h3x0r írta:nem ez volt a bucsumeccse?ericco írta:Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 9:34
h3x0r írta:nem ez volt a bucsumeccse?ericco írta:Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 12., kedd 9:19
nem ez volt a bucsumeccse?ericco írta:Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 9:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 12., kedd 9:06
Ezt írta ericco is, hogy majd csak akkor fog búcsúmeccset kapni, ha szögre akasztotta.Raúl még most is aktív focista, nem akasztott ő szögre semmit se.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 12., kedd 9:06
Raúl még most is aktív focista, nem akasztott ő szögre semmit se.ericco írta:Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.Galacticos írta:sztem ha cr elmegy az "előlesz készítve" előtte már hetekkel tudni fogjuk hogy melyik az utolsó meccse, szépen el lesz búcsúztatva az utolsó hazai meccsén..
nem pedig egy bombarobbanás hogy a psgnél bejelentik hogy leigazolták.
Ám engen nem nagyon zavarna, ha igaz lenne a hír. Persze sajnálnám, meg gond lenne helyettesíteni az idényenkénti 50 gólját, legenda, de egyre kevesebbszer veszi ki a részét a csapatjátékból, már nem annyira meghatározó a pályán. Fiatalabb sem lesz, aggasztóak a térdével kapcsoaltos hírek, és most még talán drágábban el lehet adni, mint amennyiért vettük (mondjuk a pénz nálam az utolsó szempont, már réges-rég lefocizta az árát). Előbb utóbb el kell kezdeni a Ronaldo utáni életet is.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 12., kedd 8:39
Nem visszavonul, hanem eligazol. Még Raúl sem kapott búcsúmeccset, csak miután szögre akasztotta a stoplist.Galacticos írta:sztem ha cr elmegy az "előlesz készítve" előtte már hetekkel tudni fogjuk hogy melyik az utolsó meccse, szépen el lesz búcsúztatva az utolsó hazai meccsén..
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 11., hétfő 23:05
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 11., hétfő 23:00
Valahogy én is így gondolom. De lehet a bácsi, az ottani Phul Sanyi... aki részegen jár a műsorokba, aztán most José António kerítésszaggató borából kicsit sok csúszott le... és annak a hatása manifesztálódott meg ekkora irgalmatlan nagy baromságként.Galacticos írta:sztem ha cr elmegy az "előlesz készítve" előtte már hetekkel tudni fogjuk hogy melyik az utolsó meccse, szépen el lesz búcsúztatva az utolsó hazai meccsén..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 11., hétfő 22:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 11., hétfő 22:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 11., hétfő 22:49
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 11., hétfő 22:47
Valaki felvilágosítana, hogy ez így most mi? Ez mennyire mérvadó infó/bácsi?Agustín Rodríguez, aki a Real kapusa volt tíz évig, igen érdekes nyilatkozatot tett a Radio Marcának. “Biztos vagyok benne, hogy Casillas és Cristiano Ronaldo távozik a szezon végén. A szerdai lapokból többet is megtudunk majd…”
Ennek meg örülnék.Realista24 írta:Sexta szerint megvan az egyezség De Geával.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 11., hétfő 21:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 11., hétfő 21:05
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 11., hétfő 20:10
Az sokkal inkább durva, hogy haverom azt mondja, hogy nem bánja, hogy ha eladják, mert Vidal nélküle sokkal jobb, és hogy van aki pótolja őt (Pogba).sandorzolika írta:A pofam leesett amikor lattam a kezdőt. A Pogba golon kívül az Volt szembetűnő hogy van egy csere 11 a juvenal. Hihetetlen. Mondjuk attol meg nem lessz könnyű meccs. Remélem
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 11., hétfő 19:58
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 11., hétfő 19:46
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 11., hétfő 11:44
ha megnézed a kezdőt, van benne valami, bár ami aggasztó, hogy Pogba felépült és játszott, sőt, gólt is szerzett. ők teljesen frissen érkeznek így a Bernabéuba, míg mi otthon kiszenvedtünk nagy nehezen egy 2-2-t, de ettől függetlenül továbbjutást szeretnék látni.Juvés haverom szerint 2 alapember kezd csak ma a Juvében a Cagliari ellen azok közül, aki ott lesznek szerdán is ellenünk.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 11., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 9., szombat 21:10
Jelenlévő fórumozók: 58 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem