Iker Casillas
Re: Iker Casillas - 1
Remélem vele kezdik majd a megtisztulást.
El kell adni.
Pont.
Akkor hozza a bravurrokat amikor már késő.
Sorozatban.
El kell adni.
Pont.
Akkor hozza a bravurrokat amikor már késő.
Sorozatban.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Na ez a megmozdulása jellemezte az egész szezonunkat... 
Amúgy ma faxa volt és tartotta a csapatban végig a reményt.

Amúgy ma faxa volt és tartotta a csapatban végig a reményt.
Én kérek elnézést, ahonnan én idéztem, ott akkor eltorzították a mondatot két helyen is az általad mutatottakhoz képest.
(Meg nem mellesleg ezek szerint eleve rosszul is emlékeztem, sorry.)
(Meg nem mellesleg ezek szerint eleve rosszul is emlékeztem, sorry.)
Szomorú, hogy idáig fajult a helyzet. Nem tudok mást mondani, nem akarom értékelni egyik felet sem. De ez mind a közönséghez, mind Casillashoz méltatlan már, ami itt megy körülötte.La liga locan így fordították:
"Most már kinyalhatjátok a seggem a hülye fütyülésetekkel!
A fenébe is!
Elviselhetetlenek vagytok, baszki!"
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nagyjából három másodpercig tart utánanézni.Simi írta:Ígérem, ezután leállok én is a témáról, csak ha már elkezdtük tisztába tenni, akkor ezzel fejezném be:istimester írta:Mou anno azt mondta, hogy Adán jobb formában van Ikernél, nem azt, h jobb kapus
"It's a technical decision. The coach analyses the situation, looks at the players and chooses his team. For me and my coaching staff, Adán is better than Iker."
Direkt visszakerestem, tény, angolul találtam, tehát ez már le van fordítva az eredeti spanyolról és ugye sokszor torzít a fordítás az eredeti értelmen, szóval nem tudom, hogy spanyolul hogy mondta szó szerint Mou, de ez kerek perec azt jelenti, hogy Adán jobb, mint Iker.
További három másodperc kugli, magyar web:It's a technical decision. The coach analyses the situation, looks at the players at his disposal and chooses his team. At the moment, for me and my coaching staff, Adan is better than Iker.
http://www.futballista.hu/2012/12/23/mo ... z-allasat/
http://sportgeza.hu/futball/2012/12/23/ ... mondok_le/
http://www.nb1.hu/hirek/mourinho-szakma ... ztatasaval
http://www.blikk.hu/blikk_sport/mourinh ... st-2126331
http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... -casillas/
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Engem is felbasz a elmúlt években mutatott formája, de akkor is rossz ezt átélni.
Egyrészt magának köszönheti, másrészt azért rengeteget tett a klubért, harmadrészt mindenkinek jót tesz, ha elköszön.
Egyik legnagyobb ikonként fogok rá emlékezni, mindig is szerettem, de azzal, hogy itt van, már csak saját magának árt.
Egyrészt magának köszönheti, másrészt azért rengeteget tett a klubért, harmadrészt mindenkinek jót tesz, ha elköszön.
Egyik legnagyobb ikonként fogok rá emlékezni, mindig is szerettem, de azzal, hogy itt van, már csak saját magának árt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
dannen írta:vót má?
elege lett, hogy kifütyülik, valami ilyesmit mondd, hogy "elég lesz már a fütyülésből bacca meg" vagy valami ilyesmi.
La liga locan így fordították:
"Most már kinyalhatjátok a seggem a hülye fütyülésetekkel!
A fenébe is!
Elviselhetetlenek vagytok, baszki!"
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ki kéne jönni értelmesen egy beadásra kezdetnek...dannen írta:vót má?
elege lett, hogy kifütyülik, valami ilyesmit mondd, hogy "elég lesz már a fütyülésből bacca meg" vagy valami ilyesmi.

Ígérem, ezután leállok én is a témáról, csak ha már elkezdtük tisztába tenni, akkor ezzel fejezném be:istimester írta:Mou anno azt mondta, hogy Adán jobb formában van Ikernél, nem azt, h jobb kapus
"It's a technical decision. The coach analyses the situation, looks at the players and chooses his team. For me and my coaching staff, Adán is better than Iker."
Direkt visszakerestem, tény, angolul találtam, tehát ez már le van fordítva az eredeti spanyolról és ugye sokszor torzít a fordítás az eredeti értelmen, szóval nem tudom, hogy spanyolul hogy mondta szó szerint Mou, de ez kerek perec azt jelenti, hogy Adán jobb, mint Iker.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Mou anno azt mondta, hogy Adán jobb formában van Ikernél, nem azt, h jobb kapus
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miguel Ángel Díaz [COPE]: "Wednesday's game might be Casillas' last game at the Bernabéu."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Rosszul fordítottam. Elnézést a letámadásért.OutSider írta:Egy szóval sem írta senki, hogy Mou fúrta Raúlt...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Egy szóval sem írta senki, hogy Mou fúrta Raúlt...
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mou nem fúrta Rault. Illene tájékozódni is néha. Tökéletesen korrekten járt el a csapat szemszögéből.....Raul maga ment el mivel mou nem biztosította számára a szokásos fix kezdő posztot. Ezt pedig az első beszélgetésükkor tisztázta vele.
-
Tiszakarádon játszana már ha a döntőben nem fejeli a gólt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te nem hiszed el, ezzel nincs gond. Azzal már inkább, hogy úgy adod elő, mintha csak a te nézőpontod lenne az igaz. Mert aki elhiszi azokat a sorokat, amiket lehozott számtalan újság, meg azokat a nyilatkozatokat, hogy kemény balhék voltak Casillas és Mou között, az egy dilettáns hülye és maradjon a Blikknél.Én részemről nem hiszem el, hogy Iker távolíttatta el Muo-t. Ha 1 játékosnak ilyen hatalma volna 1 klubbon belül akkor már Raul inkább megtette/megtehette volna. De érdekes módon ő nem maradt mikor jött Muo és fúrta ki hanem távozott pedig állítólag Raúl is megfúrt előtte igazolásokat is stbstb... nem hinném, hogy pont Muo ellen fogyott volna el a "varázsereje".
Aztán kérem az érveket, és azt írod, hogy erre nem lehet írni, mert nincsenek, csak te pont a másik felét hiszed el a dolgoknak. Ergo mindenki hazudik, aki valaha megszólalt az ügyben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- OutSider
Nyilván ha egy Cr7 vagy Benzema profilkép sokkal hitelesebb lenne még a már 100 embernek van is ilyen a fórumon.phys írta:off
Nem beleszólva a vitába amúgy Casillas teljesítményével kapcsolatban, de muszáj megjegyeznem, hogy ez a profilkép annyira zavaró, hogy egy sort nem tudok én személy szerint komolyan venni tőled OutSider.
Az pedig, hogy ez alapján mondasz értékítéletet az igen szűk látókörre vall. Azért köszönöm , hogy véleményezted a dolgot.
De igen, ez lehetséges.Erre azert meg reagalok. Csak fekete es feher letezik? Nem lehet, hogy mindket fel valamilyen szinten felelos?
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
off
Nem beleszólva a vitába amúgy Casillas teljesítményével kapcsolatban, de muszáj megjegyeznem, hogy ez a profilkép annyira zavaró, hogy egy sort nem tudok én személy szerint komolyan venni tőled OutSider.
OutSider írta:Akkor Iker az ordog maga az antikrisztus? Mou pedig a szent? Nos azért szerintem inkább utóbbi mint előbbi.h3x0r írta:
Nem nekem irtal, de.. Mourinho maga az ordog, a gonosz, Iker a szent, a szegeny aldozat. Nem tudom akkoriban hol voltal, vagy mit csinaltal, de ha valoban kovetted az esemenyeket, akkor tudhatod, hogy ennel azert joval bonyolultabb a helyzet. Eleg csak Arbeloa nyilatkozataira gondolni, amikben elmondta, hogy a jatekosok is boven felelosek voltak az akkor kialakult helyzetert. Na de ez mar oldalakon keresztul ezerszer ki lett targyalva, nem is akarok ujra belemenni.
De ki is szálltam ebből az egész témából csatlakozom hozzád.
Ugyan nem nekem szólt egyik komment sem

A tettek/tények viszont nagyon beszédesek. Casillast Adánra váltotta Mou, majd egy olyan meccs után nyilatkozta azt, hogy "Adán jobb kapus, ő az elsőszámú ezentúl", mikor 3-2-re kaptunk ki a Malagától idegenben, és kettőt potyázott a háromból Ádán. Ez minden, csak nem technikai/sportszakmai hozzáállás, és itt a nyilatkozatra gondolok elsősorban, mert az hogy Casillas pad, az egy dolog, de egy ilyen meccs után elmondani az elmondottakat arcpirító hazugság. Ramos és Pepe padoztatása dettó ez volt, bosszú, nem volt sportszakmai oka.
De a legbeszédesebb tény, ahogy Mou elmenekült innen: októberben kábé kijelentette, hogy a bajnokságot a rossz évkezdés miatt elvesztettük, és onnantól kezdve hogy blamának indult az év, Angliáról nyilatkozott folyton.
Az egész csapat nagyon megszenvedte azt az időszakot, nem hiszem, hogy "győztest" vagy "áldozatot" hirdethetnénk. Ha csak nem azt mondjuk, hogy az egész klub áldozat volt, Mouval és Casillas-szal, Ramos-szal, Pepével, stb. együtt, mert kidobtunk egy évet a picsába, mikor simán esélyesek lehettünk volna. De ez az egy kidobott év mindenkinek kidobott év volt, ezért nem látom értelmét, hogy akkor most ki volt hibás, mert mindenki ugyanúgy megszenvedte.
Persze az elvesztegetett év értelemben talán a legnagyobb áldozatok mi voltunk szurkolók.
- h3x0r
Erre azert meg reagalok. Csak fekete es feher letezik? Nem lehet, hogy mindket fel valamilyen szinten felelos?OutSider írta:Akkor Iker az ordog maga az antikrisztus? Mou pedig a szent? Nos azért szerintem inkább utóbbi mint előbbi.h3x0r írta:
Nem nekem irtal, de.. Mourinho maga az ordog, a gonosz, Iker a szent, a szegeny aldozat. Nem tudom akkoriban hol voltal, vagy mit csinaltal, de ha valoban kovetted az esemenyeket, akkor tudhatod, hogy ennel azert joval bonyolultabb a helyzet. Eleg csak Arbeloa nyilatkozataira gondolni, amikben elmondta, hogy a jatekosok is boven felelosek voltak az akkor kialakult helyzetert. Na de ez mar oldalakon keresztul ezerszer ki lett targyalva, nem is akarok ujra belemenni.
- OutSider
Akkor Iker az ordog maga az antikrisztus? Mou pedig a szent? Nos azért szerintem inkább utóbbi mint előbbi.h3x0r írta: