a dolgokon, maximum morálisan rombolja le a csapatot. De erre meg fel kell készíteni a játékosokat.Victor írta:Én félek attól, hogy az legyen, mint az Atlético ellen, mert a Juvénál azért ott van pl. Pirlo, Tévez vagy éppen Pogba, akik könnyűszerrel előkészíthetnek/befejezhetnek egy akciót, míg az Atléti teljesen impotens volt már az odavágón is. Ha mi kapjuk az első gólt, akkor annyi, a Juventus ezerrel beáll védekezni, nekünk pedig hármat kéne szerezni a továbbjutáshoz, felállt védelem ellen pedig soha se ment, nem hogy rögtön hármat gurítsunk. Szerintem kicsit bátrabban kell kezdeni, mint a városi rivális ellen, és megszerezni viszonylag hamar az első gólt, hogy összezavarjuk őket, és rajtuk legyen a gólszerzési kényszer.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 12., kedd 17:29
Igen, én is emellett lennék,csak félek, hogy az olaszok lekontráznak majd minket rögtön az elején...nem akarom, hogy rögtön az első 10-15 percben eldőljön a meccs az olaszok javáraVictor írta:Én félek attól, hogy az legyen, mint az Atlético ellen, mert a Juvénál azért ott van pl. Pirlo, Tévez vagy éppen Pogba, akik könnyűszerrel előkészíthetnek/befejezhetnek egy akciót, míg az Atléti teljesen impotens volt már az odavágón is. Ha mi kapjuk az első gólt, akkor annyi, a Juventus ezerrel beáll védekezni, nekünk pedig hármat kéne szerezni a továbbjutáshoz, felállt védelem ellen pedig soha se ment, nem hogy rögtön hármat gurítsunk. Szerintem kicsit bátrabban kell kezdeni, mint a városi rivális ellen, és megszerezni viszonylag hamar az első gólt, hogy összezavarjuk őket, és rajtuk legyen a gólszerzési kényszer.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 12., kedd 17:24
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 12., kedd 17:21
Szerintem meg pont az lehet a kulcs, hogy nem rongyolunk nekik teljes erőből...tuti erre számítanak az olaszok is, hogy nekik megyünk, hátul meg szépen kinyílunk...szóval szépen nyugodtan, nem kapkodva kell játszani...hasonlóan, mint az Atletico ellen...viszont nagyon fontos lenne, hogy ne a Juve rúgja az első gólt, mert akkor érzésem szerint vége lesz...és nem bánnám ha végre-valahára szerencsénk lenne és nem minden kifele pattanna...csabi87 írta:Én holnap azt várom,hogy a csapat nem fog finomkodni,hanem nagyon nekik ugrik majd.Ki kell magukból adni mindent ami bvennük van.Bajnokság nem lesz úgysem lehet,bár ott már kicsi az esélye hogy nyerjen a csapat.
Szóval holnap mindent ki kell adni magukból szerintem és nagyon be kell kezdeni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 12., kedd 16:30
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 12., kedd 16:20
egyrészt egy ultraoffenzív bayernt, feltolt védekezéssel.A mai meccstől ki mit vár?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 12., kedd 15:46
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 12., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 11., hétfő 21:51
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 11., hétfő 21:48
Ez az, akit ket turbo hajt?Remy írta:Na, Kevin-Prince Boateng szabad lett.
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 11., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 11., hétfő 19:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 11., hétfő 17:09
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 11., hétfő 17:07
and1realistahuni írta:Szerintem már így is csalódás, de ki ahogy érzi, attól függ milyenek az igények. Tavaly ilyenkor volt egy nem teljesen tökéletes, de komoly minőségünk amit idén tovább kellett volna vinni, de még megtartani se nagyon sikerült.ha szerdán nem jutunk be a döntőbe akkor nekem ez a szezon hatalmas csalódás lesz.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 11., hétfő 17:03
Szerintem már így is csalódás, de ki ahogy érzi, attól függ milyenek az igények. Tavaly ilyenkor volt egy nem teljesen tökéletes, de komoly minőségünk amit idén tovább kellett volna vinni, de még megtartani se nagyon sikerült.ha szerdán nem jutunk be a döntőbe akkor nekem ez a szezon hatalmas csalódás lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 11., hétfő 16:06
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 11., hétfő 16:05
na én cr-t hoznám.ziro4vr írta:Benne vagyok, űzzük. Eddig 1 vereségem van, R24 ellen dartsban...nos a darts meg ugye nem számít mind tudjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 11., hétfő 15:59
Kell a pofon? Adhatok még egyetBenne vagyok, űzzük. Eddig 1 vereségem van, R24 ellen dartsban...nos a darts meg ugye nem számít mind tudjuk.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 11., hétfő 15:57
Csicsa nálam kicsit kifújt most, látványos a hajtása, de egyrészt csak a másik két sétáló BC tag miatt, másrészt 30 perc után ő is kifullad. És elég sok ziccer elment rajta mostanság. Benya kezdjen, aztán egy felesre jöhet a mexikói.Galacticos írta: nem tudom benzema milyen állapotba van, de én kezdetném chicharitot. a zsoldosoknak meg levetíteném a dortmund elleni visszavágó előtt tett ígéreteiket.
aztán ziro, szépíteni akarom az eredményt. mit szólsz?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem