na én cr-t hoznám.ziro4vr írta:Benne vagyok, űzzük. Eddig 1 vereségem van, R24 ellen dartsban...nos a darts meg ugye nem számít mind tudjuk.

gólt lő vagy gólpasszt ad.

hogyha őt nem ér akkor iscot, de ha isco nem kezdő akkor jamest.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 11., hétfő 16:05
na én cr-t hoznám.ziro4vr írta:Benne vagyok, űzzük. Eddig 1 vereségem van, R24 ellen dartsban...nos a darts meg ugye nem számít mind tudjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 11., hétfő 15:59
Kell a pofon? Adhatok még egyetBenne vagyok, űzzük. Eddig 1 vereségem van, R24 ellen dartsban...nos a darts meg ugye nem számít mind tudjuk.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 11., hétfő 15:57
Csicsa nálam kicsit kifújt most, látványos a hajtása, de egyrészt csak a másik két sétáló BC tag miatt, másrészt 30 perc után ő is kifullad. És elég sok ziccer elment rajta mostanság. Benya kezdjen, aztán egy felesre jöhet a mexikói.Galacticos írta: nem tudom benzema milyen állapotba van, de én kezdetném chicharitot. a zsoldosoknak meg levetíteném a dortmund elleni visszavágó előtt tett ígéreteiket.
aztán ziro, szépíteni akarom az eredményt. mit szólsz?
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 11., hétfő 15:52
wZoLee7 írta:Jajj ne már...rossz előjel?TV jósda be van nyomva? Egyszerűen le kell mosna az olaszokat 2-3 góllal és kész. A bajnokság elment, a Barca behúzza, jó eséllyel a kupát is. Kell az a történelmi bl győzelem. Ha a srácok megint a here vakargatós beleszarok stílusban mennek ki akkor megérdemelt lenne a kiesés, de ha odateszik magukat nem tudom elképzelni, hogy ne legyünk a döntőben.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 11., hétfő 15:52
énis, de továbbjutást várok.ziro4vr írta:Olyan győzelemre és továbbjutásra számítok, mint az atma ellen, akár pirossal is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 11., hétfő 15:49
Egyszerűen lemosni maximum a kajafoltot fogod az új ariel mosószerrel.wZoLee7 írta:Jajj ne már...rossz előjel?TV jósda be van nyomva? Egyszerűen le kell mosna az olaszokat 2-3 góllal és kész. A bajnokság elment, a Barca behúzza, jó eséllyel a kupát is. Kell az a történelmi bl győzelem. Ha a srácok megint a here vakargatós beleszarok stílusban mennek ki akkor megérdemelt lenne a kiesés, de ha odateszik magukat nem tudom elképzelni, hogy ne legyünk a döntőben.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 11., hétfő 15:27
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 11., hétfő 15:16
Nem örülök a bíró küldésnek...én kifejezetten gyenge bírónak tartom...küldhettek volna valami nevesebb embert is...különben is egy skandináv bíró sosem jó előjel egyik csapatnak sem egy BL elődöntőben...Hivatalos, Jonas Eriksson fogja vezetni a szerdai Juventus elleni visszavágó mérkőzést. A svéd bíró már vezetett mérkőzést a Habfehéreknek, méghozzá a 2008/2009-es idényben a Real Madrid – Zenit (3:0) csoportmérkőzést, valamint a 2012/2013-as szezonban szintén a csoportkörben az Ajax – Real Madrid (1:4) mérkőzésen fújta a sípot. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 11., hétfő 12:02
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. május 10., vasárnap 17:16
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 10., vasárnap 16:56
Hol kell alairni? :Đmia san mia írta:Csak ha megkapjuk Illaramendit cserébe ! ;)Csabi írta:pedig a reál madrid bevállalná![]()
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. május 10., vasárnap 13:34
Csak ha megkapjuk Illaramendit cserébe ! ;)Csabi írta:pedig a reál madrid bevállalná![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 10., vasárnap 13:32
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. május 10., vasárnap 13:30
Thiagót az elvakult Pep gyűlölők utálják, mondván, hogy ő a kedvenc miatta ment el Kroos stb.palesz77 írta:Szintén kérdeznék, Thiagoról ott mik a vélemények? Van rá esély, hogy amint Pep elhagyja a hajót, ő is távozik? (Esetleg vissza a Barcához..mia san mia írta:...) Sokat volt sérült, nem tudom ki hogy viszonyul arrafelé hozzá - Münchenes unokatesóm mondjuk szereti, de ő már Barcában is komálta, szivat is mindig miatta rendesen..
![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 10., vasárnap 13:22
Szintén kérdeznék, Thiagoról ott mik a vélemények? Van rá esély, hogy amint Pep elhagyja a hajót, ő is távozik? (Esetleg vissza a Barcához..mia san mia írta:...
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. május 10., vasárnap 13:15
Pep maga mondta a meccs után, hogy ez lefőtt. Persze a szokásos küzdeni kell a végéig szöveg az megy. De Pepnek itt most igaza van. Amint teret kapott a Barca (1-0 után) rögtön szét lett kapva a csapat. Márpedig most nincs más hátra mint előre. Ergo én egy hasonlóan nagy vereséget jósolok keddre.Toti írta:ha már itt van egy bayernes, lenne két kérdésem?mia san mia írta:Ugyan ugyan ! Kaptok hetet a visszavágón !![]()
Amúgy gratula a győzelemhez és a döntőhöz is a Barcának.
mik a vélemények guardioláról a bayern szurkolók körében úgy általánosan?
másik pedig, h mennyire készülnek orbitálisan nagy feltámadásra a barca elleni visszavágó kapcsán a csapatnál? fogadkoznak egyáltalán?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 10., vasárnap 13:11
ha már itt van egy bayernes, lenne két kérdésem?mia san mia írta:Ugyan ugyan ! Kaptok hetet a visszavágón !![]()
Amúgy gratula a győzelemhez és a döntőhöz is a Barcának.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2015. május 10., vasárnap 13:09
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 10., vasárnap 6:27
így.A lenyegen nem valtoztat szerintem, hogy Karim nagy plussz lesz a kozeppalyas jatekunknak is. Sokat visszalep, szervez, es vedekezik is, szoval ilyen szempontbol en igazat adok shutternak, de majd o leirja hogyan gondolta....
nyilván szívesebben játszanánk a juventussal, több esélyünk lenne ellenük, mint a real ellen.Drukkoljatok a Juvénak , hogy kihúzza valahogy
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. május 10., vasárnap 0:11
Drukkoljatok a Juvénak , hogy kihúzza valahogy'shutterisland írta:HA kroos nem tudja vállalni, akkor egyértelmű, hogy a juventusnak a középpályán kell megfognia a meccset, ha akar valamit, a vidal-pogba-marchisio-pirlo négyessel a ramos-james-isco (+benzema, ha sikerül összedrótozniuk) ellen.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem