Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát a Tyrion Targ. teória elég merész, bár lehet a sorozatban ezt fogják kihozni az egészből,és átveszi Aegon szerepét...de nem kéne...kicsit sok lesz már,hogy egy elvileg nullra kiírtott ház,és sorra bukkannak elő a leszármazottak..kelemen.istvan írta:GoT
Gt! Könyv
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hallottam még ezt a Tyrion-TARGARYEN teóriát, magamtól pedig pláne nem gondoltam rá. Most utánaolvastam,de ha ez tényleg így lesz.. Háát, érdekes.Lassan ott tartunk, hogy gyakorlatilag bárkire rá lehet aggatni a TARGARYEN- vérvonalat.
Csak tegnap vettem észre, hogy Dorne városként szerepel az introban. Elég nehezen tettem túl magam. Picit felhúzott![]()
Az pedig,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a 7 királyság legjobb lovagja így hal meg? Koszos maszkosoktól?!

Barristannek jó halála volt,legyilkolt csomó maszkost, de túlerővel szemben nem bírt el többel. Ez teljesen életszerű volt, túlerő az túlerő, Nagyapó meg nyugdíjas is már. Pont jó volt így,hogy megmutatta mit tud, nekem nem lett volna hiteles,ha karcolások nélkül megússza, és legyőz mindenkit. Az a mese, ez meg nem ilyen sorozat.
Bran-sárkány az csak ötlet, nekem ez így összeállt, persze lehet csak tényleg a hollóra vonatkozott. De annyira kiemelik a képességét, emberbe is tud vargolni,ami ritka, meg is említették,hogy erre talán senki nem volt még képes...sárkányt sem lehet könnyű vargolni,de lehet neki menni fog. Most ha sima hollókat vargol,és úgy repül,az elég mehhh, érzés lesz bennem.
Melyik jelöltet szeretnéd látni Westeros vastrónján?
Daenerys Targaryen