Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

csabi87

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 13., szerda 22:41

Remélem vele kezdik majd a megtisztulást.
El kell adni.
Pont.

Akkor hozza a bravurrokat amikor már késő.
Sorozatban.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. május 13., szerda 22:40

Na ez a megmozdulása jellemezte az egész szezonunkat... :lol:
Amúgy ma faxa volt és tartotta a csapatban végig a reményt.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 11., hétfő 23:55

Én kérek elnézést, ahonnan én idéztem, ott akkor eltorzították a mondatot két helyen is az általad mutatottakhoz képest.
(Meg nem mellesleg ezek szerint eleve rosszul is emlékeztem, sorry.)

La liga locan így fordították:

"Most már kinyalhatjátok a seggem a hülye fütyülésetekkel!
A fenébe is!
Elviselhetetlenek vagytok, baszki!"
Szomorú, hogy idáig fajult a helyzet. Nem tudok mást mondani, nem akarom értékelni egyik felet sem. De ez mind a közönséghez, mind Casillashoz méltatlan már, ami itt megy körülötte.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 11., hétfő 20:36

Simi írta:
istimester írta:Mou anno azt mondta, hogy Adán jobb formában van Ikernél, nem azt, h jobb kapus
Ígérem, ezután leállok én is a témáról, csak ha már elkezdtük tisztába tenni, akkor ezzel fejezném be:

"It's a technical decision. The coach analyses the situation, looks at the players and chooses his team. For me and my coaching staff, Adán is better than Iker."

Direkt visszakerestem, tény, angolul találtam, tehát ez már le van fordítva az eredeti spanyolról és ugye sokszor torzít a fordítás az eredeti értelmen, szóval nem tudom, hogy spanyolul hogy mondta szó szerint Mou, de ez kerek perec azt jelenti, hogy Adán jobb, mint Iker.
Nagyjából három másodpercig tart utánanézni.
It's a technical decision. The coach analyses the situation, looks at the players at his disposal and chooses his team. At the moment, for me and my coaching staff, Adan is better than Iker.
További három másodperc kugli, magyar web:

http://www.futballista.hu/2012/12/23/mo ... z-allasat/
http://sportgeza.hu/futball/2012/12/23/ ... mondok_le/
http://www.nb1.hu/hirek/mourinho-szakma ... ztatasaval
http://www.blikk.hu/blikk_sport/mourinh ... st-2126331
http://sport.hir24.hu/spanyol-labdaruga ... -casillas/

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 11., hétfő 10:53

Engem is felbasz a elmúlt években mutatott formája, de akkor is rossz ezt átélni.
Egyrészt magának köszönheti, másrészt azért rengeteget tett a klubért, harmadrészt mindenkinek jót tesz, ha elköszön.

Egyik legnagyobb ikonként fogok rá emlékezni, mindig is szerettem, de azzal, hogy itt van, már csak saját magának árt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 11., hétfő 10:49

dannen írta:vót má?

elege lett, hogy kifütyülik, valami ilyesmit mondd, hogy "elég lesz már a fütyülésből bacca meg" vagy valami ilyesmi.

La liga locan így fordították:

"Most már kinyalhatjátok a seggem a hülye fütyülésetekkel!
A fenébe is!
Elviselhetetlenek vagytok, baszki!"

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 11., hétfő 10:45

dannen írta:vót má?

elege lett, hogy kifütyülik, valami ilyesmit mondd, hogy "elég lesz már a fütyülésből bacca meg" vagy valami ilyesmi.
ki kéne jönni értelmesen egy beadásra kezdetnek...
Kép
Kép
Kép

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 11., hétfő 0:55

istimester írta:Mou anno azt mondta, hogy Adán jobb formában van Ikernél, nem azt, h jobb kapus
Ígérem, ezután leállok én is a témáról, csak ha már elkezdtük tisztába tenni, akkor ezzel fejezném be:

"It's a technical decision. The coach analyses the situation, looks at the players and chooses his team. For me and my coaching staff, Adán is better than Iker."

Direkt visszakerestem, tény, angolul találtam, tehát ez már le van fordítva az eredeti spanyolról és ugye sokszor torzít a fordítás az eredeti értelmen, szóval nem tudom, hogy spanyolul hogy mondta szó szerint Mou, de ez kerek perec azt jelenti, hogy Adán jobb, mint Iker.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 10., vasárnap 23:53

Mou anno azt mondta, hogy Adán jobb formában van Ikernél, nem azt, h jobb kapus

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 23:43

Miguel Ángel Díaz [COPE]: "Wednesday's game might be Casillas' last game at the Bernabéu."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 10., vasárnap 22:05

OutSider írta:Egy szóval sem írta senki, hogy Mou fúrta Raúlt...
Rosszul fordítottam. Elnézést a letámadásért.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

OutSider
Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 10., vasárnap 21:57

Egy szóval sem írta senki, hogy Mou fúrta Raúlt...

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 10., vasárnap 21:41

Mou nem fúrta Rault. Illene tájékozódni is néha. Tökéletesen korrekten járt el a csapat szemszögéből.....Raul maga ment el mivel mou nem biztosította számára a szokásos fix kezdő posztot. Ezt pedig az első beszélgetésükkor tisztázta vele.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 10., vasárnap 21:35

Tiszakarádon játszana már ha a döntőben nem fejeli a gólt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 10., vasárnap 21:32

Én részemről nem hiszem el, hogy Iker távolíttatta el Muo-t. Ha 1 játékosnak ilyen hatalma volna 1 klubbon belül akkor már Raul inkább megtette/megtehette volna. De érdekes módon ő nem maradt mikor jött Muo és fúrta ki hanem távozott pedig állítólag Raúl is megfúrt előtte igazolásokat is stbstb... nem hinném, hogy pont Muo ellen fogyott volna el a "varázsereje".
Te nem hiszed el, ezzel nincs gond. Azzal már inkább, hogy úgy adod elő, mintha csak a te nézőpontod lenne az igaz. Mert aki elhiszi azokat a sorokat, amiket lehozott számtalan újság, meg azokat a nyilatkozatokat, hogy kemény balhék voltak Casillas és Mou között, az egy dilettáns hülye és maradjon a Blikknél.

Aztán kérem az érveket, és azt írod, hogy erre nem lehet írni, mert nincsenek, csak te pont a másik felét hiszed el a dolgoknak. Ergo mindenki hazudik, aki valaha megszólalt az ügyben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

OutSider

HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 10., vasárnap 21:28

phys írta:off
Nem beleszólva a vitába amúgy Casillas teljesítményével kapcsolatban, de muszáj megjegyeznem, hogy ez a profilkép annyira zavaró, hogy egy sort nem tudok én személy szerint komolyan venni tőled OutSider.
Nyilván ha egy Cr7 vagy Benzema profilkép sokkal hitelesebb lenne még a már 100 embernek van is ilyen a fórumon.
Az pedig, hogy ez alapján mondasz értékítéletet az igen szűk látókörre vall. Azért köszönöm , hogy véleményezted a dolgot.

Erre azert meg reagalok. Csak fekete es feher letezik? Nem lehet, hogy mindket fel valamilyen szinten felelos?
De igen, ez lehetséges.

phys
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric

HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 10., vasárnap 19:33

off
Nem beleszólva a vitába amúgy Casillas teljesítményével kapcsolatban, de muszáj megjegyeznem, hogy ez a profilkép annyira zavaró, hogy egy sort nem tudok én személy szerint komolyan venni tőled OutSider.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 10., vasárnap 19:19

OutSider írta:
h3x0r írta:
Nem nekem irtal, de.. Mourinho maga az ordog, a gonosz, Iker a szent, a szegeny aldozat. Nem tudom akkoriban hol voltal, vagy mit csinaltal, de ha valoban kovetted az esemenyeket, akkor tudhatod, hogy ennel azert joval bonyolultabb a helyzet. Eleg csak Arbeloa nyilatkozataira gondolni, amikben elmondta, hogy a jatekosok is boven felelosek voltak az akkor kialakult helyzetert. Na de ez mar oldalakon keresztul ezerszer ki lett targyalva, nem is akarok ujra belemenni.
Akkor Iker az ordog maga az antikrisztus? Mou pedig a szent? Nos azért szerintem inkább utóbbi mint előbbi.
De ki is szálltam ebből az egész témából csatlakozom hozzád.

Ugyan nem nekem szólt egyik komment sem :) de én is hozzászólnék: Szerintem mindkét eset sarkítás, nyilván mind benne voltak a történetben (nem csak Mou és Casillas, hanem Ramos, Pepe, Arbeloa, sőt, az egész keret.). Hogy ki mennyire hibás, kinek volt igaza, arra korlátozottan látunk rá, persze sok mindent ki lehetett olvasni az akkori hírekből, de nyilván a sötétben tapogatózunk így is és nem tudhatjuk, mi az igazság. De tuti, nem fekete-fehér a valóság itt sem.

A tettek/tények viszont nagyon beszédesek. Casillast Adánra váltotta Mou, majd egy olyan meccs után nyilatkozta azt, hogy "Adán jobb kapus, ő az elsőszámú ezentúl", mikor 3-2-re kaptunk ki a Malagától idegenben, és kettőt potyázott a háromból Ádán. Ez minden, csak nem technikai/sportszakmai hozzáállás, és itt a nyilatkozatra gondolok elsősorban, mert az hogy Casillas pad, az egy dolog, de egy ilyen meccs után elmondani az elmondottakat arcpirító hazugság. Ramos és Pepe padoztatása dettó ez volt, bosszú, nem volt sportszakmai oka.

De a legbeszédesebb tény, ahogy Mou elmenekült innen: októberben kábé kijelentette, hogy a bajnokságot a rossz évkezdés miatt elvesztettük, és onnantól kezdve hogy blamának indult az év, Angliáról nyilatkozott folyton.

Az egész csapat nagyon megszenvedte azt az időszakot, nem hiszem, hogy "győztest" vagy "áldozatot" hirdethetnénk. Ha csak nem azt mondjuk, hogy az egész klub áldozat volt, Mouval és Casillas-szal, Ramos-szal, Pepével, stb. együtt, mert kidobtunk egy évet a picsába, mikor simán esélyesek lehettünk volna. De ez az egy kidobott év mindenkinek kidobott év volt, ezért nem látom értelmét, hogy akkor most ki volt hibás, mert mindenki ugyanúgy megszenvedte.

Persze az elvesztegetett év értelemben talán a legnagyobb áldozatok mi voltunk szurkolók.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 10., vasárnap 19:11

OutSider írta:
h3x0r írta:
Nem nekem irtal, de.. Mourinho maga az ordog, a gonosz, Iker a szent, a szegeny aldozat. Nem tudom akkoriban hol voltal, vagy mit csinaltal, de ha valoban kovetted az esemenyeket, akkor tudhatod, hogy ennel azert joval bonyolultabb a helyzet. Eleg csak Arbeloa nyilatkozataira gondolni, amikben elmondta, hogy a jatekosok is boven felelosek voltak az akkor kialakult helyzetert. Na de ez mar oldalakon keresztul ezerszer ki lett targyalva, nem is akarok ujra belemenni.
Akkor Iker az ordog maga az antikrisztus? Mou pedig a szent? Nos azért szerintem inkább utóbbi mint előbbi.
Erre azert meg reagalok. Csak fekete es feher letezik? Nem lehet, hogy mindket fel valamilyen szinten felelos?

OutSider

HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 10., vasárnap 19:03

h3x0r írta:

Vissza: