Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
BBeno

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 23:23

hát itt pont hogy engem erősítesz meg. ugyanis itt szó sincs kivásárlási árról. sőt azt írja hogy ez az adó akkor van mikor két spanyol klub egymás közt ad-vesz. elvileg illarra kivásárlási ára 30 millió volt (by madridom rövidhír). itt arról írnak hogy fizettek 32-t.

madridomon ilyen hírek voltak hogy 30 tisztán és 8.9 az adó. meg előtte volt róla szó hogy simán 38 és akkor nincs kiv. ár. de a hivatalosban meg csak 32 ahogy olvasom.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 23:18

Segítek neked:
http://www.realmadrid.com/en/news/2013/ ... larramendi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 23:08

BBeno írta:illarrát pont nem kivásároltuk. az adózás miatt. 30 volt a kiv. ára de akkor rájött volna valami mocskos adó és emiatt felette fizettünk. nem?
Nem. Azért jött rá adó, mert kivásárlási árért vettük. Ezt azonban vissza lehetett igényelni. Spanyoloknál mindig rájön ez az adó, ha kivásárlási áron egyeznek meg a felek.
a másik az meg tökmindegy milyen kérdés. a lényeg hogy ilyen esetben létezik ez. win-win alapon.
Konkrét példát nem írtál, csak lehetőséget.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 23:06

illarrát pont nem kivásároltuk. az adózás miatt. 30 volt a kiv. ára de akkor rájött volna valami mocskos adó és emiatt felette fizettünk. nem?

a másik az meg tökmindegy milyen kérdés. a lényeg hogy ilyen esetben létezik ez. win-win alapon.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 23:05

BBeno írta:most remélem viccelsz. de van itt egy bizonyos illarra.

valamint akkor is szokott ár felett elmenni egy játékos ha kedvezményt kap a vevő. pl. kiv ár 20 millió de a vevő nem tudja egyben fizetni. ilyenkor megegyeznek 25-ben de akkor 12-t most 13-at két év alatt fizetnek. ilyesmi.
Illarra? Kivásárlási árért vettük.

A másik az megint más, az már finanszírozási kérdés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 10., vasárnap 23:02

Egyébként én nem, viccen kívül. Mi értelme lenne annak?
Valami jófajta csalásnál lehet lenne értelme

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 23:01

most remélem viccelsz. de van itt egy bizonyos illarra.

valamint akkor is szokott ár felett elmenni egy játékos ha kedvezményt kap a vevő. pl. kiv ár 20 millió de a vevő nem tudja egyben fizetni. ilyenkor megegyeznek 25-ben de akkor 12-t most 13-at két év alatt fizetnek. ilyesmi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. május 10., vasárnap 23:03-kor.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 22:59

olyanról még nem hallottunk hogy valaki a kivásárlási ára felett ment el...
Egyébként én nem, viccen kívül. Mi értelme lenne annak?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 22:57

olyanról még nem hallottunk hogy valaki a kivásárlási ára felett ment el...

viszont ja. nem kerestem utána de annyira nem csapott meg senkit a hír ahogy láttam. meg én is erős elvileg szót odaírtam mert magam is kételkedtem már a forrás megbízhatóságában is.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 22:40

Mondjuk ha rákerestél a nevére, akkor láthattad, hogy mennyi a kivásárlási ára, és akkor te sem terjesztetted volna a kacsát.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 22:36

na az már barátibb ár. nem tudom miért kell telenyomni kacsával az ilyen híreket.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 10., vasárnap 22:33

Kruse végül 12 millió euróért megy Wolfsburgba, nem 32. Annyiért mondjuk megérte, kiváncsi leszek hogyan erősítenek tovább nyáron a BL-re.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 10., vasárnap 17:03

Klopp kizárt, hogy a Bayern edzője legyen. Szerintem nem akarná szembeköpni a Dortmund szurkolókat, meg amúgy is utálja őket szerintem, amennyi bosszúságot okozott neki meg a csapatának, főleg a 2 évvel ezelőtti BL döntő.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 10., vasárnap 16:32

Kerlon írta: Ja, és Gündogan is távozóban meg Klopp is szabad. Amúgy kétlem, hogy a következő években nagy sztár oda igazoljon. Vagy a kicsik jobbjait veszik vagy feltörekvőket, mert nem hiszem, hogy csábító lesz a Bundesban szórakoznia bárkinek is.
Hát alapból nincs sok nagy sztár, maximum sztár-értékű játékosok, de azok nagyjait lefoglalja a két spanyol nagy, vagy mondjuk a Chelsea&City duó.

Gündogan nem fog odamenni szerencsére, bár a MUt is hasonlóképp utálom, szóval lose-lose szitu. :lol: Akire sokat tennék, hogy 15-től vagy 16-tól ott fogja pengetni, az De Bruyne.

Szóval abban nem értek egyet a mondandóddal, hogy mennének oda, a bundás már nem olyan visszatartó erő mint 4-5 éve, csak szűk az a réteg nagyon akire te is gondolsz, és ők is legnagyobbrészt elkeltek már.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 10., vasárnap 16:31

Amúgy szerintem lehet maradni fog még egy évet Guardiola

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 10., vasárnap 16:26

ziro4vr írta:Alapból szerintem minőségben nem fognak elérni a Real és a Barca szintjére, illetve amit játszottak a csúcs Schweini-Robben-Ribery trióval, az sem fog menni. Egy Dortmund-féle struktúrát tudnék ott elképzelni, ahhoz össze lehet hozni jó állományt. A felét már úgyis ellopták. :lol:
Ja, és Gündogan is távozóban meg Klopp is szabad. Amúgy kétlem, hogy a következő években nagy sztár oda igazoljon. Vagy a kicsik jobbjait veszik vagy feltörekvőket, mert nem hiszem, hogy csábító lesz a Bundesban szórakoznia bárkinek is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 10., vasárnap 16:18

Ezért is írtam már oldalakkal ezelőtt vagy nem tudom mikor, hogy ott kezdődik, hogy kirúgják e a spanyolt és kit tudnak a helyére szerezni, milyen felvázolt koncepcióval.
Nem illik.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 10., vasárnap 16:15

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy pont egy Real szurkoló tudhatná a legjobban, hogy játékost vásárolni mindig könnyebb mint csapatot építeni, na hát még a megfelelő edzőt megtalálni....

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 10., vasárnap 16:15

Alapból szerintem minőségben nem fognak elérni a Real és a Barca szintjére, illetve amit játszottak a csúcs Schweini-Robben-Ribery trióval, az sem fog menni. Egy Dortmund-féle struktúrát tudnék ott elképzelni, ahhoz össze lehet hozni jó állományt. A felét már úgyis ellopták. :lol:
Nem illik.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 10., vasárnap 16:11

ziro4vr írta:Kapuban megvannak.
Védelemben Lahm, jhv(akit idén venni fognak elvileg), Boateng, Benatia, JM, X, Alaba, Bernat
Rode(nem tudom miért írtad le, kumma hasznos kiegészítő ember, ilyen kéne nekünk is), Schweini, Thiago, JM, Gaudino, Scholl, Hojbjerg
Götze, Robben, Müller, Kurt, Weiser, Lewandowski, X

Alapból abból indulj ki, hogy guardiola menni fog és egy normális edző érkezik. Akkor mehet vissza mindenki a helyére, a nyugtalan németek maradnak és visszatalálnak a formájukhoz, jöhet a direktebb foci.

Kell nekik egy klasszis khv, egy jhv csere, Ribery pótlása és kb ennyi. Lahm, Schweini simán elfocizgat még ott 2-3 évet magas szinten, ezek tudatos és fullprofi emberek, tudják mi kell a testüknek. A spanyolok elvannak ott, nem fognak menni.
Hojbjerg, Gaudino, Kurt, Weiser, Scholl fia, ezekből 1-2 biztosan be fog válni és be fog épülni.

Pénzük van dögivel, vonzóak is, Sammerék értik a dolgukat, csak egy spanyol kopasz vírus zavart be. Ha őt elküldik, megint olyan veszélyesek lehetnek, mint Heynckes idején.
Szóval azzal kezdtem, hogy 2017-18-tól nagy reboot várható a bajoroknál, mert a kulcsjátékosok kiöregednek, lejár a szerződésük. Schweini és Lahm addigra 33-34 éves lesz, az utóbbi már a válogatottságot is lemondta, de az előbbi köré meg nyilván nem lehet majd csapatot építeni - és itt most erről beszélünk. A védelemben Bernat max. kiegészítő ember lesz, mert Alaba mellett nincs esélye a csapatba kerülni. Benatia eddig szörnyű, a szűk elittől messze van, a Thiago, Javi Martinez (aki egyébként nem középhátvéd...) duóból legalább az egyikben biztos vagyok hogy távozik. Nem egy oltári véletlen műve hogy elkezdett latinosodni a Bayern, hanem Guardiola-nak köszönhető. Nem is irigylem az ott maradó spanyolok majd Pep után, rajtuk extra kényszer lesz, hamarabb fogják őket hibáztatni mint a hazai játékosokat. Thiago egyébként is csak miatta igazolt Münchenbe. Robben-t pedig nem Götze fogja pótolni, ha csak nem vágatja kopaszra a haját. Weiser szerződése idén lejár, valószínű hogy nem hosszabbítanak vele mert semmi extra a srác. A Hojberg, Gaudino, Kurt trióból pedig ha egy tud hozni egy BL alapember színvonalat 20-22 évesen akkor szerencséjük van. Ilyen játékosok tucatszámra akadnak más bajnokságokban is.

Vissza: