Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 13., szerda 22:53

nmate írta:Igen Ancelotti balfasz, hogy kihagyott ziccereket. Húzzatok a csába.
De nem lehet mindent a játékosokra fogni. Mégis csak neki kéne felkészíteni őket minden téren. Ennyi véletlen nincs a világon. Én nagyon sokáig kiálltam mellette, de ez már sok tényleg... Megint elbalfaszkodták a bajnoki hajrát 4!!!! pont előnyről, csak most még a döntőbe sem sikerült bejutni. Persze szép, hogy idáig eljutottunk, de ez a BL szezon max ősszel volt a miénk. Schalke ellen is mi volt? Atlético ellen volt valami fellángolás, de itt az elődöntőben megint egy nagy semmi, még hazai pályán sem. A kupáról ne is beszéljünk.

Szerintem egyszerűen kevés ide a tudása, vagy a szakértelme, nem tudom.. De lehet Perez miatt van minden.

Én nem tudom mi volt az a 22 meccses győzelmi széria így utólag bele gondolva, mert ha tényleg csak Modric miatt volt az egész, akkor megette a fene a dolgot. Előszezon is hogy sikerült úristen... Csoda, hogy így lehoztuk ezt a szezont.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 13., szerda 22:50

Carlo még kapna tőlem egy évet...viszont holnaptól kezdve lehet készülni a következő szezonra majd...bízom benne, hogy egy versenyképesebb és bővebb keretet tudunk összehozni...

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 13., szerda 22:49

Nyáron kezdődött minden amikor Casillast itthagyták Perezék Lopezt meg eltakarították.
Itt kezdődött minden bassza meg.
Már nyáron tudtuk ezt.
Utánna meg jött minden dőlt minden össze.

Tavaly azért míért nem volt jó?
Ez a meccs is kézben volt egyértelmüen.Csak megint elszartak mindent a játékosok.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára csabi87 2015. május 13., szerda 22:51-kor.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. május 13., szerda 22:48

Azért lehet Ancelotti egy taktikai zseni, de ez sajnos nem látszik a csapaton...sajnos nem egy motivátor, nem tudja a srácait felspanolni. Hiába mentünk 20 percig, a góljuk megint összetört minket. Akárcsak Torinóban. Á, már egy éve sem volt jó, az idén meg aztán hibát, hibára halmozott...
Aki meg jön azzal, hogy nem Ancelotti hagyta ki a helyzeteket, annak javaslom, olvassa el még egyszer amit írtam.
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 22:47

phys írta:
Ő rakta a pályára a magicboyst. Ő nem pótolta megfelelően az embereket és ő nem rotált, hogy megelőzze a sérüléseket és még 1000 más hiba, meccsről meccsre.
És ezért ki kell baszni? Órádban lemerül az elem eldobod az órát?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 13., szerda 22:47

Ancelotti=/= vezetőség. Utóbbi a ludas. Igaz abba bele lehet venni az olaszt, az igaz. El lett kúrva az egész koncepció, fifában működött volna, de a valóságban becsődölt. Ideje váltani. Ja és vissza Zidanet Carlo mellé.
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 13., szerda 22:46

Ancelotti nincs tököd.

phys
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric

HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 13., szerda 22:45

Ő rakta a pályára a magicboyst. Ő nem pótolta megfelelően az embereket és ő nem rotált, hogy megelőzze a sérüléseket és még 1000 más hiba, meccsről meccsre.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 13., szerda 22:45

csak gratulálni tudok a vezetőségnek, hogy egy tavaly bl győztes, idén minden fronton győzelemre esélyes csapatot sikerült szétbarmolni :salute: :salute:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 22:44

Igen Ancelotti balfasz, hogy kihagyott ziccereket. Húzzatok a csába.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 13., szerda 22:43

VanillaSky írta:(a katalánoknak meg grat, azért évek óta edző nélkül - a közvélekedés szerint - ismét ott vannak és a tripla kinéz nekik. Valami/valaki azért mégiscsak van náluk ami nálunk hiánycikk.)
Ha azt nézzük, hogy amíg nem ment Messinek meg Suareznek, addig szenvedtek (szinte egész ősszel), amikor Vilanova meg Roura volt a padon, akkor 100 ponttal lettek bajnokok, pedig egyik sem egy hatalmas edző szerintem.

phys
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric

HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 13., szerda 22:41

letripláztattuk a barcelonat, csak gratulálni tudok.
Nagy edző vagy ancelotti. Január első meccse óta kalap szar az egész. Komédia ez a teljesítmény amit nyújttottunk ilyen kerettel.

Raull77
Kedvenc játékosaid: raul,casillas,cr
Kedvenc csapatod: Real Madrid,FTC

HozzászólásSzerző: Raull77 » 2015. május 13., szerda 22:41

Ez a olasz FOS remélem elhúz innen melegebbre,,,megcsinálta leamortizálta amit tudott,,grat,,anchelottu budos szar

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 13., szerda 22:38

Talán még 1 éve van Ancelottinak. Idén nagyjából nulla teljesítményt nyújtott a brigád és az edző is. Az év arra legalább jó volt, hogy nyilvánvalóvá váljon, hogy Casillasnak vége van ennél a csapatnál. A védelmet meg alapjaiban kell felrázni, mert még az agyonajnározott Varane is akkora baromságokat művelt a szezonban, hogy csak néztem.

(a katalánoknak meg grat, azért évek óta edző nélkül - a közvélekedés szerint - ismét ott vannak és a tripla kinéz nekik. Valami/valaki azért mégiscsak van náluk ami nálunk hiánycikk.)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 16:55

hunmadridista írta:
morientes írta: Ez ok,csak nemtom kiben gondolkodik a presidente,én jelen pillanatban nem tudnék jobbat mint az olasz,még akkor sem ha idén ne aggy isten nem nyernénk semmit..
Rengeteg helyen Kloppot írják, mint lehetséges utód.
Hát amilyen diplomáciai érzékkel verte meg a jó isten,adnék neki kb fél évet :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 13., szerda 15:39

Szerintem Carlo marad. Klopp jó, de ő inkább Simeone stílus képviselője. Egy kis költségvetőssel rendelkező csapattal, ahol sok a fiatal tehetség, akiket pont ő vitt oda csodát tud tenni...de nem tudjuk mi lenne vele ha hirtelen nagyobb sztárok közé csöppenne, egy valag lóvé lenne, az jön akire rámutat...Perez :mrgreen:

hunmadridista

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 13., szerda 15:08

morientes írta: Ez ok,csak nemtom kiben gondolkodik a presidente,én jelen pillanatban nem tudnék jobbat mint az olasz,még akkor sem ha idén ne aggy isten nem nyernénk semmit..
Rengeteg helyen Kloppot írják, mint lehetséges utód.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 13:15

Viszont, ha ne adj Isten szerdán búcsúznánk a BL-től is, akkor nagy valószínűséggel Perez meneszteni fogja az olaszt...legalábbis szerintem...
Ez ok,csak nemtom kiben gondolkodik a presidente,én jelen pillanatban nem tudnék jobbat mint az olasz,még akkor sem ha idén ne aggy isten nem nyernénk semmit..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hunmadridista

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 11., hétfő 15:11

Nálam akármi lesz is a szezon vége, Carlo kapna még minimum egy évet...ha Mourinho maradhatott 3 évig, akkor Ancelottinak is kijár a bizalom...
Viszont, ha ne adj Isten szerdán búcsúznánk a BL-től is, akkor nagy valószínűséggel Perez meneszteni fogja az olaszt...legalábbis szerintem...
A másik problémám, amit már előttem is írtak, hogy úgy néz ki Hierro visszalépés Zidane-hoz képest...szerintem Zizou remek motivátor volt Carlo mellett, így ki tudták egymást egészíteni (Carlo nyugodtabb - Zidane temperamentumosabb)...míg most a spanyol, nem hiszem, hogy érdemben sokat hozzá tudna tenni taktikához, vagy akármihez...de mondom, nem látok a dolgok mögé, nem biztos, hogy így van....

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 11., hétfő 9:01

Ancelottival talán az a baj, hogy nem tudja minden meccsre felpörgetni a csapatot. DE itt sokat segít egy megfelelő másodedző. Egyébként Hierro mit csinál, mert úgy tűnik elég nagy visszalépés Zidanehoz képest. Talán kéne oda egy tüzesebb ember.

A másik az a mindenkori Real edző problémája: Perez vásárol, ő meg csináljon belőle csapatot valahogy. Nem volt megfelelő a keret összetétele, ezt ősszel is írtam, de majd a szezonértékelőben kifejtem.

Őszintén remélem, hogy marad az olasz, és jövőre megfelelő kerettel hozza a megfelelő eredményeket (triplázás :mrgreen: )

Vissza: