"Diego Costa a félidőben öt szurkolót látott vendégül a Chelsea büféjében. Egy szót nem értett amit mondanak neki, de mosolygott és a legtöbb kérdésre a "Campeones" szóval válaszolt"

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 10., vasárnap 23:31
"Diego Costa a félidőben öt szurkolót látott vendégül a Chelsea büféjében. Egy szót nem értett amit mondanak neki, de mosolygott és a legtöbb kérdésre a "Campeones" szóval válaszolt"
HozzászólásSzerző: szbence » 2015. május 10., vasárnap 22:01
Na jó de nem mindegy hogy míg Terry a United ellen csúszott el addig Gerrard a Chelsea ellen.sucre írta:csak nem mindegy, hogy 1-1 elcsúszást mekkora dobra vernek. Ha az emlékeim nem csalnak, a Pool drukkerek nem csináltattak ilyen műanyag dolgokat a Terrys eset után, ellenben a chelsea szurkolók
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. május 10., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 10., vasárnap 20:42
Azért csak megtapsolták Stevet ők is...sucre írta:csak nem mindegy, hogy 1-1 elcsúszást mekkora dobra vernek. Ha az emlékeim nem csalnak, a Pool drukkerek nem csináltattak ilyen műanyag dolgokat a Terrys eset után, ellenben a chelsea szurkolók![]()
Gerrard post-interview:
Legalább a Chelsea tábor az évben egyszer szurkolt![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. május 10., vasárnap 20:36
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 10., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 10., vasárnap 20:21
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 10., vasárnap 20:20
HozzászólásSzerző: szbence » 2015. május 10., vasárnap 20:12
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. május 10., vasárnap 19:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 10., vasárnap 17:20
Az 5-7 hely valóban reális,de egy Stoke cityt csak meg kellene szorongatni,akár idegenben is,ha már ennyit belefeccöltek a keretbe.Nem jobCS0ki írta:Miért? Hol kéne lennie a Spursnek? Pont ott vannak, ahol a keret alapján lenniük kell, 5-7 hely körül. Jó munkát végez a faszi, voltak jó időszakaik, de amikor egyértelmű lett, hogy ebből nem lesz BL, akkor már nem igazán pörgött a csapat, azért volt pár vicces eredményük mostanában.De a spurs valami szégyen.Netem követem csak,de 2-0 ,-1 ember,Pochettinonak sztm idén meszeltek.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 10., vasárnap 16:19
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 10., vasárnap 16:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 10., vasárnap 15:55
Mondjuk az utolsó harmad meghatározója volt. Előtte Fabregas vitte a csapatot, meg Costa. Sőt szerintem pl Terry vagy Ivanovic is meghatározóbb volt. De majd mindjárt jön pár stat meg kávészmájli és le leszek szavazva.ericco írta:Úgy is ázárd kapja. Neki volt idén a legjobb sajtója, ráadásul a győztes csapat meghatározó játékosa volt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 10., vasárnap 15:50
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 10., vasárnap 15:37
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 10., vasárnap 14:25
Miért? Hol kéne lennie a Spursnek? Pont ott vannak, ahol a keret alapján lenniük kell, 5-7 hely körül. Jó munkát végez a faszi, voltak jó időszakaik, de amikor egyértelmű lett, hogy ebből nem lesz BL, akkor már nem igazán pörgött a csapat, azért volt pár vicces eredményük mostanában.De a spurs valami szégyen.Netem követem csak,de 2-0 ,-1 ember,Pochettinonak sztm idén meszeltek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 10., vasárnap 13:57
Angol bajnokságnak hívják, nehezen gyógyíthatóM1Ö írta:A hírek szerint valami vírusos fertőzést szedett összeBBeno írta:di maria már a padon sincs. lehet megsérült?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 10., vasárnap 13:51
A hírek szerint valami vírusos fertőzést szedett össze, ezért maradt ki a keretből.BBeno írta:di maria már a padon sincs. lehet megsérült?
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 10., vasárnap 13:28
Realista24 írta:Franciául tanulBBeno írta:di maria már a padon sincs. lehet megsérült?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem