Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 12., kedd 16:20

A mai meccstől ki mit vár?
egyrészt egy ultraoffenzív bayernt, feltolt védekezéssel.
másrészt egy győzelemre játszó barcát, legalább is a játékosok és enrique szavaiból ítélve nem x-re akarjuk lecsorgatni.

nagy elvárásaim egyébként nincsenek, a vereség sem zavarna, inkább most kapjunk ki, mint a 3, idény szempontjából legfontosabb hátralévő meccsen (depor-bilbao-bl döntő), de a továbbjutásért ne kelljen izgulni.
amit szeretnék még, az legalább egy messi gól, ha már itt is olyan éles a versenyfutás a gólkirályi címért.
(egyébként ha ugyanannyit rúg a két földönkívüli, akkor mi alapján döntik el ?)

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 12., kedd 15:46

A mai meccstől ki mit vár?
Bayernes ismerőseim csak annyit kérnének a csapatuktól, hogy dögöljenek meg a pályán a nagy akarásba.
Reálisan, csak akkor van esélye a németeknek a továbbjutásra, ha az első negyed órában kapnak egy piros+tizi kombót. De láttunk már ilyet. :shifty:
Remélem jó meccs lesz és nem simázza le őket otthon is a Barca. :x
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 12., kedd 10:55

Én holnap azt várom,hogy a csapat nem fog finomkodni,hanem nagyon nekik ugrik majd.Ki kell magukból adni mindent ami bvennük van.Bajnokság nem lesz úgysem lehet,bár ott már kicsi az esélye hogy nyerjen a csapat.
Szóval holnap mindent ki kell adni magukból szerintem és nagyon be kell kezdeni.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 11., hétfő 21:51

Én nem csalódtam, valamilyen szinten természetes a visszaesés. A nyár nem sült jól el...de mindegy. Jövőre ha nem lesz 2 kupánk (bár a nyár tükrében ez még változhat), akkor viszont csalódott leszek.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 11., hétfő 21:48

Remy írta:Na, Kevin-Prince Boateng szabad lett.
Ez az, akit ket turbo hajt? :hmmm:

Amugy en majd szezon vegen nyilatkozok a szezonrol inkabb, bar elozetesen az eddigiek alapjan csalodas, de en nagyon bizok a BL-ben. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 11., hétfő 19:30

[/quote]
hamesz tökfölösleges.[/quote]

Szerintem epp James az akit most nem kell számon kérni. En is vontam a vállam miatta de igy szezon legfontosabb részére abszolút nem vele van baj. Inkább az univerzális Bale aki árnyéka a tavalyi önmagának ppedig az sem volt valami fényes de legalább a lába/feje elsult néha. James ahogy mostanában játszik jobb mmint az első éves bale.

A legnagyobb gond az hogy nem osztottuk be az erőnket. Kurvara tetszett mindenkinek az amit osszel toltak a srácot, megkockaztatom hogy meg ancelotti is elmelazott neha a szepsegben. De ez most maximálisan pofán vág minket. Kurva nagy mazlivan es persze munkaval talán meglehet a történelmi cim védés de akkor is remélem valaki levonja a tanulságot. Igy ekkora kerettel nem lehet 60-70 meccset végig játszani a szezonban. Ugy hogy kb a kupa meccsrt első par körei amik lazább a meccsekbol.
Amugy a kroos hirek nagyon felb***ak az agyam. Egyszer azt irjak elso fele jol ment az edzesnek most meg hogy talan mégse. Nem vagyok szakértő meg doki sem DE amekkorát suppant az bazi fájdalmas volt es szerintem a maximális terhelés inkább szerda délután kellett volna történjen fokozatos erősítéssel mintsem egy napra rá azonnal bele at edzesbe teljes erővel. Mondom nem vagyok szakértő de véleményem szerint ez inkabb veszélyesebb mint az ha fokozatosan jön rendbe. Az meg tok mind1 hogy igy taktikailag van ideje Carlonak gondolkozni, Illarramendi ma is holnap is es szerdán is ugyanolyan lessz mint eddig: nulla! Csak itt újra felhuzom magam mert a szezon elején amikor csillogott a csapat voltak olyan kiscsapatok ahol simán lehozta volna a meccset Illara és akkor a kezdő játékos nem esne ki sérülés illetve fáradtság miatt. De ez van ez a szezon vagy nagyon szép lessz vagy nagyon szar. A mérleg egyelőre nem a jó irányba billen de bízzunk. Az ingyen van.
Igy utólag egyetlen keresem van: hadd játszunk a sevilla ellen augusztusban a szuperkupaert;-)
- Hasta el final, Vamos Real -

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 11., hétfő 19:03

Nekem sehogy se csalódás, azért az erős szó...mondjuk, hogy semleges, mert bár a bajnokságot nagyon akartam volna, viszont voltak kifejezetten élvezetes időszakok, volt jó pár olyan meccs, amire szívesen emlékszem. Kevés volt az unalmas meccs talán, legalábbis ez most a benyomásom így visszaemlékezve.

BL-ben újra négy között vagyunk, nekem ez volt az elvárásom. Aztán persze a Juvét illene kicsapni, szerintem meg is lesz.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 11., hétfő 17:09

Csalódás, de igazából a sérülések miatt. Mert alapjáraton semmi bajom nem lenne a szezonnal, csak az, hogy tőlünk folyamatosan kiestek a legjobbak, a barcánál meg nem, így azért nehéz. És láthatjuk, hogy pont ez számított, hiába a 22 meccses győzelmi széria, hiába rúgtunk egy rakás gólt, benne van, hogy nem lesz kupánk.

És inkább ideges vagyok, mint csalódott.

Na, Kevin-Prince Boateng szabad lett. Jöhet tartaléknak ingyé. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 11., hétfő 17:07

realistahuni írta:
ha szerdán nem jutunk be a döntőbe akkor nekem ez a szezon hatalmas csalódás lesz.
Szerintem már így is csalódás, de ki ahogy érzi, attól függ milyenek az igények. Tavaly ilyenkor volt egy nem teljesen tökéletes, de komoly minőségünk amit idén tovább kellett volna vinni, de még megtartani se nagyon sikerült.
and1

hamesz tökfölösleges, bél leépült, modrics állandóan sérült, céronaldo térde még szarabb, kp-ra kellett volna még egy épkézláb ember, szóval elkúrtuk nagyon.

szerdán meg kell bacni a lyuvét. coz i dont give a fuck.
Kép
Kép
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 11., hétfő 17:03

ha szerdán nem jutunk be a döntőbe akkor nekem ez a szezon hatalmas csalódás lesz.
Szerintem már így is csalódás, de ki ahogy érzi, attól függ milyenek az igények. Tavaly ilyenkor volt egy nem teljesen tökéletes, de komoly minőségünk amit idén tovább kellett volna vinni, de még megtartani se nagyon sikerült.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 11., hétfő 16:06

Cé necces. :mrgreen: Amúgy én ugyanezt akartam, James lenne az emberem.
Nem illik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 11., hétfő 16:05

ziro4vr írta:Benne vagyok, űzzük. Eddig 1 vereségem van, R24 ellen dartsban...nos a darts meg ugye nem számít mind tudjuk.
na én cr-t hoznám. :mrgreen:
gólt lő vagy gólpasszt ad. :D

hogyha őt nem ér akkor iscot, de ha isco nem kezdő akkor jamest. :) :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 11., hétfő 15:59

Benne vagyok, űzzük. Eddig 1 vereségem van, R24 ellen dartsban...nos a darts meg ugye nem számít mind tudjuk. :lol:
Kell a pofon? Adhatok még egyet :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 11., hétfő 15:57

Galacticos írta: nem tudom benzema milyen állapotba van, de én kezdetném chicharitot. a zsoldosoknak meg levetíteném a dortmund elleni visszavágó előtt tett ígéreteiket.

aztán ziro, szépíteni akarom az eredményt. mit szólsz? :)
Csicsa nálam kicsit kifújt most, látványos a hajtása, de egyrészt csak a másik két sétáló BC tag miatt, másrészt 30 perc után ő is kifullad. És elég sok ziccer elment rajta mostanság. Benya kezdjen, aztán egy felesre jöhet a mexikói.

Benne vagyok, űzzük. Eddig 1 vereségem van, R24 ellen dartsban...nos a darts meg ugye nem számít mind tudjuk. :lol:
Nem illik.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 11., hétfő 15:52

wZoLee7 írta:Jajj ne már...rossz előjel? :lol: TV jósda be van nyomva? Egyszerűen le kell mosna az olaszokat 2-3 góllal és kész. A bajnokság elment, a Barca behúzza, jó eséllyel a kupát is. Kell az a történelmi bl győzelem. Ha a srácok megint a here vakargatós beleszarok stílusban mennek ki akkor megérdemelt lenne a kiesés, de ha odateszik magukat nem tudom elképzelni, hogy ne legyünk a döntőben.

Arra gondoltam, hogy remélem nem akar főszereplő lenni és nagyon belenyúlni a meccsbe, mint egy bizonyos Norvég bíró anno, Övrebö...nem szeretem a skandináv bírókat...remélem azért ez a mostani fószer korrekten fog bíráskodni, mert arra hatalmas szükség lesz majd...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 11., hétfő 15:52

ziro4vr írta:Olyan győzelemre és továbbjutásra számítok, mint az atma ellen, akár pirossal is.
énis, de továbbjutást várok.
és akarok.
ezt a szezont már csak az mentheti meg, ha szerdán nem jutunk be a döntőbe akkor nekem ez a szezon hatalmas csalódás lesz.
ha bejutunk és megnyerjük akkor meg kurva szép. :D

nem tudom benzema milyen állapotba van, de én kezdetném chicharitot. a zsoldosoknak meg levetíteném a dortmund elleni visszavágó előtt tett ígéreteiket.

aztán ziro, szépíteni akarom az eredményt. mit szólsz? :)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 11., hétfő 15:49

wZoLee7 írta:Jajj ne már...rossz előjel? :lol: TV jósda be van nyomva? Egyszerűen le kell mosna az olaszokat 2-3 góllal és kész. A bajnokság elment, a Barca behúzza, jó eséllyel a kupát is. Kell az a történelmi bl győzelem. Ha a srácok megint a here vakargatós beleszarok stílusban mennek ki akkor megérdemelt lenne a kiesés, de ha odateszik magukat nem tudom elképzelni, hogy ne legyünk a döntőben.
Egyszerűen lemosni maximum a kajafoltot fogod az új ariel mosószerrel. :lol:

Olyan győzelemre és továbbjutásra számítok, mint az atma ellen, akár pirossal is.
Nem illik.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 11., hétfő 15:27

Jajj ne már...rossz előjel? :lol: TV jósda be van nyomva? Egyszerűen le kell mosna az olaszokat 2-3 góllal és kész. A bajnokság elment, a Barca behúzza, jó eséllyel a kupát is. Kell az a történelmi bl győzelem. Ha a srácok megint a here vakargatós beleszarok stílusban mennek ki akkor megérdemelt lenne a kiesés, de ha odateszik magukat nem tudom elképzelni, hogy ne legyünk a döntőben.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 11., hétfő 15:16

Hivatalos, Jonas Eriksson fogja vezetni a szerdai Juventus elleni visszavágó mérkőzést. A svéd bíró már vezetett mérkőzést a Habfehéreknek, méghozzá a 2008/2009-es idényben a Real Madrid – Zenit (3:0) csoportmérkőzést, valamint a 2012/2013-as szezonban szintén a csoportkörben az Ajax – Real Madrid (1:4) mérkőzésen fújta a sípot. Forrás: Madridom.hu
Nem örülök a bíró küldésnek...én kifejezetten gyenge bírónak tartom...küldhettek volna valami nevesebb embert is...különben is egy skandináv bíró sosem jó előjel egyik csapatnak sem egy BL elődöntőben...

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 11., hétfő 12:02

Real Madrid - Juventus || UCL Promo 2015 || Where the magic happens
hideg kiráz ennek a faszinak a videóitól :ozil: legyen már szerda ! :salute:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Vissza: