Mit csinált? Ez nekem ùj...BBeno írta:ancselottit két meccsre eltiltották a valencia meccs miatt.
fellebbeznek.

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 13., szerda 14:59
Mit csinált? Ez nekem ùj...BBeno írta:ancselottit két meccsre eltiltották a valencia meccs miatt.
fellebbeznek.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 13., szerda 14:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 12:34
+1hát én nem tudom, gyakorlatilag mind a két gólt mi hoztuk össze nekik, ki kell jönnie a különbségnek holnap, én hiszek benne. meg KELL lennie, nem tudom elképzelni , hogy kiessünk.
HozzászólásSzerző: Donát » 2015. május 13., szerda 10:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 12., kedd 19:29
Az a baj, hogy elég komoly ütemben romlik a teljesítménye. Mondjuk ez igaz mind a kettőre. Viszont CR-nek mindig magas lesz az értéke, és az ő esetében a pénz legyen az utolsó szempont. Az én legnagyobb bajom vele kapcsolatban az, hogy már nem hajt igazán. Abban a pillanatban amikor gólt lőhet kicsit rákapcsol, aztán semmi. Mások ha nem halnak meg 90 percen keresztül azonnal támadva vannak...ez az ami baromira nem jó. Iker meg nem lesz 2. számú. Ha megnyerjük a bl-t azonnal vonuljon vissza...ha nem akkor ishunmadridista írta:CR, hogy megdöntse a maradék rekordokat...a Kapitány meg maradhatna 2. számú kapusnak De Gea mögött...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 12., kedd 17:26
Egy esetleges szerdai kiesés után szerintem fejek fognak hullani...nem tartom kizártnak, hogy átalakuljon jövőre a keret...mondjuk ha rajtam múlna, akkor mind a ketten maradnának még egy évet...CR, hogy megdöntse a maradék rekordokat...a Kapitány meg maradhatna 2. számú kapusnak De Gea mögött...sandorzolika írta:Hát en sem hallottam sokszor a nevét ennek a tatanak de nekem igy elsőre olyan Feeling-je van hogy hagyjátok békén őket mert hanem elmennek.
Szegény Casillas nem tudom mit kellene legyen hogy újra tapsoljak a szurkolok... Ronaldo pedig remélem még mindig akarja azt hogy a legjobb gollovo legyen a Real Madrid történelmében...valaki csesztet direkt hogy összhang Legyen es senki se kapjon futtyszot!!!
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 12., kedd 16:36
HozzászólásSzerző: Donát » 2015. május 12., kedd 16:12
Kozben olvastam, kiraly, koszi!Victor írta:--->Kroos allapotarol tudunk valami ujat az optimista tweet-je ota?
ez a legfrissebb és a legjobbJó hírek a Real Madrid háza táján a mai tréningről: Toni Kroos és Karim Benzema is teljes értékű edzést tudott végezni, így készen állnak a holnapi, Juventus elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágójára. A nagyokkal edzett továbbá Martin Ödegaard, Llorente, és a Castilla fiatal hálóőre, David Oliveiros is.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 12., kedd 16:09
--->Kroos allapotarol tudunk valami ujat az optimista tweet-je ota?
ez a legfrissebb és a legjobbJó hírek a Real Madrid háza táján a mai tréningről: Toni Kroos és Karim Benzema is teljes értékű edzést tudott végezni, így készen állnak a holnapi, Juventus elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágójára. A nagyokkal edzett továbbá Martin Ödegaard, Llorente, és a Castilla fiatal hálóőre, David Oliveiros is.
HozzászólásSzerző: Donát » 2015. május 12., kedd 15:39
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 12., kedd 10:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 10:23
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 12., kedd 10:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 12., kedd 9:54
Akkor ericco kapja be.Kerlon írta:Akkor mégis csak én gondoltam jól.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 9:52
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 12., kedd 9:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 9:34
h3x0r írta:nem ez volt a bucsumeccse?ericco írta:Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 12., kedd 9:19
nem ez volt a bucsumeccse?ericco írta:Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 9:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 12., kedd 9:06
Ezt írta ericco is, hogy majd csak akkor fog búcsúmeccset kapni, ha szögre akasztotta.Raúl még most is aktív focista, nem akasztott ő szögre semmit se.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem