Még mindig?
Fogadjátok el, hogy máshogy látjuk. Van aki szerint (érzésem szerint nagyon tévesen) Bale egy darálós futógép, semmi több. Szerintem nem követték eléggé, vagy alábecsülik.
Nem kell győzködni a másikat.
Bale-lel is ugyanúgy lehetne szép foci.
De megnyugodhattok, nem fog jönni idén szerintem. Minimális esély van rá, szerintem komolyan gondolják, hogy ott tartják a 'Spursben. Ő meg nem fog hisztizni, meg Levynél az sem garancia, láttuk Modricnál, aki végül jött, de szerintem mi engedtünk inkább a végső ár kialakulásánál...
Cé meg hogyne élne meg játszó társak között?! Nem érzi a kényszerítőket? Ugyan már... Benzemával meg Marceloval is olyan butításokat tudnak kis területen, hogy öröm nézni. Egyből teszik, állítgatás nélkül, oda, ahová kell. Persze kisebb területe adódik így, de attól még a fizikai fölénye megmarad, neki az indulósebessége sem rossz, helyezkedni, beindulni meg nagyon tud. Nem nagyon félteném én...
Agüerot meg nem értem én sem, hogy minek hozzák elő. Nem mondom, hogy még nem volt példa arra, hogy valaki hosszabbítás után lelépett, de nyilatkozta is, hogy kamu minden ilyen hír, jól érzi magát, a Citynél számolnak vele, nincs is nagyon értelmes támadójuk rajta kívül. Főleg ha lelép Tevez is, meg Dzekoról is voltak ilyen hírek.
Még annyi, hogy azért ez a darálós vs. élvezhető foci megítélése is relatív. Én is imádom a technikai finomságokat, a gyors kispasszos jogát, de azért amikor a saját tizenhatosunktól 4 húzásból gólt verünk, azt is tudom nagyon értékelni. Ráadásul megvannak hozzá az emberek, ezt nem fogják kiölni a játékunkból.
A tiki-tökömet meg hírből sem akarom látni Madridban. Fontos a labdatartás, de előre irányuljon nagyrészt a játék. Szóval valami jó kis kombit agyaljon ki Ancelotti.