HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 11., hétfő 10:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 11., hétfő 10:24
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 11., hétfő 10:20
hát végre kijött a "gyári" törés, előtte csak a szenvedés voltnumberone1 írta:csak sikerulthehe írta:na megoldottam, low memory hibával lépett ki mindig, de az volt a gond, hogy as ssd miatt le volt véve 0-ra a virtuális memória, úgyhogy az egyik normál vinyó partícióra csináltam pár gigányi helyet neki, mostmár stabil mint a kukim.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 11., hétfő 10:14
nekem is az jönsonic írta: Nekem lassan epul a meth halalcsillag...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 11., hétfő 5:35
csak sikerulthehe írta:na megoldottam, low memory hibával lépett ki mindig, de az volt a gond, hogy as ssd miatt le volt véve 0-ra a virtuális memória, úgyhogy az egyik normál vinyó partícióra csináltam pár gigányi helyet neki, mostmár stabil mint a kukim.
Az elso reszet meg en is vegig jatszottam 2-3 alkalommal, a masodikat majdnem. Epp a vege elott hagytam abba, a sarkany kinyirt aztan nem kezdtem ujra. Amugy en is birom nagyon.Fején találtad a szöget .![]()
A The Witcher: Enhanced Edition megvan dobozosan , GOG-on és Steam-en .
A The Witcher 2: Assassins of Kings megvan dobozosan .
A The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition megvan dobozosan , GOG-on és Steam-en .![]()
![]()
És csak hogy érezzétek a törődést , új trailer , Rage and Steel. :Đ
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 11., hétfő 3:10
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 11., hétfő 2:54
Nekem lassan epul a meth halalcsillag...sebydani írta:elmész hehe ezzel a játékkal a fenébe![]()
![]()
nem bírom abbahagyni
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 10., vasárnap 22:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 10., vasárnap 21:03
Ok, eredetibe még nem tudtam megvenni, viszont rendes verzióval még csak most találkoztam. Működik, nem akad, nem bugos, stb.VanillaSky írta:Már 3 hete kb.El sem hiszem, hogy eljött ez az idő. GTA 5 PC-n!!
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 10., vasárnap 20:51
Már 3 hete kb.El sem hiszem, hogy eljött ez az idő. GTA 5 PC-n!!
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 10., vasárnap 20:05
OMG! Ez nagyon beteg...
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 10., vasárnap 12:09
Egyetértek , eddig úgy néz ki hogy DX 12 nagy előrelépést hoz . De pesszimista vagyok , ugyanúgy le lesz butítva mint most mivel a nagy pénz a konzolokban van . Persze lesznek játékok amik kihasználják majd pl. Star Citizen .Az optimalizáció miatt még tartani fogják magukat egy bizonyos szinten, de nem is oly sok idő múlva elbújhatnak a konzolok a PC-k melett. Ezt ki lehet védeni egy előrehozott generációváltással, de akkor a jelenlegi tulajokkal b@sznak ki durván.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 10., vasárnap 11:54
kösz hehe, ez valami zseniális
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 10., vasárnap 11:53
Az új generációk már nem is konzolok, hanem PC-k. A PS3 és az XBox360 kb kétszer, háromszor ilyen drágák voltak, mikor kijöttek, a Nintendo Wii el is kalapálta őket eladásokban az első 3 évben. Aztán mikor csökkentek az árak, elkezdték vásárolni a másik kettőt is. A Sony és a Microsoft ezért úgy döntött, hogy ezúttal olcsó PC-ket készítenek, amelyek pontosan annyit tudnak, mint az akkori gamer PC-k. A gond az, hogy a PC-k rovid időn belül túl is szárnyalták őket, az előző generációnál ez azért eltartott egy kis ideig. Az optimalizáció miatt még tartani fogják magukat egy bizonyos szinten, de nem is oly sok idő múlva elbújhatnak a konzolok a PC-k melett. Ezt ki lehet védeni egy előrehozott generációváltással, de akkor a jelenlegi tulajokkal b@sznak ki durván.hehe írta:közbe meg a konzol a gagyi
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 10., vasárnap 11:39
közbe meg a konzol a gagyiRemy írta:Ez wat? De most komolyan. Lehet, hogy 2 éves a játék, de PC-re most jelent meg. Magyarán szólva ez egy új játék PC-re. A konzolosok nem érdekelnek. Örüljenek, aztán szevasz. De, hogy mindig megy a lenézés, az nagyon durva.BBeno írta:
viszont azt nem tudom hogy lehet ennyire örülni egy két éves játéknak![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 10., vasárnap 11:39
Ez wat? De most komolyan. Lehet, hogy 2 éves a játék, de PC-re most jelent meg. Magyarán szólva ez egy új játék PC-re. A konzolosok nem érdekelnek. Örüljenek, aztán szevasz. De, hogy mindig megy a lenézés, az nagyon durva.BBeno írta:
viszont azt nem tudom hogy lehet ennyire örülni egy két éves játéknak![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 10., vasárnap 11:37
Maradjunk meg a legalitás talaján, mert warezban a PC-t úgysem lehet verniminden másra ott a ps3hack.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 11:33
ha nem vagy elég fifikás akkor tényleg fizetned kell az online-ért. minden másra ott a ps3hack.Konzolokon meg fizethetsz pluszba a Sonynak vagy a Microsoftnak, ha netán onlineozni támad kedved.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 10., vasárnap 11:20
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem