Cristiano Ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Szemben áll Buffonnal, védő megverve, de beadja keresztbe, de nem rajta múlott. Nem rajta semmi bazmeg. SEMMI. Ő szent és sérthetetlen.
Faszt. Ő is vesztes, mint Bale, tavaly Ramos húzta ki a szarból, Dortmund ellen nulla, előtte meg BM ellen flegmázgatott 2-0-nál.
Faszt. Ő is vesztes, mint Bale, tavaly Ramos húzta ki a szarból, Dortmund ellen nulla, előtte meg BM ellen flegmázgatott 2-0-nál.
Engem nem izgat az Aranylabda, Real szurkoló vagyok, csak érdemes megemlíteni, hogy sokadik alkalommal nem nyújt semmit éles helyzetben.
Iker nyakába varrni a kiesést? Az igen. Erre a kommentre dobnám imdb-n az 1/10-et Remy.
Iker nyakába varrni a kiesést? Az igen. Erre a kommentre dobnám imdb-n az 1/10-et Remy.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elő, de a kiesést nem az ő nyakába kell varrni. Carlo, Perez és Bale, illetve a SZENT IKER!!!mocsok írta:ronaldo is kihagyott egy ziccert.Remy írta:Nem rajta múlott. Ha nem mindig az a retek Bale kerül helyzetbe, akkor lehet, hogy jött volna a 2. gól.
Nem volt jó, de ez nem rajta ment el.
a második félidőben meg teljesen eltűnt.
őt is ugyanúgy elő lehet venni mint balet.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Tudom egy buzi vagyok, meg hülyeséget beszélek, de Messinél mindig ott a veszélyforrás. Jó voltak hónapok, amikor flop volt, de összességében évek óta az van, ha nála van a labda az fél gól. Vagy ad egy olyan passzt, vagy nyomat egy olyan kényszerítőt, hogy beszarok, vagy szimplán bebassza a kapuba. De Ronaldonál ezt sosem éreztem. Inkább azt, hogy mennyire görcsöl rá egy támadásnál vagy mennyire fogja elbaszni a cselét vagy a beadását. Persze voltak kivételek, de nagy többségben sosem érzem a veszélyt, ha nála van a labda. Inkább "csak" egy tökéletes befejező.
- mocsok
ronaldo is kihagyott egy ziccert.Remy írta:Nem rajta múlott. Ha nem mindig az a retek Bale kerül helyzetbe, akkor lehet, hogy jött volna a 2. gól.
a második félidőben meg teljesen eltűnt.
őt is ugyanúgy elő lehet venni mint balet.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Újabb nagy meccses flop mutatvány. Nah de majd az Espanyolnak jöhet a mesternégyes.
But he is a good boy...
Mondjuk az utóbbi hetekben, hónapokban szépen körvanalazódott, hogy ez már csak lefele megy. 50 gól, de nagyon sokszor ő is egy volt egy akármilyen átlag játékossal.
Messi>Ronaldo
Messi>Ronaldo

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem rajta múlott.nmate írta:Kit érdekel a kurva aranylabda, éles szituban flop.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Kit érdekel a kurva aranylabda, éles szituban flop.
És ugye ami nála elég fontos, az Aranylabda is elúszott az 5-3at meg már nem fogja tudni behozni...
dehát be kène rúgni azt amit belehetett volna...
dehát be kène rúgni azt amit belehetett volna...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2015. május 13., szerda 22:45-kor.
50 gól ide vagy oda, a ziccert egy BL elődöntőben el kell rakni. Übereli az igazi Ronaldot, mi?
Második félidőben a pályán volt egyáltalán?

- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Eleg stabil volt a csapatunk elso felevben szerintem, ...csak aztan jottek a serulesek es vegunk volt... nem kell atalakitani az egesz csapatot... csak balet kell eladni es helyette vki megbizhato tehetsegestEgy Isco-James-Benzema-Hazard/Reus négyes azért elég stabil lenne egész szezonra szerintem.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Akár megy nyáron, akár nem, át kell alakítani a csapatot, ha igazak a hírek, hogy a térde miatt nem megy ki szélre annyit, és játszik inkább csatárt. Szerintem ezzel nincs gond, ha kímélni kell, akkor menjen fel csatárba, ott is klasszis teljesítményre képes, de akkor azzal számolni kell, hogy a csapatnak kell megteremteni a helyzeteket neki. Bale egy izgágább, gyorsabb Beckhamnek felel meg, bár gyengébb rúgótechnikával...(mondjuk Beckhamben van alázat rendesen...) ő nem fogja a védelmeket megbontani nekünk állandó jelleggel. Hazard nem lenne rossz... mondjuk egy Hazard-Bale csere
esetleg még Reust tudnám elképzelni nálunk.
Egy Isco-James-Benzema-Hazard/Reus négyes azért elég stabil lenne egész szezonra szerintem. Nem mindig csak álldogálnánk a betömörülő csapatok ellen. Lenne miből rotálni, és egy esetleges sérülésnél se lenne akkora vész.

Egy Isco-James-Benzema-Hazard/Reus négyes azért elég stabil lenne egész szezonra szerintem. Nem mindig csak álldogálnánk a betömörülő csapatok ellen. Lenne miből rotálni, és egy esetleges sérülésnél se lenne akkora vész.
remélem, h semmi sem igaz a hírből és nem fog távozni a nyáron. (szvsz azért az ő esetleges távozását nagyobb hangok és szelek előznék meg, mint ami most van - semmi. ) meg egyébként is azt a pár gólt biztos vagyok benne, h még össze szeretné kaparni, h ő legyen a no.1, annál nagyobb az egója, mint, h majd itt dobbantson.
nyáron nem lesz eb, vb.. semmi kötelezettség, tudom nem hosszú idő, de kifújhatja magát, lehet nézegetni a térdet, nyilván nem lesz már fiatalabb, de így sem kerekékkötője a csapatnak, azt a posztot más tölti be.
nyáron nem lesz eb, vb.. semmi kötelezettség, tudom nem hosszú idő, de kifújhatja magát, lehet nézegetni a térdet, nyilván nem lesz már fiatalabb, de így sem kerekékkötője a csapatnak, azt a posztot más tölti be.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ja, bár akkor Cé a rendes játékidőben bebaszta.hehe írta:bájern ellen is kihagyták aranylábú barátaink, ramos űrbe fű', kaká, céronaldo szintén
Ennyi a lényeg. Azt hiszem éveken (vagyis szezonokon) keresztül nem volt kihagyott tizenegyese. Idén sajnos volt pár, ettől függetlenül ő a legalkalmasabb erre.Remy írta:CR kis túlzással 100-ból 95x eredményes. Nincs nála jobb 11-es rúgó.
- nmate
Kösz, mára kiégtem. Ennyi volt, roló le.R.M.C.F írta:Csak olyan hülye hogy kézből rúgja a 11est.BBeno írta:balotelli. ő eredményesebb
Pirlo papa is jól lövi amúgy. Meg Lampard. De Gerrard is csak kb 10-et hibázott el Poolos évei alatt.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
[quote="BBeno"][color=#0000FF]balotelli. ő eredményesebb[/color][/quote]
Csak olyan hülye hogy kézből rúgja a 11est.
Csak olyan hülye hogy kézből rúgja a 11est.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Nálam James, Kroos, Ramos, C és Bale lőne. Aztán Benzema és Isco.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
bájern ellen is kihagyták aranylábú barátaink, ramos űrbe fű', kaká, céronaldo szintén

- h3x0r
ha mar tizik.. messi vs ronaldo (februar vegi statok)