és én hülye megnéztem a csávó másik videóját az Azor Ahai-osat...
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. május 12., kedd 14:23
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 12., kedd 12:44
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Épít belőle egy terminátort...revolver írta:GoT sorozat
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek mi a célja az öreg mesternek Gregor Clegane-nel? Ugye a 4. évad végén bevitte magához, aztán most ott tartja a lepel alatt, vagyis gondolom ő van ott.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 12., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 12., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 12., kedd 12:32
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezen elmélet szerint nem halt meg ő sem. Szerintem Martinnak vannak még tervei vele.palesz77 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hound elvileg meghalt nem? Valami faszi mondta Briennéknek, hogy ő temette el, és hogy nem tudja kik randalíroztak a Hound maszkjában, de nem ő az tuti.. Aztán kiderült, hogy azok voltak, akik Jamiet foglyul ejtették. De már jó rég olvstam, annyira nem emlékszem..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 12., kedd 12:23
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, hát őket azért ölték meg, mert senki mást nem ismertünk az őrségből kb, a könyvbe meg ugye nem épp így volt.. Bírtam is a kovácsot - az volt ugye? -, sajnáltam hogy meghalt az óriással vívott csatában..csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig valószínűleg azért van...meg nem véletlen van kihagyva Aegon sem, sem a Greyjoyok...szerintem
Hound meghalt?nem biztos az.
Nah de Pyp-Green azért haltak meg szerintem,mert egyrészt a könyvben sincs komoly szerepük, másrészt kellett drámai elem ahhoz a csatához...valami ismerős karakter halála,mely a nézőt eltölti valamennyi szomorúsággal...ez érthető sorozatos húzás volt sztem.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 12., kedd 12:11
palesz77 írta: Édes istenem..Lassan tényleg ugyanakkora élmény lesz néznem a sorozatot mint azoknak, akik nem olvasták a könyvet, annyi mindent változtatnak. A "kedvencem" az volt, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy Pyp meg Green meghaltak a sorozatban.. Az minek kellett. Remélem nem azért írták ki őket most, mert megmondta Martin papa, hogy ők később meghalnak majd.. Ha igen, akkor tök fasza, mert a sorozat spoilerezi minimálisan a következő könyveket..
Na meg az is igen gáz volt, ahogy a Houndot megölték a sorozatban. Brienn?? Komolyan..?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 12., kedd 12:03
Édes istenem..csababarca írta:Biztos akarod a spoilert?
CSak akkor nézd meg.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Barristan Selmyről van szó, a hárpia fiai legyilkolják egy kisebb utcai csata során.
Ez könyvben nincs, bár ott is elesik majd sztem...csak ott a mereen-i csata során mondjuk...de szerintem az a sorozatból kimarad. Így oldották meg.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 12., kedd 11:56
Biztos akarod a spoilert?palesz77 írta:Nem nézem most a sorozatot egyelőre, szóval le vagyok maradva, de olvastam mindegyik könyvet. Viszont ezt nem vágom, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!itt kire gondoltál, meg hogy halt meg?kelemen.istvan írta: Az pedig,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a 7 királyság legjobb lovagja így hal meg? Koszos maszkosoktól?!
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 12., kedd 11:55
itt kire gondoltál, meg hogy halt meg?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 12., kedd 11:53
Nem nézem most a sorozatot egyelőre, szóval le vagyok maradva, de olvastam mindegyik könyvet. Viszont ezt nem vágom, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!itt kire gondoltál, meg hogy halt meg?kelemen.istvan írta: Az pedig,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a 7 királyság legjobb lovagja így hal meg? Koszos maszkosoktól?!
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 12., kedd 11:42
És tényleg, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aryáé él még akkor. Összekevertem.fiore írta:őt lefejezték már az elején
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. május 12., kedd 11:28
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!őt lefejezték már az elejénkelemen.istvan írta:Továbbra is Got,
s05e05 epizód Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyénként én azt hittem, hogy Sansa a vérfarkasát fogja a ketrecben találni. Az ütött volna.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 12., kedd 10:50
tucsoki írta:Person of Interest 5. évad berendelve!!!!
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 12., kedd 10:18
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 12., kedd 9:20
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://www.youtube.com/watch?v=YBRD14EbJgYraul0791 írta:got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem olvastam a könyveket sajnos, de ez a jon snow targaryen hogy jött? valaki írja már le legyen kedves. sehogy se áll nekem ez össze, eddard stark felvállalta volna vagy hogy nem értem. meg a targaryenek fehér vagy ezüst hajúak.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. május 12., kedd 9:13
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. május 12., kedd 9:02
King RagnarMelyik jelöltet szeretnéd látni Westeros vastrónján?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 12., kedd 8:53
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem