Mozi, filmek
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Mozi, filmek
Mondjuk így jobban átvizsgálva lehet hogy tényleg egy arc, sőt tuti, de én más testrészt láttam először Cassel koma fogai közt, de a szempilla meggyőzött, elsőnek nem tudtam az mi lenne

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mit látsz?soadroli írta:Vincent Cassel új filmjének posztere. Lehet csak túl mocskos a fantáziám, de ez ugye nem az aminek látszik? Durva lenne

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Azt hittem a Pentameron poszterét linkelted be.
A gyerekeknek szánt horror-fantasy valahogy jobban érdekel.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Vincent Cassel új filmjének posztere. Lehet csak túl mocskos a fantáziám, de ez ugye nem az aminek látszik? Durva lenne

A techspecs szerint konvertált 3D.sonic írta:Ez 3d-ben lett amugy forgatva? Mert most azon agyalok hogy milyen vetitesre uljek majd be.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem igazán írtam eddig általam értékelt filmekről, most ajánlok párat:
I origins & Another earth
-Egybe írnám a két filmet, mivel ugyanaz a rendező alkotta, és a főszereplő is közös. Az idei I origins témája elég izgalmas: genetika és evolúció, a főhős maga is érintett lesz a témában és megszállottan keresi valaki reinkarnációját. Ennyi elég is a tartalomból, vallás és tudomány van benne, nem ellenszegülve egymásnak, komoly film.
Az Another earth a rendező 2011-es munkája. Felfedeznek egy másik földet (ahogyan a cím is mutatja), egy lány a furdaló lelkiismerete miatt úgy dönt, hogy nekivág a meghirdetett projektnek, és áttelepül a másik bolygóra. Naplószerű, dokumentalista elemek is színesítik a filmet, nagyon kell figyelni minden rezzenetre, a hatása alá lehet kerülni nagyon könnyen.
Enemy
Villeneuve ismét egy óriási filmet hozott össze, Gylenhall meg Tom Hardy mellett Hollywood királya lesz. A story látszólag egyszerűnek tűnik: egy professzor felfedezi hasonmását a tv-ben és úgy dönt, hogy kapcsolatba lép vele. Ezután bonyolódik már a helyzet, és groteszk és abszurd szituációk követik egymást, a végkifejlet meg gyakorlatilag agyonlő. Aki látta már, az tudja miről beszélek
Senki többet
Erről biztosan írtam már. Hatalmas film, a színészek óriásit alakítanak, Tornatore neve garancia a minőségre.
A védelmező
Sablonos téma, mégis egyedi kivitelezés, Denzel már rég óta a kedvenceim között szerepel. Könnyed kikapcsolódást nyújt a film, kellően komoly akciófilm.
Sötét völgy
Osztrák (!) western film, alpesi környezetben játszódó bosszúfilm, remek tálalással és hangulattal. Hordozza a westerntoposzokat (messziről jött, szótlan idegen, a város mágnása stb.). Klasszikus és modern elemeket is hordoz egyben a film, abszolút nem unalmas, reggel 5 kor néztem meg, és egyszer sem aludtam el alatta.
Red Hill
A western ausztrál kiadása. Végig izgalmas, leköti az ember figyelmét, ügyesen bánik a tempóval a film. Ha ajánló lettem volna a filmklubban, ezt hoztam volna egy az egyben. Rendkívül egyedi film, régi téma modern köntösben.
A halál ideje
Korrekt krimi, bár tévéfilm, mégis korrekt minőséget hoztak le, egyszer érdemes megnézni.
A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt
Talán a Forrest Gump óta imádom az egyes szám első személyben elbeszélt élettörténeteket. Ez még ugye abban is különleges, hogy svéd film, így egy rendkívül szórakoztató és egyedi, mosolyogtató, szórakoztató elegy lett.
Az ajánlat
Ismét egy modern western. Elég kényes a film témája, ugyanakkor éles etikai kérdéseket is felvet. Felkavaró film is egyben, amellett hogy végig izgalmas.
Letaszítva
Krimi, belevegyítve a misztikum: fekete mánia, démonok. Nem lehet rossz, plusz ugye a főszereplő Denzel Washington is jó előjel lehet. Korrekt történet, egyre érdekesebb, aztán ugye jön a felkavaró lezárás.
Apollo-18
Houston, baj van. Nagyon nagy film, még csak most tudtam megnézni sajnos. A színészek tökéletesek, a forgatókönyv az esemény minden fontos pillanatát bemutatja, kellően reflektálja a pszichés állapotot, kapcsolatokat stb. Hanks bizony a kilencvenes évek közepén a legnagyobb színész volt (lsd. Philadelphia, Forrest Gump, Apollo-18)
Újráztam kettőt a kedvenceim közül:
Puszta formalitás és K-pax. Mindkettő elég ismert film, és még az ünnepek alatt volt időm ismételni őket. Fantasztikus alkotások.
I origins & Another earth
-Egybe írnám a két filmet, mivel ugyanaz a rendező alkotta, és a főszereplő is közös. Az idei I origins témája elég izgalmas: genetika és evolúció, a főhős maga is érintett lesz a témában és megszállottan keresi valaki reinkarnációját. Ennyi elég is a tartalomból, vallás és tudomány van benne, nem ellenszegülve egymásnak, komoly film.
Az Another earth a rendező 2011-es munkája. Felfedeznek egy másik földet (ahogyan a cím is mutatja), egy lány a furdaló lelkiismerete miatt úgy dönt, hogy nekivág a meghirdetett projektnek, és áttelepül a másik bolygóra. Naplószerű, dokumentalista elemek is színesítik a filmet, nagyon kell figyelni minden rezzenetre, a hatása alá lehet kerülni nagyon könnyen.
Enemy
Villeneuve ismét egy óriási filmet hozott össze, Gylenhall meg Tom Hardy mellett Hollywood királya lesz. A story látszólag egyszerűnek tűnik: egy professzor felfedezi hasonmását a tv-ben és úgy dönt, hogy kapcsolatba lép vele. Ezután bonyolódik már a helyzet, és groteszk és abszurd szituációk követik egymást, a végkifejlet meg gyakorlatilag agyonlő. Aki látta már, az tudja miről beszélek
Senki többet
Erről biztosan írtam már. Hatalmas film, a színészek óriásit alakítanak, Tornatore neve garancia a minőségre.
A védelmező
Sablonos téma, mégis egyedi kivitelezés, Denzel már rég óta a kedvenceim között szerepel. Könnyed kikapcsolódást nyújt a film, kellően komoly akciófilm.
Sötét völgy
Osztrák (!) western film, alpesi környezetben játszódó bosszúfilm, remek tálalással és hangulattal. Hordozza a westerntoposzokat (messziről jött, szótlan idegen, a város mágnása stb.). Klasszikus és modern elemeket is hordoz egyben a film, abszolút nem unalmas, reggel 5 kor néztem meg, és egyszer sem aludtam el alatta.
Red Hill
A western ausztrál kiadása. Végig izgalmas, leköti az ember figyelmét, ügyesen bánik a tempóval a film. Ha ajánló lettem volna a filmklubban, ezt hoztam volna egy az egyben. Rendkívül egyedi film, régi téma modern köntösben.
A halál ideje
Korrekt krimi, bár tévéfilm, mégis korrekt minőséget hoztak le, egyszer érdemes megnézni.
A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt
Talán a Forrest Gump óta imádom az egyes szám első személyben elbeszélt élettörténeteket. Ez még ugye abban is különleges, hogy svéd film, így egy rendkívül szórakoztató és egyedi, mosolyogtató, szórakoztató elegy lett.
Az ajánlat
Ismét egy modern western. Elég kényes a film témája, ugyanakkor éles etikai kérdéseket is felvet. Felkavaró film is egyben, amellett hogy végig izgalmas.
Letaszítva
Krimi, belevegyítve a misztikum: fekete mánia, démonok. Nem lehet rossz, plusz ugye a főszereplő Denzel Washington is jó előjel lehet. Korrekt történet, egyre érdekesebb, aztán ugye jön a felkavaró lezárás.
Apollo-18
Houston, baj van. Nagyon nagy film, még csak most tudtam megnézni sajnos. A színészek tökéletesek, a forgatókönyv az esemény minden fontos pillanatát bemutatja, kellően reflektálja a pszichés állapotot, kapcsolatokat stb. Hanks bizony a kilencvenes évek közepén a legnagyobb színész volt (lsd. Philadelphia, Forrest Gump, Apollo-18)
Újráztam kettőt a kedvenceim közül:
Puszta formalitás és K-pax. Mindkettő elég ismert film, és még az ünnepek alatt volt időm ismételni őket. Fantasztikus alkotások.
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Na, az Ex machina is elérhető. Kíváncsi vagyok rá.
"And my heart will leave you never."
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Egy maréknyi dollárért 8/10
Hogy én miért csak azokat a filmeket láttam Clint Eastwoodtól amiket rendezett? Fúú azt hiszem lesz mit bepótolni.
Hogy én miért csak azokat a filmeket láttam Clint Eastwoodtól amiket rendezett? Fúú azt hiszem lesz mit bepótolni.

gondolom puzsér, mert szeret szintben lenni az emberRemy írta:Itt meg 21-től...sonic írta:
En mar kivancsi vagyok, 14-etol adjak a mozik.![]()
![]()
Mindig rábaszunk.
imdb-n azért már nyomtak rá 1 pontost.Annyira kíváncsi lennék arra az emberre, aki csak úgy random rámegy egy filmre, hogy 1 pontot adjon rá.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ugy nez ki en is csak jovoheten tudom nezni, hacsak nem tortenik valami csoda.Remy írta:Itt meg 21-től...sonic írta:
En mar kivancsi vagyok, 14-etol adjak a mozik.![]()
![]()
Mindig rábaszunk.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Itt meg 21-től...sonic írta:
En mar kivancsi vagyok, 14-etol adjak a mozik.

imdb-n azért már nyomtak rá 1 pontost.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2015. május 11., hétfő 22:33-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sonic
Koszi. Akkor nalam is 2D lesz.ziro4vr írta:Konvertált 3d szerintem

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Konvertált 3d szerintem, én simára ülnök majd be valszeg, ezek a konvertált cuccok alapból torzítanak/elmosnak valamennyire, itt meg már a színvilág is olyan, hogy meg kell adni a lehetőséget a vizuális orgiának.
Nem illik.
- sonic
Nemhiszem hogy elcsesztek volna, akkor nem jonne a kritikusoktol a universal acclaim. A masik meg hogy benne van Hardy, szoval ha szar akkor is megnezem...ziro4vr írta:Hát csak nem cseszték el...Nem szokásom előzetesek alapján beárazni egy filmet, de ennek keményen ütnie kell.

Ez 3d-ben lett amugy forgatva? Mert most azon agyalok hogy milyen vetitesre uljek majd be.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát csak nem cseszték el...Nem szokásom előzetesek alapján beárazni egy filmet, de ennek keményen ütnie kell.sonic írta:Ja, teljesen el vannak ajulva a kritikusok. Minden idok egyik legjobb akciofilmje, meg ilyesmik...soadroli írta:A Mad Max elég jó lehet, "Az Empire Magazine és a Total Film is a maximális 5 csillaggal jutalmazta és jelenleg a Rotten Tomatoeson is az eddigi 16 kritikával 100%-on áll."![]()
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Az a hangziro4vr írta:http://hu.ign.com/batman-v-superman-daw ... gyar-eloze
-Mondd csak, te is vérzel?
-Most fogsz.
Mindezt a klotyószörny hangjára torzítva.

- sonic
Ja, teljesen el vannak ajulva a kritikusok. Minden idok egyik legjobb akciofilmje, meg ilyesmik...soadroli írta:A Mad Max elég jó lehet, "Az Empire Magazine és a Total Film is a maximális 5 csillaggal jutalmazta és jelenleg a Rotten Tomatoeson is az eddigi 16 kritikával 100%-on áll."